Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

labai gražu

QUOTE(IngridaGal @ 2012 09 12, 20:02)
Merino vilnos komplektukas naujagimio krikštynoms
user posted image

Atsakyti
Linine neriniuota suknele krikstynoms:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2013 03 12, 13:44)

Nuostabi suknyte bigsmile.gif Gal galite pasidalinti juosteles ir gelytes shemutemis? ax.gif
Atsakyti
Odeta123, tikrai labai gražus derinys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 03 05, 17:19)
pasaka wub.gif  Gal butu galima shemute ax.gif

cia isgalvinis kostiumelis. Nesakau, kad niekas niekada tokiu rastu nenere, bet as jo nupaisyto nemaciau, o ir neieskojau
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2013 03 13, 12:49)
cia isgalvinis kostiumelis. Nesakau, kad niekas niekada tokiu rastu nenere, bet as jo nupaisyto nemaciau, o ir neieskojau

gaila, rasto schemute kaip ir radau. Mane domintu kaip kelnytes nerti, ypac kaip klyna padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 03 13, 15:54)
gaila, rasto schemute kaip ir radau. Mane domintu kaip kelnytes nerti, ypac kaip klyna padaryt blush2.gif

gal kam bus įdomu, man labai gerai padeda ši schema, aš pagal savo mergyte pasidariau, ji pas mane didesnė nei jos bendraamžiai biggrin.gif tai čia 1 metukų savo mergytei mezgiau. daugiau viska tiesiog padidinu pagal ją dabar ax.gif
user posted image

va taip atrodo, kasdieniam naudojimui kelnytės blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Odeta, Jūsų darbai tiesiog pasaka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijyte: 13 kovo 2013 - 16:46
[quote=odeta123,2013 03 12, 14:44]
Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintumete kriksto skraisciu schemutemis?ar nukreiptumet kur ju galima rast. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EB @ 2013 03 19, 14:11)
Gal kas pasidalintumete kriksto skraisciu schemutemis?ar nukreiptumet kur ju galima rast. 4u.gif

Cia kelios yra, ne krikstynu, bet skraistes, manau pritaikysit pagal paskirti mirksiukas.gif
https://picasaweb.go...trid/Peleriinid
Atsakyti
Suknele mergytei

user posted image
Atsakyti