Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

QUOTE(Cheekyyy @ 2013 02 28, 18:24)
Laba diena  4u.gif
Atejau ir as pasirodyti su komplektuku sunelio krikstynoms  ax.gif
user posted image

Labai gražu, pati tokią skraistę kaip tik dabar neriu sūneliui biggrin.gif Gal galite iš arčiau nufatografuoti žvakės papuošimą, ar raštelį įdėti kaip neriate smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri mergyte galetu pasufleruoti kiek metru mazdaug susinaudotu suknutei ir skraistei 2 metu mergaitei? Kalbu apie plonyte 100 % medvilne tokia kaip fileta.
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 03 03, 18:12)
Sveikos  4u.gif

Gal kuri mergyte galetu pasufleruoti kiek metru mazdaug susinaudotu suknutei ir skraistei 2 metu mergaitei? Kalbu apie plonyte 100 % medvilne tokia kaip fileta.

man taip pat idomu, tik man reikia daugiau nei puses metuku kruopai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kad mazdaug galetumet issivaizduoti, galiu tik pasufleruoti, kad as savo 2 m princeses suknytei sunaudojau apie 2 filetos kamuoliukus wink.gif
Atsakyti

Cia musu zieminiu krikstynu komplektukas, lietuviskos vilneles,, tik viena pirstinyte kazkur pasimete per krikstynas.
Ideja mano, ispildymas mano mamytes.

user posted image
pic upload user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 02 28, 20:36)
Labai gražu, pati tokią skraistę kaip tik dabar neriu sūneliui  biggrin.gif  Gal galite iš arčiau nufatografuoti žvakės papuošimą, ar raštelį įdėti kaip neriate  smile.gif

Sveika 4u.gif Bandziau papaisytim kaip neriau, tikiuosi ka nors suprasi biggrin.gif Principas tai kaip gelytes, pirma eile, td antra eile jau kabinama uz pirmos eiles lapelio nugaros ir t.t.
user posted image

pirma ir antra eiles dariau po 6 akis "lapeliui", treciai ir ketvirtai po 7a.
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2013 03 04, 09:14)
Sveikutes. Kad mazdaug galetumet issivaizduoti, galiu tik pasufleruoti, kad as savo 2 m princeses suknytei sunaudojau apie 2 filetos kamuoliukus wink.gif

aciu 4u.gif labai pagelbejot.
Atsakyti
QUOTE(aidaa @ 2013 03 04, 17:30)
Cia musu zieminiu krikstynu komplektukas, lietuviskos vilneles,, tik viena pirstinyte kazkur pasimete per krikstynas.
Ideja mano, ispildymas mano mamytes.

[url=http://postimage.org/]pic upload
user posted image

Labai gražuti komplektukas. O gal galit parašyti, ar foto įdėti, kaip tie siūlai atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmeta @ 2013 03 04, 19:03)
Labai gražuti komplektukas. O gal galit parašyti, ar foto įdėti, kaip tie siūlai atrodo?  4u.gif

Aciu, Tekstrenos 80%vilna
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2013 02 26, 10:00)
O cia manoji kriksto suknele:
user posted image

Tokia paprastute is pirmo zvilgsnio, bet kaip graziai ziurisi, tobulai tiesiog, nuostabus darbelis. thumbup.gif thumbup.gif

Sorriukas, kad cituoju foto, bet ji jau ne siam puslapy...
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 10 12, 10:24)

pasaka wub.gif Gal butu galima shemute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2013 03 04, 18:14)
Sveika  4u.gif  Bandziau papaisytim kaip neriau, tikiuosi ka nors suprasi  biggrin.gif  Principas tai kaip gelytes, pirma eile, td antra eile jau kabinama uz pirmos eiles lapelio nugaros ir t.t.
user posted image

pirma ir antra eiles dariau po 6 akis "lapeliui", treciai ir ketvirtai po 7a.

Ačiū, bet mūsų krikštynos jau sekmadienį buvo, tai nunėriau kažką panašaus smile.gif
Atsakyti