sita suknyte nuotraukoje nerta is dvieju siulu. Virsus is Banga ( Toki pat Begonija, Almina ) , o sijonuko rastelis tankus, kriauklytems reikejo plono siuliuko, tai emiau Maxi ( tada ...)
esu tokiu suknyciu nunerus jau ne viena. Man labai jai tinkami Vernito plonoji ( neriamoji) medvilne . sijonukui is vieno siuliuko, virsuj galima is dvieju . Ji minkstute.
Ačiū už patarimus, manau ryšiuosi
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 10, 17:32)
Jau matytas modeliukas,bet rodau,nes kazkas klause,kokie vilnoniai siulai tiktu nerimui.Cia nerta ir megzta is Merino Gold siulu,visai neblogai gaunasi
Man sitas Jusu komplektukas vienas graziausiu is mano matytu Maciau ir medvilnini varianta O sakykit tas bangeles prineriat ant "tinklelio"? Ir is kokiu siulu,jei ne paslaptis, nertas medvilninis(kaip suprantu) variantas?
QUOTE(Kulke @ 2013 04 11, 13:35)
Man sitas Jusu komplektukas vienas graziausiu is mano matytu Maciau ir medvilnini varianta O sakykit tas bangeles prineriat ant "tinklelio"? Ir is kokiu siulu,jei ne paslaptis, nertas medvilninis(kaip suprantu) variantas?
Aciu taip,bangeles reikia prinerti prie tinklelio.O medvilninis nertas is Filetos,esu dar nerus is Yarn art Lilly,irgi gerai.
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 12, 13:20)
Aciu taip,bangeles reikia prinerti prie tinklelio.O medvilninis nertas is Filetos,esu dar nerus is Yarn art Lilly,irgi gerai.
As dabar kaip tik is Lily neriu, kietokas siulas, bet isskalbus gal suminkstes
Viliuteee labai gražu
Pasuknelė ištiesų balta, o raudoną - kad raštas geriau matytųsi nuotraukose. Metusgalvoje tureta suknelytė, kurią pagaliau prisiruošiau įgyvendinti.
Papildyta:
Čia inprovizacija, padarant iš kelių darbų vieną. Viršus pagal šitą raštelį (bet irgi inprovizavau akių ir žiedlapių skaičių)
o sijoną tai pagal šitą
Papildyta:
QUOTE(Adatuke @ 2013 04 07, 19:13)
Čia inprovizacija, padarant iš kelių darbų vieną. Viršus pagal šitą raštelį (bet irgi inprovizavau akių ir žiedlapių skaičių)
o sijoną tai pagal šitą
QUOTE(villyte @ 2013 04 12, 20:53)
labai grazi suknyte
o is kokios medziagos pasuknele
QUOTE(ingauk @ 2013 04 12, 21:39)
QUOTE(villyte @ 2013 04 12, 20:53)
labai grazi suknyte
o is kokios medziagos pasuknele
Dėkui, pasuknelę siuvau iš medvilninės drobelės