sveikinu!!!! as irgi bandau gaudyt
as ,mergyt,i parduotuve einu - ten uzsaitaisau ginklus ir ..medzioju pasiemu masalo-sausainiu vaikams ir ieskau nes i neto puslapi mazai All saints ideda
Aha, pastebėjau jau...
QUOTE(liomi @ 2012 08 13, 23:20)
as ,mergyt,i parduotuve einu - ten uzsaitaisau ginklus ir ..medzioju pasiemu masalo-sausainiu vaikams ir ieskau nes i neto puslapi mazai All saints ideda
pas mane tokiu geriu i tkmaxx neuzveza, tik vaikus apipirkt galejau, o sau - nieko! dabar vis kitam mieste dirbdama TKMAXX aplankysiu, negaliu patiketi uz kokia kaina striuke radai!
buvo sie ,49£ http://www.allsaints...leather-jacket/ rudi ir juodi
sie 49£ beje,butent sio ir ejau pirkti, bet pamacius savaji isimylejau http://fashionistabarbieuk.com/2592 kaip jums jis? :uzsigrausiu:
dar kazkas buvo.liemenes lyg 20 + £ va sios http://shop.fashionb...nts-asta-gilet/
sie 49£ beje,butent sio ir ejau pirkti, bet pamacius savaji isimylejau http://fashionistabarbieuk.com/2592 kaip jums jis? :uzsigrausiu:
dar kazkas buvo.liemenes lyg 20 + £ va sios http://shop.fashionb...nts-asta-gilet/
Ta svarkeli,kurio liomi,ejai matuotis,as matavausi,bet man jis labai jau trumpas buvo,nors pasakiskai puikus! tai nusprendziau neimti.. laukiu naujos prekiu siuntos
Turiu ir as All Saints odinuke. O jau odos minkstumas Dydis pamazintas tikrai, turiu 8UK, bet ji labiau kaip 6UK. Bet man tinka, nesioju siaip ja neuzsegta, nes apacioj per daug apsitempia.
Kazkas dar klause del dydziu, tai rytoj paziuresiu dzinsu dydi, nes neprisimenu dabar.
Maikute 8 dydis geras, sukneles ir.
Salika labai ciotka turiu, juodas, su didelem metalu kaustytom skylem, o per jas perverta plati ale virve is to pacio audinio. Nerealus
O vaikiski topai labai mazinti. Net dviem dydziais sakyciau. Jei maniskiui paprastai perku 4 dydi, tai All Saints 6 metams. O kelnes atitinka.
Drauge buvo nusipirksui suknele, visa siuvineta karoliukais. Namie besimatuodama timptelejo per stipriai ir sutruko, pabiro karoliukai. Grazino
Praeita savaite buvau Tkmaxxe, tai buvo ilgu striuke ale lietpalciu juodu, su dirzu. Bet man jie nelabai grazus, audinys nepatiko. Toks glamzytas.
Palaidiniu dar buvo. Ties dekolte gausiai siuvinetos akmenukais, metaliukais. Kurie labai sveria. Matavausi, bet man netiko. As per smulki tokiai palaidinei. Nes ji tokia plati, laisvo modelio. Tie akmenukai per grubiai atrode ant manes.
Kazkas dar klause del dydziu, tai rytoj paziuresiu dzinsu dydi, nes neprisimenu dabar.
Maikute 8 dydis geras, sukneles ir.
Salika labai ciotka turiu, juodas, su didelem metalu kaustytom skylem, o per jas perverta plati ale virve is to pacio audinio. Nerealus
O vaikiski topai labai mazinti. Net dviem dydziais sakyciau. Jei maniskiui paprastai perku 4 dydi, tai All Saints 6 metams. O kelnes atitinka.
Drauge buvo nusipirksui suknele, visa siuvineta karoliukais. Namie besimatuodama timptelejo per stipriai ir sutruko, pabiro karoliukai. Grazino
Praeita savaite buvau Tkmaxxe, tai buvo ilgu striuke ale lietpalciu juodu, su dirzu. Bet man jie nelabai grazus, audinys nepatiko. Toks glamzytas.
Palaidiniu dar buvo. Ties dekolte gausiai siuvinetos akmenukais, metaliukais. Kurie labai sveria. Matavausi, bet man netiko. As per smulki tokiai palaidinei. Nes ji tokia plati, laisvo modelio. Tie akmenukai per grubiai atrode ant manes.
Aciu Toshiba uz issamia apzvalga
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 14, 01:39)
tas tai taip mano trimete nesioja 6mecio odinuke, o 6mete, 8mecio, nors jau rudeni mazoka bus o sijonai visai nesusipratimas: trumpi, bet platus... kiek buvau nupirkus, tiek teko i ebay det, nes panos tiek nepriauga,kad sijonai nekristu
eisiu siandien i tkmaxx ziuret
QUOTE(micefee @ 2012 08 13, 19:18)
Mano mėgstamiausias Allsaints rūbas iš visų turimų - odinukė. Nepakartojamai žavinga.
hehe! tokia pacia pries du ar tris metus nukautavau per sale
Papildyta:
Tarp kitko UK yra beveik same spirit kaip ir All Saints brand'o skuduriokai, irgi tokia heavy, rock vintage dvasia tai religionclothing , net pavadinimo prasmes panasiai religingos bet irgi neblogi perliukai :-) bet aisku mano sirdis priklauso AllSaints
Ryuk ,ajk is temos-taupom automobiliui svarkas judvieju - mmmmm grazuolis!
Sypsena,geros medziokles !
manau ,isigijus ju drabuzi - prarandi dvasios ramybe vakar papuoliau i lietu , buvau su svarku,o liutis kaip is kibiro..nusiemiau svarka ir ejau plonyciais permirkusiais marskineliais kad svarkas nesuslaptu,odai nepakenktu
manau ,isigijus ju drabuzi - prarandi dvasios ramybe vakar papuoliau i lietu , buvau su svarku,o liutis kaip is kibiro..nusiemiau svarka ir ejau plonyciais permirkusiais marskineliais kad svarkas nesuslaptu,odai nepakenktu
QUOTE(liomi @ 2012 08 14, 08:40)
Ryuk ,ajk is temos-taupom automobiliui svarkas judvieju - mmmmm grazuolis!
vaziuojanciai jau tikrai nesutaupysiu metotes tokiais kuriniais per visa puslapi uz kapeikas
tavo geresnis bella, toks rock'n'roll
QUOTE(liomi @ 2012 08 14, 08:40)
manau ,isigijus ju drabuzi - prarandi dvasios ramybe vakar papuoliau i lietu ,o buvau su svarku,o liutis kaip is kibiro..nusiemiau svarka ir ejau plonyciais permirkusiais marskineliais kad svarkas nesuslaptu,odai nepakenktu
ir isvis eisiu ieskot darbo all saints basement'e arba tkmaxx'e puslapyje daznai rimtu dalyku ir su rimtu sale pasiulymu neimeta