stai manasis pernai metais nertas net kelis kartus:)
QUOTE(zhaki @ 2013 04 02, 18:22)
Super!
zhaki,viskas lyg ir grazu,bet kazkaip neproporcinga Ilgas ir platus liemuo ,o sijonas toks trumputis Bet gal ant vaiko viskas ok
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 03, 10:18)
zhaki,viskas lyg ir grazu,bet kazkaip neproporcinga Ilgas ir platus liemuo ,o sijonas toks trumputis Bet gal ant vaiko viskas ok
Zinok man labai grazu, kai maziems leliukams sijonukas tik tik pampi ar triusikelius dengia.
QUOTE(Ligvita @ 2013 04 03, 13:45)
Zinok man labai grazu, kai maziems leliukams sijonukas tik tik pampi ar triusikelius dengia.
ane as kazkaip net nepastebejau kaip neriau del tu matmenu proporcingumo: aciu uz pastabas, bet man ir grazu kai trumpi sijonukai:) o cia butent taip ir gavosi man:)
QUOTE(villyte @ 2012 08 17, 14:22)
Vasara eina į pabaigą, kiek daug prikurta krikšto rūbelių ir papuošta mažiukų angeliukų.
Rodau ir aš mamytės atsiųstą vieno tokio angelėlio nuotraukytę (čia tas modeliukas su riešinėmis)
Rodau ir aš mamytės atsiųstą vieno tokio angelėlio nuotraukytę (čia tas modeliukas su riešinėmis)
Laba, villyte,
gal būtų galima mezgimo schemą gauti?
Jau matytas modeliukas,bet rodau,nes kazkas klause,kokie vilnoniai siulai tiktu nerimui.Cia nerta ir megzta is Merino Gold siulu,visai neblogai gaunasi
Jetau, kokie grožiai čia
Aš noriu dukrytei krištynoms nunerti , kažka panašaus, radau internete ko norėčiau
Iš kokių siūlų patartumėt?
Papildyta:
Kadangi mažoji dar nevaikščios, manau toks l tinkamas.
Aš noriu dukrytei krištynoms nunerti , kažka panašaus, radau internete ko norėčiau
Iš kokių siūlų patartumėt?
Papildyta:
Kadangi mažoji dar nevaikščios, manau toks l tinkamas.
Lusasita, tik dabar pamačiau, kad tavo darbą kaip pvz pasiėmiau , radau internete, man jis labai patiko, mažu teks bandyti priimti šį įšūkį ir nunerti
Ačiū Rasaule
Ačiū Rasaule