Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

As Damisi 36 nesioju, nors siaip tai mano batu dydis 37. Dar brogue stiliaus batus praejusi sezona matavausi, tai irgi vienu mazesnio dydzio reikejo. Visokiu matyt pasitaiko.
Atsakyti
omg koks grozis wub.gif
http://www.allsaints...mp;category=117
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 08 24, 19:45)

truputi Rick Owens kopija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 08 24, 16:45)

is visu AS AW13/14 svarku tikrai sio nesirinkciau
Atsakyti
man grazus.

bet nusipirkau praeitu metu kolekcijos paltuka karsta.gif
Atsakyti
Koki?_
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Laaaaabai pavydziu verysad.gif pritrenkei verysad.gif tik pasakyk kur radai ir ar daug nuplese?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 08 24, 21:10)
Laaaaabai pavydziu  verysad.gif  pritrenkei  verysad.gif  tik pasakyk kur radai ir ar daug nuplese?

4u.gif
ebay, naujas, £180 blush2.gif kai as pasiuliau offeri ir ji prieme man dauzesi sirdis lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 08 24, 22:12)
4u.gif
ebay, naujas, £180  blush2.gif kai as pasiuliau offeri ir ji prieme man dauzesi sirdis  lotuliukas.gif  wub.gif

maniau niekas neperka per ebay tokiom kainom unsure.gif nes nieko neiseidavo parduoti doh.gif biggrin.gif tik 1 sukne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2013 08 24, 21:38)
maniau niekas neperka per ebay tokiom kainom unsure.gif  nes nieko neiseidavo parduoti doh.gif  biggrin.gif  tik 1 sukne blush2.gif

cia jau reikia islaukti pirkejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 07 09, 19:30)
ir as Jules boots pirkau  biggrin.gif  bet ,zinai ka ,as nezinau ar prasitemps ...juk oda stora...gal dar kas turite ?

geras, ir as buvau nusipirkus, bet grazinau..siaip ziauriai grazus, kokybe wowwowowow, bet visdelto nusprendziau, kad per daug griozdiski.. 4u.gif

del prasitempimo, nemanau, nes lb stora oda 4u.gif
Atsakyti