Jau senokai nunertas , bet dar nerodytas komplektukas krikštynoms
labai grazus tas 2 spalvu derinys, labai tinka siam modeliui
o as rodau dar toki viena jau savo kurybos reikaliuka - skraiste/megztukas ale sparnai is lino....
Kiek su jais privargau, kol sumasciau kaip padaryti , tikiuosi patiks uzsakovei
Is arciau
o as rodau dar toki viena jau savo kurybos reikaliuka - skraiste/megztukas ale sparnai is lino....
Kiek su jais privargau, kol sumasciau kaip padaryti , tikiuosi patiks uzsakovei
Is arciau
Villyte, orginali skraiste
sveikos,
žinau, kad gal ir ne visai į tą temą rašau, bet kadangi tai tiesiogiai susiję su krikštynų komplektuku, tai gal neužmėtysit pomidorais turiu prašymą - gal kuri galit pasidalint schema pagal kurią neriat juosteles ant galvytes? nes kai aš tokia nėrėja, tai be schemos man niekaip nesigauna kažkaip matyt nesugebu susiskaičiuot akių, nes man ta juosta vis pradeda garbanotis dukrytės krikštynos jau visai ant nosies, o aš niekaip nesugebu nunert tos juostelės įmetu pavz. kokio tipo galėtų būti tokia arba tokia arba tokia
jei kas turit kokią schemutę - gal galit pasidalinti Būčiau labai dėkinga
pažadu pasirodyt jau su visu komplektuku kai pabaigsiu.
žinau, kad gal ir ne visai į tą temą rašau, bet kadangi tai tiesiogiai susiję su krikštynų komplektuku, tai gal neužmėtysit pomidorais turiu prašymą - gal kuri galit pasidalint schema pagal kurią neriat juosteles ant galvytes? nes kai aš tokia nėrėja, tai be schemos man niekaip nesigauna kažkaip matyt nesugebu susiskaičiuot akių, nes man ta juosta vis pradeda garbanotis dukrytės krikštynos jau visai ant nosies, o aš niekaip nesugebu nunert tos juostelės įmetu pavz. kokio tipo galėtų būti tokia arba tokia arba tokia
jei kas turit kokią schemutę - gal galit pasidalinti Būčiau labai dėkinga
pažadu pasirodyt jau su visu komplektuku kai pabaigsiu.
Ristina, ačiū labai bandysiu narpliot, gal kas nors ir gausis. Nors jau dabar žiūrėdama į schemą vietom nelabai suprantu kaip ten turėtų būti nu bet pradėjus nert gal kas nors daugiau paaiškės
Ristina, miela suknute
O cia mano katik baigta
O cia mano katik baigta
[quote=Ligvita,2012 08 07, 13:10]
Abi labai grazios
Abi labai grazios
Oi kiek graziu sukneliu
Rodau ir as maza princesyte:
Rodau ir as maza princesyte: