Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

Poziuris!!! saunuole Mama thumbup.gif labai geros ,labai labai!!! vaikas bus super cool ! jei nepaslaptis - kiek jums atsiejo viskas blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
Jearmaine ,nelauksite nuolaidu? blink.gif biggrin.gif del pirmos blizguciu nesu tikra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 22 rugpjūčio 2012 - 22:12
QUOTE(liomi @ 2012 08 22, 23:11)
Poziuris!!! saunuole Mama  thumbup.gif   labai geros ,labai labai!!! vaikas bus super cool ! jei nepaslaptis - kiek jums atsiejo viskas  blush2.gif  4u.gif

Kadangi pati perku(be tarpininkiu), tai uz visas 3 130lt. Bet cia tik i UK jas nusius, o is UK i LT kita savaite pargabens MB brolis grizdamas, bet jei nespes gaut iki kol isskris i LT, tai paskui pastu persius, tai dar 10 svaru kainuos doh.gif Nauja tik ta pilka maike su kalnieriuku, kitos dvi devetos, todel ir sakau, kad gan prabangiai.
Ne taip jau paprasta gaut nauju rubu ir dar tinkamo dydzio. Labai faina bliuskute ilgom rankovem yra ebay, panasaus tipo, kaip ta pilkoji maikute, bet ant sesiamecio doh.gif
Dar esu pastacius uz kelis rubus, tik nzn ar pamisima snebus praejes, kol baigsis aukciona, nes dienos pradzioj buvau pasiryzus ir del tu didesniu rubu kautis, bet aukt 4m, kol priaugs, tai nzn nzn doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 22 rugpjūčio 2012 - 22:21
QUOTE(liomi @ 2012 08 22, 23:19)
Jearmaine ,nelauksite nuolaidu?  blink.gif  biggrin.gif del pirmos blizguciu nesu tikra  g.gif

Tie blizgučiai pretenzingi, bet tuo pačiu ir šarmingi. Čia labai gražiai žiūrisi.

user posted image

Nuolaidų lauksiu, bet ne per ilgai biggrin.gif Jei bent 20 proc. pamatysiu, čiupsiu bigsmile.gif O kada mid season sale būna, spalį? g.gif

Požiūris, fainai vaiką apipirkot thumbup.gif Tik brangokai unsure.gif Nors žiūriu, kad ten gal visgi ne 3000 Lt turėjot galvoj, nes baisiai daug atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 22 rugpjūčio 2012 - 22:26
Dabar atsitokejau paklaust, gal kas pakomentuotumet vaikisku rubu dydzius? Padidinti, pamazinti ar atitinka?
Tie maikonai 2-3 arba 3T dydzio. Maniskiui pavasari bus 3, kazi a nebus per mazos?
Siemet jau kazi ar bepanesios, kai TOKIA vasara g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 22, 23:19)
Kadangi pati perku(be tarpininkiu), tai uz visas 3 130lt. Bet cia tik i UK jas nusius, o is UK i LT kita savaite pargabens MB brolis grizdamas, bet jei nespes gaut iki kol isskris i LT, tai paskui pastu persius, tai dar 10 svaru kainuos doh.gif Nauja tik ta pilka maike su kalnieriuku, kitos dvi devetos, todel ir sakau, kad gan prabangiai.
Ne taip jau paprasta gaut nauju rubu ir dar tinkamo dydzio. Labai faina bliuskute ilgom rankovem yra ebay, panasaus tipo, kaip ta pilkoji maikute, bet ant sesiamecio doh.gif
Dar esu pastacius uz kelis rubus, tik nzn ar pamisima snebus praejes, kol baigsis aukciona, nes dienos pradzioj buvau pasiryzus ir del tu didesniu rubu kautis, bet aukt 4m, kol priaugs, tai nzn nzn doh.gif  lotuliukas.gif

Poziuri, ju rubai labai labai mazinti smile.gif 6mecio maikute greiciau tiktu 3-4metu vaikui smile.gif Mano kedena vyresnele 8mecio odinuke nesioja, o jau siaura per pecius daros... unsure.gif 6mecio maikutes jaunesnioji nesioja smile.gif
O tas maikutes as irgi ebay maciau biggrin.gif vis savo panoms daugiau sio turto pagaut bandau wub.gif labi graziai voveriukas atrodys su jom wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2012 08 22, 23:24)
Tie blizgučiai pretenzingi, bet tuo pačiu ir šarmingi. Čia labai gražiai žiūrisi.

user posted image

Nuolaidų lauksiu, bet ne per ilgai biggrin.gif Jei bent 20 proc. pamatysiu, čiupsiu  bigsmile.gif  O kada mid season sale būna, spalį?  g.gif

Požiūris, fainai vaiką apipirkot  thumbup.gif  Tik brangokai  unsure.gif Nors žiūriu, kad ten gal visgi ne 3000 Lt turėjot galvoj, nes baisiai daug atrodo.

bijau pameluot, bet lyg ir nedaro All Saints mid season sale'u g.gif Man atrodo,kad tik ziemos ir vasaros sale'ai buna g.gif
Atsakyti
man irgi atrodo ,kad nera mid sale g.gif ir gali sios tases dar ir ziema neidet - nes ziemai ji pats tas ,robuliuojanti visa thumbup.gif 2015 medziosim tkmaxxe lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 22 rugpjūčio 2012 - 22:35
QUOTE(Sypsena @ 2012 08 22, 23:29)
Poziuri, ju rubai labai labai mazinti  smile.gif 6mecio maikute greiciau tiktu 3-4metu vaikui  smile.gif Mano kedena vyresnele 8mecio odinuke nesioja, o jau siaura per pecius daros...  unsure.gif 6mecio maikutes jaunesnioji nesioja  smile.gif
O tas maikutes as irgi ebay maciau  biggrin.gif vis savo panoms daugiau sio turto pagaut bandau  wub.gif labi graziai voveriukas atrodys su jom  wub.gif

Mane ir prakaitas ismuse. Po pusvalandzio paaiskes ar laimejau dar 3 rubus ir visi 3-4 dydziu. O tai tos nupirktos 2-3m bus mazos?! swoon.gif swoon.gif Kas man mokes uz maikes po 30-60lt doh.gif

*Toshiba* taviskis toj grazioj foto kokio ugio ir kokio dydzio maike? unsure.gif
Nu px tie simtai, bet koks pravalas. Nzn, kisiu as ta savo voveriuka, tures tilpt protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 22 rugpjūčio 2012 - 22:39
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 22, 23:34)
Mane ir prakaitas ismuse. Po pusvalandzio paaiskes ar laimejau dar 3 rubus ir visi 3-4 dydziu. O tai tos nupirktos 2-3m bus mazos?! swoon.gif  swoon.gif  Kas man mokes uz maikes po 30-60lt doh.gif

*Toshiba* taviskis toj grazioj foto kokio ugio ir kokio dydzio maike? unsure.gif

nebent berniuku didesnes g.gif kiek teko susidurti, tai vaikams tik batu dydziai is AS atitinka unsure.gif
blogiausiu atveju atgal i ebay biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2012 08 22, 23:40)
nebent berniuku didesnes  g.gif  kiek  teko susidurti, tai vaikams tik batu dydziai is AS atitinka  unsure.gif
blogiausiu atveju atgal i ebay  biggrin.gif

O as, kad jau dziaugiuos cia, koks strainas mano voveriukas bus doh.gif
O suaugusiu dydziai atitinka?

Ir toks pastebejimas nevisai i tema... Kai atsirado Mamoo rubeliai(na cia kazkokia mama matyt namie siut pradejo, dabar juk madinga), pagalvojau, kad toks jausmas, jog kazkiek Mummymoon'a kopijuoja... Kai atradau allsaints, tai pirma mintis buvo, kad kazkur tai matyta(tik ne tos kaukoles aisku), bet pats fasons, tai toks jausmas, kad jau Mummymoon'as kai ka pakopijaves is alllsaint'u smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 22, 23:44)
O as, kad jau dziaugiuos cia, koks strainas mano voveriukas bus doh.gif 
O suaugusiu dydziai atitinka?

Ir toks pastebejimas nevisai i tema... Kai atsirado Mamoo rubeliai(na cia kazkokia mama matyt namie siut pradejo, dabar juk madinga), pagalvojau, kad toks jausmas, jog kazkiek Mummymoon'a kopijuoja... Kai atradau allsaints, tai pirma mintis buvo, kad kazkur tai matyta(tik ne tos kaukoles aisku), bet pats fasons, tai toks jausmas, kad jau Mummymoon'as kai ka pakopijaves is alllsaint'u smile.gif

daznai prie AS vaikisku rubeliai patys pardavejai paraso,kad mazinti unsure.gif na, dar reikia tiketis,kad voveriukui tiks mirksiukas.gif
Del suaugusiu rubu, tai nuo rubo priklauso, yra kas dydzius atitinka, yra kas pamazinta... Vyriski siek tiek mazinti lyg ir g.gif bet velgi gal nuo pacio rubo priklauso smile.gif
Del paskutines pastabos, tai as is karto pastebejau, vos tik pamacius Mummymoon rubus smile.gif gal ir nieko, AS jau vaiku linijos neturi, tai bent kazka panasaus kitur gauti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2012 08 22, 23:49)
daznai prie AS vaikisku rubeliai patys pardavejai paraso,kad mazinti  unsure.gif  na, dar reikia tiketis,kad voveriukui tiks  mirksiukas.gif
Del suaugusiu rubu, tai nuo rubo priklauso, yra kas dydzius atitinka, yra kas pamazinta... Vyriski siek tiek mazinti lyg ir  g.gif  bet velgi gal nuo pacio rubo priklauso  smile.gif
Del paskutines pastabos, tai as is karto pastebejau, vos tik pamacius Mummymoon rubus  smile.gif gal ir nieko, AS jau vaiku linijos neturi, tai bent kazka panasaus kitur gauti galima  biggrin.gif

Aha, pastebejau, kad raso, jog dabar kur bandau nukaut 3 in 1 rubus raso, kad 4m dydis tiko nuo 2 iki m.
O del to panasumo, tai aisku gerai, kad nors mummymoon kazka panasaus pasiulo, bet gaila, kad nors ir kopina vieni nuo kitu, bet kainos pas visus pagerintos ax.gif
Papildyta:
Su tokiu i darza vaika nuvedus, turbut pagalvotu, kad asocialus g.gif
user posted image

O man taip stiliova wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 08 22, 23:53)
Aha, pastebejau, kad raso, jog dabar kur bandau nukaut 3 in 1 rubus raso, kad 4m dydis tiko nuo 2 iki m.
O del to panasumo, tai aisku gerai, kad nors mummymoon kazka panasaus pasiulo, bet gaila, kad nors ir kopina vieni nuo kitu, bet kainos pas visus pagerintos ax.gif

tai va,kad sugalvot nieko nebeiseina... aisku, originalumas pirmoj vietoj turetu buti, bet next'as kopina maikuciu virsus nuo AS... ir sukneliu turejo seniau mergaitems labai panasias i AS.... O kas siais laikais nekopijuoja doh.gif
Atsakyti