Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

villyte,supergrazu wub.gif wub.gif wub.gif Pati tikriausia krikstynu suknele wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
villyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Villyte - fantastika. Ir tos Jusu mocherinukes lengvos kaip pienes pukas, o sita su angeliukais visai ismuse is veziu bigsmile.gif Kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 13, 11:40)
Villyte - fantastika. Ir tos Jusu mocherinukes lengvos kaip pienes pukas, o sita su angeliukais visai ismuse is veziu  bigsmile.gif Kazkas nerealaus  wub.gif

Ačiū, merginos už gražius žodžius mano angeliukų suknytei, tikiuosi ageliukai suras ką saugoti, nes suknyte dar neturi šeimininkės, tai tik buvo noras įgyvendint seniai turėtą mintį.... mirksiukas.gif , o moherinukės ne mano, bet Viliuteee darbas biggrin.gif ...
Aš labiau medvilnę mėgstu ir dar nesu bandžius moherinukių megzti, vis kažkaip neprisiruošiu pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 13 balandžio 2013 - 10:50
QUOTE(villyte @ 2013 04 12, 20:53)
Metusgalvoje tureta suknelytė, kurią pagaliau prisiruošiau įgyvendinti.

Angeliškai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 04 13, 11:48)
Ačiū, merginos  už gražius žodžius mano angeliukų suknytei, tikiuosi ageliukai suras ką saugoti, nes suknyte dar neturi šeimininkės, tai tik buvo noras įgyvendint seniai turėtą mintį.... mirksiukas.gif , o moherinukės ne mano, bet Viliuteee darbas  biggrin.gif ...
Aš labiau medvilnę mėgstu ir dar nesu bandžius moherinukių megzti, vis kažkaip neprisiruošiu pabandyti smile.gif

Nikus sumaisiau...geda peleda.
och.. Tada jums palieku liaupses del angeliskos suknutes, o viliuteee tada persiunciu pagyras del tu graziuju pienes pukeliu smile.gif
Atsakyti
Villyte, suknele pasakiška wub.gif wub.gif wub.gif

O cia manieji rūbeliai krikštynoms nerti iš mocheros su šilku:
user posted image
user posted image
Atsakyti
pavasaris smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Peržiūrėjau jūsų visų nertus rubelius krikštynoms, tai visai kilo mintis ir man savo angelėlį pačiai papuošti. Net negalvojau kad ir berniukam galima krikšto rubelius pačiai nunerti, bet tikrai gražiai atrodo. O jau mergaitėm kokie žavingi aprėdai wub.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės!
Ruošiamės krikštynom, tai ketinu pradėti dukrai megzti suknelę, jai tik 9 mėnesiai, tad reikia labai mažos suknytės, ir turiu bėdą 4u.gif Turiu nuostabų pavyzdį su dar gražesne mergyte, tik nežinau iš kur išsisaugojau, kas autorius ir schemutės niekaip nerandu verysad.gif Gal galit kuri padėti su schemute? Galit ir į AŽ 4u.gif wub.gif

user posted image
[/quote]

Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2013 04 30, 13:12)
Sveikos auksarankės!
Ruošiamės krikštynom, tai ketinu pradėti dukrai megzti suknelę, jai tik 9 mėnesiai, tad reikia labai mažos suknytės, ir turiu bėdą  4u.gif Turiu nuostabų pavyzdį su dar gražesne mergyte, tik nežinau iš kur išsisaugojau, kas autorius ir schemutės niekaip nerandu  verysad.gif Gal galit kuri padėti su schemute? Galit ir į AŽ  4u.gif  wub.gif

Paskaitykit užrašą ant nuotraukos kur įdėjote ir ant nuotraukų keliom žinutėm aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 30 balandžio 2013 - 14:21
QUOTE(tute28 @ 2013 04 30, 15:20)
Paskaitykit užrašą ant nuotraukos kur įdėjote ir ant nuotraukų keliom žinutėm aukščiau  mirksiukas.gif

Pagavau mintį, dėkoju labai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti