Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

QUOTE(Lusasita @ 2013 02 14, 20:20)
nu ne proesionale as  biggrin.gif  is filetos neriau tik viena suknyte . Ir labai supykau ant ju, kai viename kamuoliuke radau net 4 mazgus  doh.gif  biggrin.gif  O siaip man maloniau nert is LILY siuliuku, jie storesni gal kiek, bet man labiau patinka . Daug esu nerusi is maxiu. man patinka tas toks kaip pakrakmolinimas, standumas, bet dabar jau prie ju nebegriztu smile.gif
Labai minkstutele yra vernito plonoji ( nerimui) medvilne...

paskutini karta kai neriau is maxiuku 4 kamuoliuose radau ne po viena ir ne po du mazgelius buvo be galo pikta bet verysad.gif
Atsakyti
Pamažu ateina krikštynų metas. Pirmasis šiemet mano megztas/nertas krikšto kostiumelis mažam karalaičiui

user posted image
Atsakyti
Vilyte, gražu wub.gif ir kažkas naujo thumbup.gif thumbup.gif

o ką mezgei? kelnytes ir megztuką? Visa kita, kaip suprantu nerta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 02 24, 19:25)
Vilyte, gražu  wub.gif ir kažkas naujo  thumbup.gif  thumbup.gif

o ką mezgei? kelnytes ir megztuką? Visa kita, kaip suprantu nerta  smile.gif

Dekui, taip - kosiumelis megztas, o paltukas ir aksesuarai nerti smile.gif
Atsakyti
VILLYTE,koks grzus komplektukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O cia manoji kriksto suknele:user posted image
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2013 02 26, 11:00)
O cia manoji kriksto suknele:

labai daili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 14, 22:44)
paskutini karta kai neriau is maxiuku 4 kamuoliuose radau ne po viena ir ne po du mazgelius buvo be galo pikta bet  verysad.gif

mazgai, aišku, nervina. bet dar labiau mane sunervino tai, kad kartą viename MAXI ritinėlyje 2/3 siūlo buvo ne trijų gijų, o dviejų. pusė suknelės rankovės vienokio storio, pusė - kitokio bash.gif

o dar kitas klausimas - ar nerdamos pagal užsakymą visada pataikote drabužėlio dydį? kartais tikriausiai ir neriama yra anksčiau, iki krikštynų vaikutis paauga, nebūna taip, kad rūbelis ankštas? Iki šiol esu nėrusi tik sau, artimiesiems, pažįstamiems, kurie drabužį vis matuodavosi, tai problemų nebūdavo. O dabar po truputį pradedu nerti pagal užsakymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 02 27, 17:15)
mazgai, aišku, nervina. bet dar labiau mane sunervino tai, kad kartą viename MAXI ritinėlyje 2/3 siūlo buvo ne trijų gijų, o dviejų. pusė suknelės rankovės vienokio storio, pusė - kitokio  bash.gif

o dar kitas klausimas - ar nerdamos pagal užsakymą visada pataikote drabužėlio dydį? kartais tikriausiai ir neriama yra anksčiau, iki krikštynų vaikutis paauga, nebūna taip, kad rūbelis ankštas? Iki šiol esu nėrusi tik sau, artimiesiems, pažįstamiems, kurie drabužį vis matuodavosi, tai problemų nebūdavo. O dabar po truputį pradedu nerti pagal užsakymus  blush2.gif

buvo ir man taip pasitaike puse kamuoliuko tai varge vargeli, kol nusivyniojau doh.gif
Atsakyti
Laba, norėčiau patarimo ax.gif Nupirkau Filetta siūlus, noriu savo pupai suknytę nunert, tik man kažkaip viengubas siūlas per plonas pasirodė. O jei dvigubu nerčiau, ar gerai atrodytų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbarėja @ 2013 02 27, 22:51)
Laba, norėčiau patarimo  ax.gif  Nupirkau Filetta siūlus, noriu savo pupai suknytę nunert, tik man kažkaip viengubas siūlas per plonas pasirodė. O jei dvigubu nerčiau, ar gerai atrodytų?  blush2.gif

Tikrai ne per plonas schmoll.gif gal nunerus 1-2eilutes taip ir atrodo,bet paskaui viskas bus gerai mirksiukas.gif Zinoma,svarbu parinkti tinkama vaseli.Jei per storas-nerinys atrodys isskydes.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 02 27, 22:02)
Tikrai ne per plonas schmoll.gif gal nunerus 1-2eilutes taip ir atrodo,bet paskaui viskas bus gerai mirksiukas.gif Zinoma,svarbu parinkti tinkama vaseli.Jei per storas-nerinys atrodys isskydes.

Ačiukas 4u.gif Bandysiu daugiau nunert smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atejau ir as pasirodyti su komplektuku sunelio krikstynoms ax.gif
user posted image
Atsakyti