O uz ka taip mylite All Saints? Tik dabar ta pavadinima uzmaciau Uzmeciau aki i kataloga, tai drabuziukai man patiko - santurios spalvos, modeliai paprasti bet nenuobodus. O kaip medziagos, kokybe? Ar kainos siunciantis butu ikandamos vidutiniam vartotojui?
QUOTE(lauramedis @ 2012 08 13, 17:10)
O uz ka taip mylite All Saints? Tik dabar ta pavadinima uzmaciau Uzmeciau aki i kataloga, tai drabuziukai man patiko - santurios spalvos, modeliai paprasti bet nenuobodus. O kaip medziagos, kokybe? Ar kainos siunciantis butu ikandamos vidutiniam vartotojui?
Kainos dideles siaip - bet sale galima surast ir ikandamu vidutiniam vartotojui
Ypac brangus kaip ir visad ir visur - odiniai, silko, dekoruoti, siuvineti.
All saints naudoja idomias medziagas, kirpimus, technologijas - pvz nemazai metalo pluosto ir t.t.
Daug ju rubu yra tikri meno kuriniai.
Del kokybes - man asmeniskai yra pasitake ir be priekaistu ir su priekaistais - tai buvo maikonas viskozes kuris apsiburbulavo ir neteko formos labai greitai. Bet ir buvo jis pigus.
Mano patirtis tokia, kad sio brendo as jamo tik tai, kas man labai labai LABAI.
papuosalai - fantastiski neimanomai.
Bet ir mano megiamas stilius toks - otkutiurine valkata su panku prieskoniu
Gal didesnes zinoves placiau pakomentuos
Mano mėgstamiausias Allsaints rūbas iš visų turimų - odinukė. Nepakartojamai žavinga.
QUOTE(micefee @ 2012 08 13, 19:18)
Mano mėgstamiausias Allsaints rūbas iš visų turimų - odinukė. Nepakartojamai žavinga.
micefee, kada ją pirkai? labai graži panašios ieškausi sau..ir dar klausimas (visos čia tokios patyrusios) kokį dydį man kažin pirkti, jei imčiau iš all saint'so
QUOTE(marsele @ 2012 08 13, 15:30)
Kainos dideles siaip - bet sale galima surast ir ikandamu vidutiniam vartotojui
All saints naudoja idomias medziagas, kirpimus, technologijas - pvz nemazai metalo pluosto ir t.t.
Del kokybes - man asmeniskai yra pasitake ir be priekaistu ir su priekaistais - tai buvo maikonas viskozes kuris apsiburbulavo ir neteko formos labai greitai. Bet ir buvo jis pigus.
papuosalai - fantastiski neimanomai
papuosalai - fantastiski neimanomai
po kiekvienu zodziu pasirasau as kazkada jau rasiau apie meile All saints tai trumpai - it is all about spirit.the spirit.saint spirit.amen .
QUOTE(gitaaa @ 2012 08 13, 19:27)
micefee, kada ją pirkai? labai graži panašios ieškausi sau..ir dar klausimas (visos čia tokios patyrusios) kokį dydį man kažin pirkti, jei imčiau iš all saint'so
Pirkau neseniai, pavasarį gal... Bet ji iš senos kolekcijos. Užgaudžiau archyve už 150$ +20% nuolaida, tai nors ir per tarpininkę pirkau, nereali kaina gavosi. Aš šiaip nešioju S dydį (UK8), bet striukę pirkau UK10, nes kažkiek mažintos jos...
as savaja ,kurios kaina 295 £, pirkau uz 39£ as irgi emiau dydziu dydinta
QUOTE(micefee @ 2012 08 13, 21:11)
pirkai iš amerikietiško psl?
QUOTE(liomi @ 2012 08 13, 21:18)
tai man turbūt taip pat reikia gaudyti didesnį dydį - uk 8
pala, o londonėj yra all saints? gal užbėgčiau pasimatuoti per atostogas
O kaip su tais extra off kodais pas juos? Skelbia puslapyje ar reikia ieskotis kazkur..?
QUOTE(gitaaa @ 2012 08 13, 21:23)
pala, o londonėj yra all saints? gal užbėgčiau pasimatuoti per atostogas
Aha, pirkau iš Amerikės psl. Londone pardė yra, čia gi anglų brendas.
QUOTE(marsele @ 2012 08 13, 21:26)
O kaip su tais extra off kodais pas juos? Skelbia puslapyje ar reikia ieskotis kazkur..?
Kai jau skelbia, tai viešai. Puslapyje visada rašo.
Liomi,kaip tau cia pavyko uz centus nusipirkt striukyte?!?!?!? ar pamirsai 1 parasyt pries 39???
nea uz 39 !!!! tkmaxx - man sekasi gi