Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

QUOTE(blackberry @ 2013 08 25, 09:44)
geras, ir as buvau nusipirkus, bet grazinau..siaip ziauriai grazus, kokybe wowwowowow, bet visdelto nusprendziau, kad per daug griozdiski.. 4u.gif

del prasitempimo, nemanau, nes lb stora oda 4u.gif

Tikrai neprasitemps,pakeiciau i didesnius.
Man jie grazuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 08 24, 20:43)
cia jau reikia islaukti pirkejo  4u.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Va as vis dar laukiu savo pardavejo, kuris parduotu Strand Crombie Coat, baigiu akis praziureti, bet vis laukiu. verysad.gif Gauciau - visa gyvenima myleciau, kaip man jo reikia wub.gif Kai pamaciau parduotuveje, nebuvo reikiamo dydzio. Asistentas surado man kuri parduotuve turi vieninteli likusi, bet nespejau nuvaziuoti... buvo jau parduotas.
Atsakyti
100 hour sale prasidejo online 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2013 10 17, 10:43)
100 hour sale prasidejo online 4u.gif

doh.gif
nieko nera ko as noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Nereide~: 17 spalio 2013 - 10:52
noriu pirkti paltuką iš AllSaints, sakykit, prašau, kaip ten pas juos su dydžiais? ar tiktų nešiojančiai M, 8 dydis? kaip su rankovėmis? nes gan ilgos rankos pas mane blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibero: 17 spalio 2013 - 13:20
QUOTE(Ibero @ 2013 10 17, 14:19)
noriu pirkti paltuką iš AllSaints, sakykit, prašau, kaip ten pas juos su dydžiais? ar tiktų nešiojančiai M, 8 dydis? kaip su rankovėmis? nes gan ilgos rankos pas mane  blush2.gif

Netiktų, tiktų 10 smile.gif Bent man tai Allsaints drabužiai kaip tik į mažesnę pusę. Dėl rankovių nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2013 10 17, 13:19)
noriu pirkti paltuką iš AllSaints, sakykit, prašau, kaip ten pas juos su dydžiais? ar tiktų nešiojančiai M, 8 dydis? kaip su rankovėmis? nes gan ilgos rankos pas mane  blush2.gif
QUOTE(jearmaine @ 2013 10 17, 13:25)
Netiktų, tiktų 10 smile.gif Bent man tai Allsaints drabužiai kaip tik į mažesnę pusę. Dėl rankovių nežinau.

aš nešioju 8 dydžio paltukus (pas mane per krūtinę 83 cm), tai dėl 10 dydžio tinkamumo jums labai suabejočiau g.gif
Atsakyti
Iki gruodzio 4d. daugumai prekiu 20% OFF su kodu WINTER 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 10 18, 07:20)
aš nešioju 8 dydžio paltukus (pas mane per krūtinę 83 cm), tai dėl 10 dydžio tinkamumo jums labai suabejočiau g.gif

drinks_cheers.gif Palto neturiu, bet odinės striukės tikrai mažintos... Su S pirkau 10 dydį.
Atsakyti
25% off nuolaidos kodas
Atsakyti
Merginos, kas turite džinsus? ar pamažinti, ar atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 05 22, 15:47)
Merginos, kas turite džinsus? ar pamažinti, ar atitinka?

Man pasirodė lyg dydžiu mažinti g.gif
Atsakyti