ką ir pasakysi, neriam, mezgam ....
Lusasita, aš irgi tokį prieš porą savaičių atidaviau, tik šiek tiek pagal save pakoreguotas. Įdedu palyginimui
O čia šiandieninė naujiena . Ačiū Odetai123 už raštelį ir konsultacijas
QUOTE(villyte @ 2013 07 12, 21:07)
ką ir pasakysi, neriam, mezgam ....
Lusasita, aš irgi tokį prieš porą savaičių atidaviau, tik šiek tiek pagal save pakoreguotas. Įdedu palyginimui
O čia šiandieninė naujiena htt
O čia šiandieninė naujiena htt
Nuostabūs komplektukai
mergaites as su klausimu kurios neret garbaneliu suknytes is filletos ir pan siuliuku mazdaug metuku laiko mergytem, gal zinot kiek galetu sverti pati suknyte
QUOTE(saulėlydis* @ 2013 06 09, 22:44)
Sveikos, pagal užsakymus beveik nemezgu, bet tokiam angeliukui negalėjau atsispirti
http://images4.ravel...283_medium2.JPG
http://images4.ravel...283_medium2.JPG
kokius siulus naudojot?
QUOTE(ingauk @ 2013 07 13, 19:09)
mergaites as su klausimu kurios neret garbaneliu suknytes is filletos ir pan siuliuku mazdaug metuku laiko mergytem, gal zinot kiek galetu sverti pati suknyte
kiek gramų siūlų sunaudosit, tiek ir svers.
QUOTE(villyte @ 2013 07 13, 20:39)
kiek gramų siūlų sunaudosit, tiek ir svers.
bet ko gero kamuoliuko kad ir tokiam spokui bus jau ir maza
QUOTE(ingauk @ 2013 07 13, 20:51)
bet ko gero kamuoliuko kad ir tokiam spokui bus jau ir maza
As berankovei suknelei iki keliu metinukei sunaudojau kiek daugiau nei kamuoliuka
Papildyta:
Villyte, is kokiu siulu berniukiskas komplektukas nertas? Atrodo storesni nei filleta ar maxi..
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 13, 22:47)
IngridaGal, aš vasarinius rūbelius dažniausiai neriu iš maxi, man patinka jų kaina ir kokybė, fileta man atrodo, kad brangesni šiek tiek ir kažkaip nelabai plačiai jų yra pirkti, reikia ieškoti, o maxi paprasčiau nusipirkti, jei pritrūkai ir internetu nėra laiko užsisakyti... Aš neriu "smulkiai", tad gal ir atrodo, kad storesni, nes tankesni rūbeliai gaunasi
Mezgėjėlės, kokio storio virbalais mezgate su Yarn art summer siūlais, kas mezgat?
QUOTE(villyte @ 2013 07 14, 15:57)
IngridaGal, aš vasarinius rūbelius dažniausiai neriu iš maxi, man patinka jų kaina ir kokybė, fileta man atrodo, kad brangesni šiek tiek ir kažkaip nelabai plačiai jų yra pirkti, reikia ieškoti, o maxi paprasčiau nusipirkti, jei pritrūkai ir internetu nėra laiko užsisakyti... Aš neriu "smulkiai", tad gal ir atrodo, kad storesni, nes tankesni rūbeliai gaunasi
tik tiek kad filetta yra minkstesni, nors tikrai brangesni, o maxi turiu kaip tik baltus nu labai skirias, daug kietesni nors zymiai ir pigesni
QUOTE(ingauk @ 2013 07 14, 18:39)
tik tiek kad filetta yra minkstesni, nors tikrai brangesni, o maxi turiu kaip tik baltus nu labai skirias, daug kietesni nors zymiai ir pigesni
Bet kai isskalbi, tai suminksteja ir nesukrenta rubas, o laikosi kaip pakrakmolytas siek tiek