Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

mergyt..niekaip pigiau nerasi dabar.tai sio sezono..net jei kas nusipirktu,nepatiktu,tai ebay be 400-500 nebutu,bet ir nelabai uz 500 butu.kadangi jie kailiniai,tai nemanau,kad ju daug pasiuta,,todel ispirks,o jei liks tai tkmaxx mazai tiketina rasti butu ,kitais metais.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 16 spalio 2012 - 16:25
QUOTE(liomi @ 2012 10 16, 17:24)
mergyt..niekaip pigiau nerasi dabar.tai sio sezono..net jei kas nusipirktu,nepatiktu,tai ebay be 400-500 nebutu,bet ir nelabai uz 500 butu.kadangi jie kailiniai,tai nemanau,kad ju daug pasiuta,,todel ispirks,o jei liks tai tkmaxx mazai tiketina rasti butu ,kitais metais.. 4u.gif

dėkui tau 4u.gif nu ka belieka pasvajot ax.gif pasvajot....
Atsakyti
Kietas megztinis kaip tik ebay, liko pora valandu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 28 spalio 2012 - 21:02
Geras!!!! as irgi katik ji uzmaciau,buvo like 14 min.nusiunciaum i az Karolinc.ir jus pamatet ,dar anksciau biggrin.gif tik, JEI RADOTE DAIKTA,KURIO IESKO KAZKOKS NARYS-SIUSKITE JAM I AZ,NES DABAR 100 KARTU PADIDINATE GALIMYBE,KAD KAINA KILS,MAT CIA MATO SIMTAI ZMONIU,VALANDU BEGYJE ,TAD PADIDEJA VARZOVU SKAICIUS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 28 spalio 2012 - 22:10
omg, NUKRITAU blink.gif

liOMI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nusiunciau tarpininkei, laikau kumscius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinc': 28 spalio 2012 - 22:15
NER UZ KA SAULELE XXX ar spejau????
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 10 14, 11:12)
baikit sposus-taupyti??? taigi siemet pasaulio pabaiga laugh.gif

uz 43 pinigus .nukainuota net tkmaxx,buvo 69.pukine,silta,zvilga ,graziai ziurisi

http://www.allsaints...s-roche-jacket/

idomi nuomone,nes mes kazkada kalbejom apie jas ,jog minusu turi  4u.gif

Sita matavaus uz 39 pinigus,bet ne mano pasiuvimas schmoll.gif Oi,kaip man netiko doh.gif Paltas tokio pasiuvimo ir nesiziurejo verysad.gif
Dar buvo tokios trumpos ,vos vos iki liemens kakavnes spalvos pukinukes uz 25 pinigus,bet mano virsutine dalis kaip sumo imtyniniko atrode biggrin.gif O taip dziaugiaus atradus biggrin.gif
Va tokios
http://www.ebay.co.u...=item2ec31dcc10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 04 lapkričio 2012 - 18:31
o man ,zinokite,ji taip miela.nesioju kasdien .su converse ir skinny dzinsais thumbup.gif

sios savaites snoodas.dideeelis toks,vyriskame skyriuje rastas thumbup.gif

http://www.us.allsai...s-vargan-snood/
Atsakyti
giriuosi ir aš, nupirko man šiandein sesė šitą anakondą už 10. labai gražus daiktas, sunkaus tokio audinio wub.gif

user posted image
Atsakyti
Viskas. Kita savaite judu i Londona. Kuriam tkmaxx geriausi grobiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 11 04, 22:09)
Viskas. Kita savaite judu i Londona. Kuriam tkmaxx geriausi grobiai? biggrin.gif

O čia net nežinau ar yra atsakymas į šitą klausimą g.gif Kaip kur užveža. Ten einant niekad nežinai ką rasi.

Tiesa kas Londone, vakar buvau mažiukam All sainte, Tai jaaazau kokie išpardavimai blink.gif Archyvo labai daug su 50 proc nuolaida. On line nieko panašaus net nėra.
Pvaz Nahara paltas 125 svarai,
šita suknia 125 irgi, čiut neparkritai, ne spernai ji apie 300 kainavo
user posted image

Vyriškų nemažai, marškiniai po 37 pvz. Žodžiu, labai daug archyvo, kurio nėra internete

Nežinau ar čia tik toj parduotuvėj ar ir kitose, nes nespėjau užeit kitur g.gif

Tiesa diedas kažkokį klaiskinį juod ąpaltą vyrišką rado, tai sakė, kad tkmaxxe brangiau kainavo, negu ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 04 lapkričio 2012 - 21:20
o kur tas mažiukas all saintsas g.gif žinau tik didelius biggrin.gif
Atsakyti