Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

Suknutė krikštynoms

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 10 29, 23:15)
ką tik baigtas

Cia tiek grozio sioj temoj prisiziurejau, kad net akys apraibo biggrin.gif Laabai prasau padekit blush2.gif koks sio megstuko rastelis, gal galetumete schemute imesti, buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 24 sausio 2014 - 22:23
QUOTE(Skorpijoniukas @ 2014 01 24, 20:45)
Cia tiek grozio sioj temoj prisiziurejau, kad net akys apraibo  biggrin.gif  Laabai prasau padekit  blush2.gif  koks sio megstuko rastelis, gal galetumete schemute imesti, buciau labai dekinga smile.gif

Aš tą raštelį seniai nėriau iš nuotraukos pati painprovizuodama, tai kažkaip man jis patiko ir neriu dabar iš galvos. va nuotrauka, kurioje matosi geriau tas raštelis...
user posted image
Atsakyti
Suknele krikštynoms 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2014 01 24, 23:04)

Labai garžios suknelės thumbup.gif tokios kitokios ir subtilios, neperkrautos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 01 24, 22:34)
Aš tą raštelį seniai nėriau iš nuotraukos pati painprovizuodama, tai kažkaip man jis patiko ir neriu dabar iš galvos. va nuotrauka, kurioje matosi geriau tas raštelis...
user posted image

Labai Jums aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2013 05 29, 16:06)
Cia dar viena linine suknele krikštynoms smile.gif
user posted image

Sakykit o kaip lina pritvirtinat prie nerinio? cia kaip suprantu tik sijonas medziaginis - jis prisiutas?
Atsakyti
Labai aciū už komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Murmur,lininį audinį prisiuvau prie nerinio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta123: 30 sausio 2014 - 11:39
QUOTE(odeta123 @ 2014 01 30, 10:38)
Labai aciū už komentarus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif
Murmur,lininį audinį prisiuvau prie nerinio 4u.gif

O kaip? Rankom ar siuvimo masina?
Atsakyti
Galima rankomis arba siuvimo mašina 4u.gif
Atsakyti
Žinot kodėl klausiu, nes kai nunėriau pirmai savo dukrai krikštynų suknytę ir nunešiau siuvėjai, kad padarytų pasijonį, tai į mane tokiom akim pažiūrėjo, lyg aš būčiau užsiprašius kažko neįmanomo. Bet kadangi laiko nebebuvo, tai sakiau, kad bent kokį sijonuką pasiūtų ant ilgų petnešėlių. O dabar va irgi antrai dukrytei neriu ir jau matau, kad reikės pasijonio, tai ir klausiu, gal kaip nors pati galėčiau padaryti tik bijau, kad negražiai gali išeiti. Su siuvimo mašina nedraugauju, o siuvėjai nunešiu ir vėl žiūrės kaip į kokią nenormalią. doh.gif biggrin.gif Gal kokių patarimų galite pasakyti kaip gražiai prisiūti rankomis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 01 31, 13:23)
Žinot kodėl klausiu, nes kai nunėriau pirmai savo dukrai krikštynų suknytę ir nunešiau siuvėjai, kad padarytų pasijonį, tai į mane tokiom akim pažiūrėjo, lyg aš būčiau užsiprašius kažko neįmanomo. Bet kadangi laiko nebebuvo, tai sakiau, kad bent kokį sijonuką pasiūtų ant ilgų petnešėlių. O dabar va irgi antrai dukrytei neriu ir jau matau, kad reikės pasijonio, tai ir klausiu, gal kaip nors pati galėčiau padaryti tik bijau, kad negražiai gali išeiti. Su siuvimo mašina nedraugauju, o siuvėjai nunešiu ir vėl žiūrės kaip į kokią nenormalią.  doh.gif  biggrin.gif Gal kokių patarimų galite pasakyti kaip gražiai prisiūti rankomis?  blush2.gif

nesupratau,kodėl siuveja taip sureagavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 31 sausio 2014 - 14:40