Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

QUOTE(marsele @ 2014 12 30, 17:50)
As pirkau Biker odini svarka - ir pasistorinau uzsakydama smile.gif
Tai siunciau pakeist - atsiunte greitai gana norima dydi.

Su pakeitimu viskas aišku... Aš kiek pirkau, neteko nieko grąžinti, bet va įdomu, kaip su grąžinimu jei nebėra dydžių... Anksčiau pamenu lyg ir buvo sąlyga, kad jie grąžina pinigus dovanų čekiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 12 30, 21:03)
Su pakeitimu viskas aišku... Aš kiek pirkau, neteko nieko grąžinti, bet va įdomu, kaip su grąžinimu jei nebėra dydžių... Anksčiau pamenu lyg ir buvo sąlyga, kad jie grąžina pinigus dovanų čekiu.  g.gif

Tai ju psl paziurek grazinimo salygas. US psl del international grazinimu raso, kad grazina 'via original method of payment', t.y. kaip mokejai, taip ir return grizta. Bet jei siunties is kokio europinio, tai gali kitaip but.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 30 gruodžio 2014 - 20:22
Tai kad jei speji per berods 14 dienu nuo pirkimo grazint (reikia tiksliau ju psl ziuret, nepamenu tiksliai ar 14 ar daugiau) tai grazina pinigus, o jei veliau grazini, velgi per tam tikra termina - gauni ceki..
Atsakyti
Pasirodykit, ka pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2014 12 30, 21:46)
Tai kad jei speji per berods 14 dienu nuo pirkimo grazint (reikia tiksliau ju psl ziuret, nepamenu tiksliai ar 14 ar daugiau) tai grazina pinigus, o jei veliau grazini, velgi per tam tikra termina - gauni ceki..

Nesamone, jei per 14 dienu nuo pirkimo grazint - juk labai mazai laiko, o ypac, jei i kita sali siuncia. g.gif Galbut per 14 dienu nuo gavimo realiau butu. Nebent AS labai isskirtines grazinimo salygas turi (kaip pvz F21 online uzsakyma grazinus grazina pinigus, o jei parduotuvej perki, tai tik store credit atgaunu kai grazini).

Paziurejau US return policy - per 14 dienu nuo gavimo reikia grazint, o per 28 galima keistis. Prie international orders nemini jokiu terminu, tai nezinau kaip realiai, nes per 14 dienu nebutinai visi siuntiniai nueina i kita sali....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 30 gruodžio 2014 - 21:04
QUOTE(gainsbourg @ 2014 12 30, 18:51)
Pasirodykit, ka pirkot?  ax.gif

as sia pirkau, niekad nenusirengsiu jos, liemene atskirai - visiskas geris. Neliko ju, nesulaukus ir geresniu nuolaidu..

http://www.allsaints...s-alford-biker/

Dar, ne i tema, bet Micefee kelniu maciau ieskojai, isigyjau Robert Rodriguez - tobulos, tikrai verta investicija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 31 gruodžio 2014 - 00:41
Eina sau, koks geras! thumbup.gif . Ar odiniai svarkai atitinka dydi, ar didinti/mazinti/nuo modelio priklauso? Va buvau parduotuveje pries kelias dienas ir galvojau: " ne, tikrai nesimatuosiu nei vieno, kad po to neprireiktu visu susipirkti" . laugh.gif Bet dabar, aisku, nagus griauziuosi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gainsbourg: 31 gruodžio 2014 - 01:00
QUOTE(gainsbourg @ 2014 12 30, 22:56)
Eina sau, koks geras!  thumbup.gif . Ar odiniai svarkai atitinka dydi, ar didinti/mazinti/nuo modelio priklauso? Va buvau parduotuveje pries kelias dienas ir galvojau: " ne, tikrai nesimatuosiu nei vieno, kad po to neprireiktu visu susipirkti" . laugh.gif Bet dabar, aisku, nagus griauziuosi.  biggrin.gif

Gainsbourg biggrin.gif

Tikrai, ten negalima nieko liest, nei ziuret... kokybe, gal, kiek pakritus drabuziu, bet ju oda - tik gereja, kokybe kiekvienoje siuleje ir uzrauktuke, rauksleje biggrin.gif

Odiniai svarkai, pagal manuosius turimus - mazinti dydziu, modeliai lookbooke vilki 10 ju dydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 31 gruodžio 2014 - 01:26
QUOTE(liomi @ 2014 12 30, 23:32)
as sia pirkau, niekad nenusirengsiu jos, liemene atskirai - visiskas geris. Neliko ju, nesulaukus ir geresniu nuolaidu..

http://www.allsaints...s-alford-biker/

Dar, ne i tema, bet Micefee kelniu maciau ieskojai, isigyjau Robert Rodriguez - tobulos, tikrai verta investicija.

Labai fainas švarkiukas-liemenė. Aš kada nors įsigysiu dar 1 biker stiliaus odinukę, dbr turiu ne biker stiliaus rudą tokią. biggrin.gif Mažinta 1 dydžiu. O šiaip kokybe baisiai patenkinta tik papildomų sagučių nepridėjo, o pas mane jos nusisuka, tai 1 pamečiau...

Kelnes jau papirkau. Nesu baisiai patenkinta, negula taip, kaip norėjau. Nešiu siuvėjai, sakė viską galima pataisyti, tik kažin ar bus verta. Bet tai pardavinėti irgi nelabai apsimoka kai vos ne 600lt mokėjau...
Atsakyti
merginos, o AS Lietuvoje siuntinius i namus pristato ar paste reikia atsiimti?
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 12 31, 09:56)
merginos, o AS Lietuvoje siuntinius i namus pristato ar paste reikia atsiimti?

I namus
Atsakyti
Aa, tai gerai, nes AS dvieju dydziu rubus nesioju ir svarkuti esu uzsisakius i didesne puse, tikiuosi isisprausiu, ramiau truputi. biggrin.gif O siandien jau atnese Emery Jacket. Grazus labai. Labai patenkinta - iki pilnos laimes tik dar ko nors truksta. laugh.gif
Atsakyti