Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

QUOTE(gitaaa @ 2012 11 04, 22:22)
o kur tas mažiukas all saintsas g.gif žinau tik didelius  biggrin.gif

Atsitiktinai užėjau. Netoli covent garden, seven deals mirksiukas.gif Aš nežinau, gal ir dideliuose išpardavinėja archyvus, nebuvau. Mid season sales vis dėl to g.gif
Papildyta:
Anakondos nepagyriau, man labai graži bigsmile.gif Bet žinot, aš net negiriu, nes man tai viskas gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
Forget, man tai viskas nėra gražu, t.y. gražu, bet visko nenorėč biggrin.gif nors dabartinė allsaintsinė kolekcija tai laaabai man prie dūšios, tokia daugiau klasikinė su lengvais pribumbasais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 11 04, 22:46)
Forget, man tai viskas nėra gražu, t.y. gražu, bet visko nenorėč biggrin.gif nors dabartinė allsaintsinė kolekcija tai laaabai man prie dūšios, tokia daugiau klasikinė su lengvais pribumbasais ax.gif

aš visko irgi nenorėčiau, ne viskas man tinka, bet pažiūrėt vis tiek gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(izzidė @ 2012 10 16, 16:51)
liomi, tu čia ekspertas....maciau gyvai ir isimylejau http://www.allsaints...amp;category=25
ale kaina doh.gif idomu ar yra sansu gauti kur nors pigiau ax.gif  g.gif  4u.gif

Berods Su situo branguoliu groziu zurnale Zmones puikuojasi Ugne Skonsmonaite .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 09 lapkričio 2012 - 14:46
QUOTE(RII @ 2012 11 09, 15:46)
Berods Su situo branguoliu groziu  zurnale Zmones puikuojasi Ugne Skonsmonaite .

jooooooooo..as ja maciau su juo gyvai vilniuj, vos is koto nenuvirtau kaip grazuuu..noriuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izzidė @ 2012 12 19, 14:58)
jooooooooo..as ja maciau su juo gyvai vilniuj, vos is koto nenuvirtau kaip grazuuu..noriuuuu 4u.gif

biezboznai grazus wub.gif
Atsakyti
Sukuriau All saints isparduotuve. gal kas ka norite parduoti? smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite sia odinuke ? Gal galite dydzius pakomentuoti ? Jeigu nesioju xs-s ....
http://www.allsaints...amp;category=25
Atsakyti
dalinuosi info: allsaints.com prasidėjo seilas ax.gif

all saints'as
Atsakyti
Gal kas matavotes ar turit Nahara arba Sarendon paltukus? Dydis atitinka? Maniskis M, ir nezinau ar 10 ar 12 geriau..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriela-Zivile: 20 gruodžio 2012 - 15:55
Is pat ryto paroviau silk biker maikona be rankoviu ir ta su vabzdziais! bigsmile.gif Uj lauksiu dabar biggrin.gif
Dar labai batu noriu.. Bet bandau valdytis...
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 12 20, 16:42)
Is pat ryto paroviau silk biker maikona be rankoviu ir ta su vabzdziais! bigsmile.gif Uj lauksiu dabar biggrin.gif

is kur? bigsmile.gif
Atsakyti