Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

QUOTE(Viliuteee @ 2014 01 31, 13:39)
nesupratau,kodėl  siuveja taip sureagavo?

Matyt as vienintele su tokiu prasymu atejau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 01 31, 13:23)
Žinot kodėl klausiu, nes kai nunėriau pirmai savo dukrai krikštynų suknytę ir nunešiau siuvėjai, kad padarytų pasijonį, tai į mane tokiom akim pažiūrėjo, lyg aš būčiau užsiprašius kažko neįmanomo. Bet kadangi laiko nebebuvo, tai sakiau, kad bent kokį sijonuką pasiūtų ant ilgų petnešėlių. O dabar va irgi antrai dukrytei neriu ir jau matau, kad reikės pasijonio, tai ir klausiu, gal kaip nors pati galėčiau padaryti tik bijau, kad negražiai gali išeiti. Su siuvimo mašina nedraugauju, o siuvėjai nunešiu ir vėl žiūrės kaip į kokią nenormalią.  doh.gif  biggrin.gif Gal kokių patarimų galite pasakyti kaip gražiai prisiūti rankomis?  blush2.gif

man irgi taip buvo su dviem siuvejom tai ieskojau tokios kuri taip neziuretu ir nebutu kazkas tokiooooo smile.gif tai vat, viskas priklauso nuo to ka siuva manau smile.gif ieskokit ir tikrai surasit ta siuveja kuri mokes kaip ir dera pasiut toki daikta smile.gif
Atsakyti
Nerti rūbeliai krikštynoms:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 01 31, 15:43)
Matyt as vienintele su tokiu prasymu atejau. doh.gif

aaaa ,gali būti smile.gif
Atsakyti
Kaži Akropolį Vilniuje žinotų siuvėjos ką daryti jei nuneščiau suknelę ir pasijonį? g.gif biggrin.gif
Turiu klausimėlį, nunėriau savo 1,6 m merginai suknelės sijono dalį ir dabar jai kaip tik, bet galvoju, kad iki birželio mergina gali ūgtelti, tai sugalvojau, kad padarysiu dar vieną "padalkų" sluoksnį. Padarysiu, tai padarysiu, o kai vakar prisėdau daryti, tai nežinojau kaip daryti? doh.gif blush2.gif Ir taip ir taip bandžiau, galiausiai viską išardžiau. Kaip ten apsiskaičiuoti kokio ilgio pynutę nerti ar tinklelį ir iš viso kaip reikia daryti antrą sluoksnį, kad nebūtų nei per platų, nei per siaura, o kaip tik??? Gal kas galite paaiškinti? 4u.gif Būčiau laaaabai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 02 10, 12:19)
Kaži Akropolį Vilniuje žinotų siuvėjos ką daryti jei nuneščiau suknelę ir pasijonį?  g.gif  biggrin.gif

Kaži ar nenustebintų Akropolio siuvėjų kaina g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 10, 13:15)
Kaži ar nenustebintų Akropolio siuvėjų kaina  g.gif  biggrin.gif

Tai kur nesti tada? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man reikėjo patrumpinti suknelės "šleikutes", kurios neįsiūtos, o tiesiog prisiūtos prie viršaus iš blogos pusės, 35 Lt ir po dviejų savaičių unsure.gif Teko raitot rankoves ir kibti pačiai biggrin.gif

O šiaip turiu kelias sukneles, kur reikia pasuknelių, tad jų negaliu net ir parodyti, dėvėti taip pat unsure.gif kol nedega - tol kabo spintoje.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 10, 15:28)
Man reikėjo patrumpinti suknelės "šleikutes", kurios neįsiūtos, o tiesiog prisiūtos prie viršaus iš blogos pusės, 35 Lt ir po dviejų savaičių  unsure.gif Teko raitot rankoves ir kibti pačiai biggrin.gif

O šiaip turiu kelias sukneles, kur reikia pasuknelių, tad jų negaliu net ir parodyti, dėvėti taip pat  unsure.gif kol nedega - tol kabo spintoje.

kaina ziauri sakyciau smile.gif as tiek uz pacios pasukneles sau ir kito vaikisko sarafano gal tiek sumokejau smile.gif

lafan, nezinau kaip daryciau, nes as is pradziu neriau visa ilgi sukneles, o tada jau ant virsaus tas kitas karbatkeles smile.gif
Atsakyti
Klausimuką turiu nėrusioms metų berniukui krikšto rūbelius: ar tiktų šie siūlai ir kiek reikėtų tokių kamuoliukų? Iš anksto dėkoju už atsakymą.

http://www.kasiulai....0m-p-10506.html
Atsakyti
Aš nėriau iš šių
http://hipershop.eu/...-magnum-8-2368/
9 mėn mergytei, kadangi daug pasijonio tai sunaudojau 3 kamuoliukus, o berniuko 5 mėn amžiui užteko 2 vnt manau tau reikėtų 3 kamuoliukų.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2014 02 12, 20:05)

Dėkoju už patarimą. Aš dar peleriną nersiu, tik batukų - ne. Pastebėjau, kad metražas skiriasi: puppets net perpus mažesnis (labai tingiu iš plonyčių nert). Tai prireiks daugiau.
Labai gražus suknytės raštelis thumbup.gif
Atsakyti