Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

sita suknyte nuotraukoje nerta is dvieju siulu. Virsus is Banga ( Toki pat Begonija, Almina ) , o sijonuko rastelis tankus, kriauklytems reikejo plono siuliuko, tai emiau Maxi ( tada ...)
esu tokiu suknyciu nunerus jau ne viena. Man labai jai tinkami Vernito plonoji ( neriamoji) medvilne . sijonukui is vieno siuliuko, virsuj galima is dvieju . Ji minkstute.
Atsakyti
Ačiū už patarimus, manau ryšiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 10, 17:32)
Jau matytas modeliukas,bet rodau,nes kazkas klause,kokie vilnoniai siulai tiktu nerimui.Cia nerta ir megzta is Merino Gold siulu,visai neblogai gaunasi smile.gif

Man sitas Jusu komplektukas vienas graziausiu is mano matytu wub.gif Maciau ir medvilnini varianta wub.gif O sakykit tas bangeles prineriat ant "tinklelio"? Ir is kokiu siulu,jei ne paslaptis, nertas medvilninis(kaip suprantu) variantas?
Atsakyti
DERINUKAS KRIKSTYNOMS:)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 04 12, 13:28)
DERINUKAS KRIKSTYNOMS:)
Labai gražu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
jolmitr,aciu 4u.gif
tik kiek blogiau,kad nuotraukas citavot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 11, 13:35)
Man sitas Jusu komplektukas vienas graziausiu is mano matytu  wub.gif Maciau ir medvilnini varianta  wub.gif O sakykit tas bangeles prineriat ant "tinklelio"? Ir is kokiu siulu,jei ne paslaptis, nertas medvilninis(kaip suprantu) variantas?

Aciu smile.gif taip,bangeles reikia prinerti prie tinklelio.O medvilninis nertas is Filetos,esu dar nerus is Yarn art Lilly,irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 12, 13:20)
Aciu smile.gif taip,bangeles reikia prinerti prie tinklelio.O medvilninis nertas is Filetos,esu dar nerus is Yarn art Lilly,irgi gerai.

As dabar kaip tik is Lily neriu, kietokas siulas, bet isskalbus gal suminkstes g.gif
Atsakyti
Viliuteee labai gražu
Atsakyti
Pasuknelė ištiesų balta, o raudoną - kad raštas geriau matytųsi nuotraukose. Metusgalvoje tureta suknelytė, kurią pagaliau prisiruošiau įgyvendinti.

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Adatuke @ 2013 04 07, 19:13)
Laba, villyte,
gal būtų galima mezgimo schemą gauti?

Čia inprovizacija, padarant iš kelių darbų vieną. Viršus pagal šitą raštelį (bet irgi inprovizavau akių ir žiedlapių skaičių)

user posted image

o sijoną tai pagal šitą

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 12 balandžio 2013 - 19:48
QUOTE(villyte @ 2013 04 12, 20:53)

labai grazi suknyte smile.gif
o is kokios medziagos pasuknele g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 04 12, 21:39)
QUOTE(villyte @ 2013 04 12, 20:53)

labai grazi suknyte smile.gif