Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

O uz ka taip mylite All Saints? Tik dabar ta pavadinima uzmaciau blush2.gif Uzmeciau aki i kataloga, tai drabuziukai man patiko - santurios spalvos, modeliai paprasti bet nenuobodus. O kaip medziagos, kokybe? Ar kainos siunciantis butu ikandamos vidutiniam vartotojui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 08 13, 17:10)
O uz ka taip mylite All Saints? Tik dabar ta pavadinima uzmaciau  blush2.gif Uzmeciau aki i kataloga, tai drabuziukai man patiko - santurios spalvos, modeliai paprasti bet nenuobodus. O kaip medziagos, kokybe? Ar kainos siunciantis butu ikandamos vidutiniam vartotojui? smile.gif

Kainos dideles siaip - bet sale galima surast ir ikandamu vidutiniam vartotojui biggrin.gif

Ypac brangus kaip ir visad ir visur - odiniai, silko, dekoruoti, siuvineti.

All saints naudoja idomias medziagas, kirpimus, technologijas - pvz nemazai metalo pluosto ir t.t.

Daug ju rubu yra tikri meno kuriniai.

Del kokybes - man asmeniskai yra pasitake ir be priekaistu ir su priekaistais - tai buvo maikonas viskozes kuris apsiburbulavo ir neteko formos labai greitai. Bet ir buvo jis pigus.

Mano patirtis tokia, kad sio brendo as jamo tik tai, kas man labai labai LABAI.

papuosalai - fantastiski neimanomai.

Bet ir mano megiamas stilius toks - otkutiurine valkata su panku prieskoniu biggrin.gif

Gal didesnes zinoves placiau pakomentuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 13 rugpjūčio 2012 - 17:33
Mano mėgstamiausias Allsaints rūbas iš visų turimų - odinukė. Nepakartojamai žavinga. wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 08 13, 19:18)
Mano mėgstamiausias Allsaints rūbas iš visų turimų - odinukė. Nepakartojamai žavinga.  wub.gif

micefee, kada ją pirkai? labai graži wub.gif panašios ieškausi sau..ir dar klausimas (visos čia tokios patyrusios) biggrin.gif kokį dydį man kažin pirkti, jei imčiau iš all saint'so g.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 08 13, 15:30)
Kainos dideles siaip - bet sale galima surast ir ikandamu vidutiniam vartotojui biggrin.gif

Ypac brangus kaip ir visad ir visur - odiniai, silko, dekoruoti, siuvineti.

All saints naudoja idomias medziagas, kirpimus, technologijas - pvz nemazai metalo pluosto ir t.t.

Daug ju rubu yra tikri meno kuriniai.

Del kokybes - man asmeniskai yra pasitake ir be priekaistu ir su priekaistais - tai buvo maikonas viskozes kuris apsiburbulavo ir neteko formos labai greitai. Bet ir buvo jis pigus.

Mano patirtis tokia, kad sio brendo as jamo tik tai, kas man labai labai LABAI.

papuosalai - fantastiski neimanomai

Bet ir mano megiamas stilius toks - otkutiurine valkata su panku prieskoniu  biggrin.gif 

Gal didesnes zinoves placiau pakomentuos ax.gif

po kiekvienu zodziu pasirasau thumbup.gif as kazkada jau rasiau apie meile All saints biggrin.gif tai trumpai - it is all about spirit.the spirit.saint spirit.amen . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 08 13, 19:27)
micefee, kada ją pirkai? labai graži wub.gif panašios ieškausi sau..ir dar klausimas (visos čia tokios patyrusios) biggrin.gif  kokį dydį man kažin pirkti, jei imčiau iš all saint'so g.gif

Pirkau neseniai, pavasarį gal... Bet ji iš senos kolekcijos. Užgaudžiau archyve už 150$ +20% nuolaida, tai nors ir per tarpininkę pirkau, nereali kaina gavosi. bigsmile.gif Aš šiaip nešioju S dydį (UK8), bet striukę pirkau UK10, nes kažkiek mažintos jos...
Atsakyti
as savaja ,kurios kaina 295 £, pirkau uz 39£ thumbup.gif as irgi emiau dydziu dydinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 13 rugpjūčio 2012 - 21:19
QUOTE(micefee @ 2012 08 13, 21:11)

pirkai iš amerikietiško psl?

QUOTE(liomi @ 2012 08 13, 21:18)

tai man turbūt taip pat reikia gaudyti didesnį dydį - uk 8 g.gif
pala, o londonėj yra all saints? gal užbėgčiau pasimatuoti per atostogas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 13 rugpjūčio 2012 - 21:29
O kaip su tais extra off kodais pas juos? Skelbia puslapyje ar reikia ieskotis kazkur..?
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 08 13, 21:23)
pala, o londonėj yra all saints? gal užbėgčiau pasimatuoti per atostogas bigsmile.gif

Aha, pirkau iš Amerikės psl. Londone pardė yra, čia gi anglų brendas. mirksiukas.gif

QUOTE(marsele @ 2012 08 13, 21:26)
O kaip su tais extra off kodais pas juos? Skelbia puslapyje ar reikia ieskotis kazkur..?

Kai jau skelbia, tai viešai. Puslapyje visada rašo.
Atsakyti
Liomi,kaip tau cia pavyko uz centus nusipirkt striukyte?!?!?!? ar pamirsai 1 parasyt pries 39??? blink.gif clap.gif
Atsakyti
nea uz 39 !!!! tkmaxx - man sekasi gi biggrin.gif
Atsakyti