Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

Maniskis toje foto 108cm ir maikutes dydis 4 metams 4u.gif

Tai ta pilka maikute kaip maniskio bigsmile.gif As turiu lygiai tokia pacia biggrin.gif O ir sunus dar turi tokia ilgomis rankovemis.

Kazkada esu sakiusi, kad vaikiski topai labai pamazinti, bet bottoms atitinka dydi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 22, 23:00)
Su tokiu i darza vaika nuvedus, turbut pagalvotu, kad asocialus g.gif

biggrin.gif

Maniskis dar turi trenigines kelnes ir ale kostiumines be kanto su nusmukusiu klynu. Pastarosios dar dideles gerokai.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 23, 00:00)

Su tokiu i darza vaika nuvedus, turbut pagalvotu, kad asocialus g.gif
user posted image

O man taip stiliova wub.gif

koks skirtumas kas ka galvoja irnesakyk.gif atrodytu tikrai labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Cia kaip vaiku deriniu temoje pasake, kad maniskio maikute mergaitiska biggrin.gif O ir siaip atrodo kaip mergaite nes pilvas truputi nuogas.
O nuogas nes maikute mazoka jau darosi. Nors siaip kaip vaiksto nesimato to nuogo pilvo.

Poziuris, galesit is musu pirkti didesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 23, 00:05)
Maniskis toje foto 108cm ir maikutes dydis 4 metams  4u.gif

Tai ta pilka maikute kaip maniskio  bigsmile.gif As turiu lygiai tokia pacia  biggrin.gif  O ir sunus dar turi tokia ilgomis rankovemis.

Kazkada esu sakiusi, kad vaikiski topai labai pamazinti, bet bottoms atitinka dydi.  4u.gif
Papildyta:

biggrin.gif

Maniskis dar turi trenigines kelnes ir ale kostiumines be kanto su nusmukusiu klynu. Pastarosios dar dideles gerokai.

QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 23, 00:19)
Cia kaip vaiku deriniu temoje pasake, kad maniskio maikute mergaitiska  biggrin.gif  O ir siaip atrodo kaip mergaite nes pilvas truputi nuogas.
O nuogas nes maikute mazoka jau darosi. Nors siaip kaip vaiksto nesimato to nuogo pilvo.

Poziuris, galesit is musu pirkti didesne  biggrin.gif

Tada tu nepamirsk ka zadejus, as pirma eilej prie tos maikes.

Tai ji pa sjus irgi pilka?
Pirma mintis buvo, kad ji dangiskos spalvos, bet jauciu cia visa foto "uzzydrinta" rolleyes.gif

Man nei biski ji ne mergaitiska. Unisex, kiek suprantu. Stilinga ir tiek. Kai berniukas stilingas, tai jau iskart mergaitiskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 23, 00:23)

Man nei biski ji ne mergaitiska. Unisex, kiek suprantu. Stilinga ir tiek. Kai berniukas stilingas, tai jau iskart mergaitiskas doh.gif

drinks_cheers.gif labai nuostabiai bernuzelis atrodo wub.gif
Atsakyti
pilka pilka biggrin.gif

ooo ir ilgom rankovem gavot. liuks thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
uz kiek sitas nurovet?
Atsakyti
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 23, 00:35)
pilka pilka  biggrin.gif

ooo ir ilgom rankovem gavot. liuks  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
uz kiek sitas nurovet?

Be siuntimo i LT lyg 20 svaru.
Tikiuosi bent jau dydis tiks ir spes panesiot. Maniskis dabar kazkur 92-94cm ugio ir nestoras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 22 rugpjūčio 2012 - 23:37
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 22, 23:36)
Be siuntimo i LT lyg 20 svaru.
Tikiuosi bent jau dydis tiks ir spes panesiot. Maniskis dabar kazkur 92-94cm ugio ir nestoras.

tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 23, 01:02)

Super sokiai.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Bet kokios užuominos apie "perleisiu" laikomos skelbimais.

Atsakyti
O jų batai irgi mažinti?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 08 23, 13:19)
O jų batai irgi mažinti?

kiek pirkau atitiko dydi, nesioju 38, perku 5, problemu nebuvo :-)
Atsakyti