Nėriau dvi suknutes iš Rivos (skirtingų spalvų). Žalsva atrodo puikiai, o vat geltonos spl. siūlai tokie pabliuškę man jie pasirodė per "minkšti", ir nežinau, ar spalva kalta, ar tiesiog taip papuoliau žalsvos sp. siūlai buvo standesni.
Dar laukia baltos sp. projektukas, siūlo standumas jaučiasi, turėtų gerai nusinerti
O maxiai man per kieti
QUOTE(Garbana84 @ 2014 04 11, 15:16)
Sveikos merginos, gal kas gali man pagelbeti. Nesu labai didele nerimo zinove.
Radau tokia vaikiska kepuraite ir negaliu atsiziureti.
Kiek suprantu nerti reikia pagal 70 schema, bet tik iki tol kol visa eilute apneriam stulpeliais su vienu uzmetimu. O tolesnis nerimas tik zemu stulpeliu pagal antra nuotrauka. O kur tada neriasi tos schema 70a, 70b, 70v.? O tas papuosimas ant kepureles baltas neriamas pagal paskutine foto.?
Laukiu pagalbos, gal kas labiau supranta negu as.
Aciu
Radau tokia vaikiska kepuraite ir negaliu atsiziureti.
Kiek suprantu nerti reikia pagal 70 schema, bet tik iki tol kol visa eilute apneriam stulpeliais su vienu uzmetimu. O tolesnis nerimas tik zemu stulpeliu pagal antra nuotrauka. O kur tada neriasi tos schema 70a, 70b, 70v.? O tas papuosimas ant kepureles baltas neriamas pagal paskutine foto.?
Laukiu pagalbos, gal kas labiau supranta negu as.
Aciu
Mano supratimu autorė padarė miksą iš kelių modelių ir gavo saviškį. Todėl ir pridėta daug schemų.
QUOTE(akinukas @ 2014 04 07, 11:36)
aciu labai...o kazin kiek vnt reiketu man ju uzsisakyt? dukryte bus puses metuku, sijonuka suknytes darysim jau to toki platoka, dar kepuryte megsim, batukus ir megztuka toki trumpa?
aš nemezgu iš moherinių siūlų krikšto rūbelių, tai nežinau kiek jų reikia, bet mezgu skaras ir šalius tik iš itališkos moheros, man jie geriausi. skarai ar šaliui reikia 3 matkeliu, tai manau, kad leliukui irgi ne ką daugiau reikės.... nebent po 2 siūliukus dėtumėte ir nertumėte, tada jau reiktų gal ir ketvirto.... Tegul patikslina kas mezga, gal aš ir neteisi
Pirmą kartą pabandžiau numegzti mocherinę suknytę, mintyse jau kokius metus nešiojausi šį modeliuką, tik laisvo laiko prigavusi realizavau. Sunaudojau 4 matkelius Midaros kidmoheros
Krikštynoms
nevisai krikstui. Suknute pirmajai komunijai
QUOTE(Ligvita @ 2014 05 07, 20:52)
Labai dailus drabužėlis paaugintai mergaičiukei
sveikos,
labai labai gražūs darbeliai
o modeliukų, schemučių temukė gal atsikra yra? kur ieškoti? dairausi savo panelės šventei ką nuregzti
labai labai gražūs darbeliai
o modeliukų, schemučių temukė gal atsikra yra? kur ieškoti? dairausi savo panelės šventei ką nuregzti
sveikos,
dairausi modeliuko savo princesei lb gražu mocherinės, tokios kaip angeliukų plunksnos bet vasarai turbūt perkaršta su tokia?
dairausi modeliuko savo princesei lb gražu mocherinės, tokios kaip angeliukų plunksnos bet vasarai turbūt perkaršta su tokia?
QUOTE(elifė @ 2014 05 12, 18:26)
sveikos,
na, ziurint kokia ta vasara ir ta diena, visokiu juk buna bet as vistiek kaip vasara rinkciausi medvilne ar lina
Gal kas zinot kokia cia schemute? suknytes virsaus ir apacios?