Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

QUOTE(jearmaine @ 2014 05 22, 15:44)
Man pasirodė lyg dydžiu mažinti  g.gif

paėmiau dydžiu didesnius, tikiuosi nepaskęsiu biggrin.gif nors pagal modelio užsidėtus, turėtų būti gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 22 gegužės 2014 - 15:50
Is savo patirties, tai galiu pasakyti, kad visi tureti atitiko dydi.
Atsakyti
kitą savaitę gausiu, galėsiu pakomentuoti smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kaip sios firmos paltu kokybe? Gal yra kas nesiojanciu ilgesni laika?

Nusiziurejau viena ir ju puslapio, bet ten sudetis beveik 65:35 vilna:poliamidas, tai galvoju, kaip cia butu...
Atsakyti
Ar siuntet kas atgal jiems prekes? Reikia ideti koki grazinimo lapa ar uztenka tik savo acounte pazymeti? 4u.gif
Atsakyti
papildoma 20 proc nuolaida Sale prekems. kodas summer
Atsakyti
Paskutine diena 20% off kodas
Atsakyti
Gal kas turit odines kelnes arba matavotės? Ar jos atitinka dydį, mažintos, didintos? Ar ta oda labai stora?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 11 01, 19:55)
Gal kas turit odines kelnes arba matavotės? Ar jos atitinka dydį, mažintos, didintos? Ar ta oda labai stora?

as turiu. oda storesne, nei nappa
dydis manau atitinka, bet kadangi kiek prasitampo, tai ta reiketu apskaiciuot smile.gif
Atsakyti
Aš nežinau, kokio dydžio man reiktų... Šiaip nešioju 26, kartais 27, tai va galvoju, ar įlįsiu į 26... Šiaip turiu džinsus All Saints 26 dydį, tai jie tokie gana ankšti, nelabai patogūs...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 11 01, 22:37)
Aš nežinau, kokio dydžio man reiktų... Šiaip nešioju 26, kartais 27, tai va galvoju, ar įlįsiu į 26... Šiaip turiu džinsus All Saints 26 dydį, tai jie tokie gana ankšti, nelabai patogūs...

tai gal po prasitampymo, bus kaip tik..
kokias mastai pirkti?
Atsakyti
Iš naujos kolekcijos man nepatinka nei vienos, noriu tų "biker pant" iš ankstesnės kolekcijos. smile.gif Ačiū už patarimus, manau, pagelbėjai. 4u.gif
Atsakyti