Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

sveikutes,

nezinau ar galima skolintis nuotrauka ir paprasyti rastelio paaiskinimo, bet paprasysiu, idedama ir nuoroda kurioje radau nuotrauka, ir pacia nuotraukyte ax.gif blush2.gif tikiuosi supratimo....noriu savo berniukui kazka padaryti...

http://static1.skelb...e-k-3885421.jpg

http://www.mezgimas....=...3&Itemid=13

buciau dekinga jei kazkas paaiskintu koks tai rastelis
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2013 02 01, 09:17)
O sito grozio schemutes neturit?  bigsmile.gif  wub.gif
Puikus darbai. Odeta123, nuostabu . wub.gif

Tikslios schemos neturiu,perdariau schemas pagal save.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 02 13, 20:20)

buciau dekinga jei kazkas paaiskintu koks tai rastelis

Kaip suprantu, domina šis populiarusis komplektukas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
tikrai schema kartota begalę kartų ax.gif

klauskit, jei kas bus neaišku.
Papildyta:
Bet vis dar "tebesiskolina" nuotraukas doh.gif blink.gif
http://www.mezgimas....=...3&Itemid=13
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 02 13, 22:23)

tikrai schema kartota begalę kartų  ax.gif

Bet vis dar "tebesiskolina" nuotraukas  doh.gif  blink.gif

labai aciu uz nnnn-taji karta pakartojima. as tikrai sita schemute maciau ir issisaugojau pas save, bet mane domino butent tas kelnyciu apacios ir svarkelio rastelis blush2.gif ax.gif as gal neteisingai uzklausiau doh.gif

o as supratau ir lyg kazkur uzskaiciau kad cia jau tos moters darbeliai, uztai ir idejau viska kad nebutu nesusipratimu
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 02 14, 09:08)
...mane domino butent tas kelnyciu apacios ir svarkelio rastelis blush2.gif  ax.gif

Kas būtent neaišku smile.gif jei turit aprašymą, ir suprantat rusiškai, tai ten gana aiškiai yra aprašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara.
Labai noreciau, kad patartumte kokius siulus rinktis krikstynu suknutei ir skraistei. Suknele bus "sluoksnuota" tai noretusi grazaus kritimo, kad nebutu siulas per lengvas.
Preliminariai issirinkau siuos:
Alize Diva 100g 350m 100% mikrofibra, silko efektas.
OnLine Filetta 100g 560m 100% Sukuota medvilne.
Alizee Bamboo Fine 100g 440m 100% bambukas
Yarnart Begonia 50g 169m. 100% medvilne.
Gal galesite ka nors patarti is savo patiries 4u.gif
Atsakyti
ar nersit, ar megsit. ???

nerimui is pasiulytu man tinka tik fileta . Na bambukas gal... bet jis tista

diva sintetika gryna ir mezgmui gal daugiau. stori nert
begonija balti isvis dratiniai, kieti , lyginant su kitomis spalvomis, ir stori ....
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2013 01 21, 19:41)
Nerta suknele krikstynoms 4u.gif

koks grozis wub.gif noreciau mergaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 02 14, 18:59)
ar nersit, ar megsit. ???

nerimui is pasiulytu man tinka tik fileta . Na bambukas gal...  bet jis tista

diva sintetika gryna ir mezgmui  gal daugiau. stori nert
begonija balti isvis dratiniai, kieti , lyginant su kitomis spalvomis, ir stori  ....

Nersiu. Taip ir maniau,kad filetta bus tinkamiausi, kiek skaiciau visose temose giria juos, bet reikejo profesionalo patvirtinimo. Aciu Jums labai 4u.gif
Atsakyti
nu ne proesionale as biggrin.gif is filetos neriau tik viena suknyte . Ir labai supykau ant ju, kai viename kamuoliuke radau net 4 mazgus doh.gif biggrin.gif O siaip man maloniau nert is LILY siuliuku, jie storesni gal kiek, bet man labiau patinka . Daug esu nerusi is maxiu. man patinka tas toks kaip pakrakmolinimas, standumas, bet dabar jau prie ju nebegriztu smile.gif
Labai minkstutele yra vernito plonoji ( nerimui) medvilne...
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 02 14, 19:20)
... maloniau nert is LILY siuliuku, jie storesni gal kiek, bet man labiau patinka . Daug esu nerusi is maxiu. man patinka tas toks kaip pakrakmolinimas, standumas, bet dabar jau prie ju nebegriztu smile.gif

Sutikčiau su Lusasitos komentaru apie siūlus smile.gif geri ir Fileta smile.gif
Patinka Lily. Nebrokiju ir Maxiu, nors iš jų jau senokai ką gaminau rolleyes.gif
paskutiniu metu favoritinė medvilnė "Vernito" neriamoji thumbup.gif

Bambukas nertas gal irgi visai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 02 14, 19:20)
nu ne proesionale as  biggrin.gif  is filetos neriau tik viena suknyte . Ir labai supykau ant ju, kai viename kamuoliuke radau net 4 mazgus  doh.gif  biggrin.gif  O siaip man maloniau nert is LILY siuliuku, jie storesni gal kiek, bet man labiau patinka . Daug esu nerusi is maxiu. man patinka tas toks kaip pakrakmolinimas, standumas, bet dabar jau prie ju nebegriztu smile.gif

Aha. Maciau as Jusu darbus smile.gif Tikrai jau neprofesionale... Baikt juokus biggrin.gif pasidomesiu as minetais siulais. Man smagiau nerti is storesniu..

QUOTE(Ristina @ 2013 02 14, 20:00)
Sutikčiau su Lusasitos komentaru apie siūlus  smile.gif geri ir Fileta  smile.gif
Patinka Lily. Nebrokiju ir Maxiu, nors iš jų jau senokai ką gaminau  rolleyes.gif
paskutiniu metu favoritinė medvilnė "Vernito" neriamoji  thumbup.gif

Bambukas nertas gal irgi visai nieko  g.gif

O! Antra profesionali nuomone! Aciu smile.gif
Atsakyti