Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

stai manasis pernai metais nertas net kelis kartus:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zhaki @ 2013 04 02, 18:22)
stai manasis pernai metais nertas net kelis kartus:)

Super! wub.gif
Atsakyti
zhaki,viskas lyg ir grazu,bet kazkaip neproporcinga ax.gif Ilgas ir platus liemuo ,o sijonas toks trumputis g.gif Bet gal ant vaiko viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 03, 10:18)
zhaki,viskas lyg ir grazu,bet kazkaip neproporcinga ax.gif Ilgas ir platus liemuo ,o sijonas toks trumputis g.gif Bet gal ant vaiko viskas ok smile.gif

Zinok man labai grazu, kai maziems leliukams sijonukas tik tik pampi ar triusikelius dengia.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2013 04 03, 13:45)
Zinok man labai grazu, kai maziems leliukams sijonukas tik tik pampi ar triusikelius dengia.

ane as kazkaip net nepastebejau kaip neriau del tu matmenu proporcingumo:smile.gifsmile.gifsmile.gif aciu uz pastabas, bet man ir grazu kai trumpi sijonukai:) o cia butent taip ir gavosi man:)
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Gal gali pasakyti is kokiu siulu geriau nerti? kokiu rasteliu neret? (gal kas patars)( nuotrauka paimta is interneto).
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 08 17, 14:22)
Vasara eina į pabaigą, kiek daug prikurta krikšto rūbelių  ir papuošta mažiukų angeliukų.
Rodau ir aš mamytės atsiųstą vieno tokio angelėlio nuotraukytę (čia tas modeliukas su riešinėmis)

user posted image

Laba, villyte,
gal būtų galima mezgimo schemą gauti?
Atsakyti
Jau matytas modeliukas,bet rodau,nes kazkas klause,kokie vilnoniai siulai tiktu nerimui.Cia nerta ir megzta is Merino Gold siulu,visai neblogai gaunasi smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jetau, kokie grožiai čia smile.gif
Aš noriu dukrytei krištynoms nunerti , kažka panašaus, radau internete ko norėčiau smile.gif
user posted image
Iš kokių siūlų patartumėt?
Papildyta:
Kadangi mažoji dar nevaikščios, manau toks l tinkamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myrus: 10 balandžio 2013 - 19:28
aš rinkčiausi medvilnę. Ir pradėti nuo viršaus reikia.
Atsakyti
Lusasita, tik dabar pamačiau, kad tavo darbą kaip pvz pasiėmiau smile.gif, radau internete, man jis labai patiko, mažu teks bandyti priimti šį įšūkį ir nunerti smile.gif
Ačiū Rasaule smile.gif
Atsakyti