Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

Merginos, pagelbėkit, būkit geros 4u.gif Ar yra kažkoks standartas, kokio ilgio turi būti krikšto skraistė (iki kurios rankos vietos)? Neriu dvimečiui pagal schemą, kuri jau seniai baigėsi, tai kuriu toliau pati. Jau dvigubai pailginau ir tai man trumpa atrodo g.gif Gal kas galėtų pamatuoti saviškės ilgį, būčiau labai dėkinga 4u.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2014 07 09, 23:05)
ir vėl mano krikštynų komplektukas:)

Nuostabus bus mamytės ir dukrytės duetas šventės metu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Man labai reikia Jusu pagalbos! Krikstynos jau uz keliu savaiciu, o skraistes net nepradejau sad.gif Nezinau net nuo ko pradeti. Reikia metuku laiko dukrytei. Kaip galvojat, nuo kiek akiu pradeti, ir papasakokit kaip ji neriama. Noriu paprastai, be jokiu mandrybiu, nes laiko tam neturiu. Turiu nusipirkusi Eldorado 100% medvilnes. Jau puoliau i nevilti. O taip norisi paciai nunerti. Prasau, pagelbekit, buciu laaabai dekinga!!! smile.gif
Atsakyti
Labai meškučius mėgstančios mamytės vaikučio krikštynoms užsakytas komplektukas

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

suknute derinama su mamos suknele

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2014 06 28, 10:15)
Keliu ir aš savo darbelį. Metinuko anūkiuko krikštynoms.

Gal galit isduoti paslapti pgl kokia schemute neriat kepurytes bryliuka? ax.gif Nu labia dailiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Mano paprastutė suknytė dvimetės mergytės Krikštui...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2014 07 19, 21:34)
Mano paprastutė suknytė dvimetės mergytės Krikštui...

gal galit pasidalint rasteliu, kiek turiu ananasu visi labai jau platejantys sad.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Nepykit,kad su tokiu kvailu klausimu 4u.gif Gal galetumete pasidalinti schemute pgl kuri neriat klynuka bodziukui blush2.gif Vat nuneriau saviski ir kazkas negerai,bet niekaip nesuprantu kas unsure.gif Kazkoks jis man ''mazas''atrodo,labai pampersiukas susispaudzia ir manau,kad leliuui bus nepatogu g.gif
Atsakyti
Naujas komplektukas 3 mėnesių mergytei šiandien iškeliavo smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 07 28, 17:19)

kaip ir visada wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu wub.gif

O zvakes papuosima kai nunerait ,tai standinat ji kazkaip?
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2014 07 28, 23:23)
QUOTE(villyte @ 2014 07 28, 17:19)

kaip ir visada wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu wub.gif

O zvakes papuosima kai nunerait ,tai standinat ji kazkaip?

Dėkoju. Šito modelio tai nestandinu, nes jis ir taip labai puikiai laiko, o kitus tai standinu su purškiamu krakmolu
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2014 07 17, 17:57)
Gal galit isduoti paslapti pgl kokia schemute neriat kepurytes bryliuka? ax.gif  Nu labia dailiai atrodo thumbup.gif

Pirmiausia tai labai atsiprašau, kad tik dabar pamačiau šį prašymą. Vestuvių, krikštynų metas...
Gal nuotraukoj iš arčiau matosi: pirma eilė bryliuko - 27 a. Apsisuku, neriu antrą eilę atgal, bet ne 27 a., o jau 28, t. y. kabinu už bryliuko šono paskutinę akį. Apsisuku ir trečią eilę ir visas kitas neriu ne tik bryliuko priekį, bet ir šonus. Kamputyje, kur eilė lenkiasi, į vieną a. neriu dvi. Taip jis išplatėja, o kampučiai ir šonai atrodo dailiau.
Tikiuosi, kad suprantamai parašiau. Sėkmės 4u.gif user posted image
Atsakyti