Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 14, 23:31)
Mano vaiko mylimiausia All Saints maikute  wub.gif  biggrin.gif  Nuotaka  lotuliukas.gif
Turim dar tokia pacia tamsia ilgomis rankovemis. Jau labai fainos, plonytes  bigsmile.gif

http://imageshack.us.../4/75575183.jpg

Koks stilingas vaikinukas. bigsmile.gif

Aš irgi turiu vieną su kaukoliuku. Plonytė ji ir labai ilga.
Atsakyti
Aciu 4u.gif

As dar prisiminiau, kad mes su vaiku turim vienodas maikutes biggrin.gif Bet taip niekad kartu su jomis ir nebuvom iseje. O reiketu jauciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2012 08 15, 10:06)
oi *Toshiba*, jusu berniukas galetu buti reklaminiu All Saints veidu  biggrin.gif

gal biggrin.gif

Buvau TKmaxxe. Uzveze All Saints siltu striukyciu, pustu, po £50 biggrin.gif Bet man tik viena grazi buvo, juoda, pusta, trumpa, su dideliu kalnieriumi.
Atsakyti
Toshiba - pasiulyk style ir distant shopping assistant TKmaxxe paslauga kaaa bigsmile.gif
Jamk komisinius ir pirk mums Allsaints gerius tokiom kainom... biggrin.gif

As tai savo stiliuj - pirma nusiperku, paskui klausiu nuomoniu rolleyes.gif

Si kart vyrui:
user posted image
user posted image

Gal kas girdejo ka ar mate gyvai tuos Brisk boot..? Bijau kad kai archyve visi dydziai available tai kazkas negerai su jais lotuliukas.gif
Koja platoka - kiek is foto matau nelabai siauri atrodo, gal nespaus per sonus mirtinai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 18 rugpjūčio 2012 - 21:48
laisvai lotuliukas.gif nes tkmaxxe as daznas svecias rolleyes.gif

nieko apie batus nezinau ax.gif
Atsakyti
Toshiba,butu geriau ,jei parasytum striukes pavadinima g.gif kaip dabar suprast kas ten per daiktas - nei foto,nei pavadinimo g.gif 4u.gif

Marsele ,sauniai! gal visi dydziai nes ka tik i archyva idejo 4u.gif paziurek aprasyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 08 18, 21:52)
Toshiba,butu geriau ,jei parasytum striukes pavadinima  g.gif  kaip dabar suprast kas ten per daiktas - nei foto,nei pavadinimo  g.gif  4u.gif

Marsele ,sauniai! gal visi dydziai nes ka tik i archyva idejo  4u.gif  paziurek aprasyma  4u.gif

tai va nepagalvojau paziureti blush2.gif 4u.gif
pabandysiu surasti nete.
Papildyta:
radau bigsmile.gif

AllSaints Roche Jacket

user posted image

user posted image

O kita juoda man atrodo buvo atviresniu kaklu.

sita kazkada maciau didelio dydzio ir pamenu, kad ziauriai pigiai doh.gif
user posted image

Atsakyti
hihihi.gif nesigilina Allsaints i tokius zemiskus dalykus kaip kojos plotis..
Gausiu ir pamatysiu, gal viskas ok bus smile.gif

Toshiba - nugi kelk pavadinima ir foto is matavimosi kabinos bigsmile.gif - surasyk kokie dydziai yr.. Kas dar.. Nu ir saskaitos numeri lotuliukas.gif

Jeeez man su 179 ugiu rankoves jauciu iki alkuniu butu... doh.gif
Nu bet jei geru maikonu paduos - tarsimes cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 18 rugpjūčio 2012 - 22:10
QUOTE(marsele @ 2012 08 18, 22:06)
hihihi.gif nesigilina Allsaints i tokius zemiskus dalykus kaip kojos plotis..
Gausiu ir pamatysiu, gal viskas ok bus smile.gif

Toshiba - nugi kelk pavadinima ir foto is matavimosi kabinos bigsmile.gif - surasyk kokie dydziai yr.. Kas dar.. Nu ir saskaitos numeri lotuliukas.gif

Jeeez man su 179 ugiu rankoves jauciu iki alkuniu butu... doh.gif
Nu bet jei geru maikonu paduos - tarsimes cool.gif  biggrin.gif

as aisku galejau pasimatuoti doh.gif man kai nereikia tai net nesove i galva. nes as labai panasia kitos firmos turiu.
jei ka rasiu gero dar parasysiu mirksiukas.gif nesunku.
Atsakyti
Toshiba,aciu ! ta sidabrine grazuole bigsmile.gif
Atsakyti
kelios buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Myliu ir as ALL saints, bet si karta reikia jusu patarimo 4u.gif

Kabo mano spintoje va toks grozis, tik beda , kad nesugalvoju kaip ja padoriai isnest i zmones g.gif ant ar ka po ja rengtis blush2.gif

Neklauskite, kodel ji mano spintoje, jeigu nezinau ka su ja daryt. Atsakymas paprastas nukautas TKmaxe uz 25svarus biggrin.gif

Oriental bird top

My Webpage

Busiu dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti