Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

QUOTE(gitaaa @ 2012 10 14, 16:25)
siandienos laimikiai biggrin.gif

luvro svarkiuks  ir st svarkiuks

vo. pasigyriau blush2.gif

zinai ka,ponia? cia jau brakonieriavimas! laugh.gif

pirma labai wub.gif butu smagu ,kad kainas rasytum,na mes puikuojames ir jomis ,jei gerai nutveriam biggrin.gif cia viskas tkmaxx?
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 10 14, 11:20)
matavausi vakar tkmaxx'e sita striukyte, nus man nelabai tiko g.gif dar kelius modeliukus ziurejau...irgi nelabai...
bet va palcioka grazuoli pilka nuroviau wub.gif silkine bliuske ir fainutes kelnes iki kulksniuku biggrin.gif

palcioks

ir as sita matavausi.. nea schmoll.gif reikia arba labai kudos merginos tokiai striukei,arba nezinau.. o be to,ji labai nepraktiska,nes tooooookia trumpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 10 14, 11:12)
baikit sposus-taupyti??? taigi siemet pasaulio pabaiga laugh.gif

uz 43 pinigus .nukainuota net tkmaxx,buvo 69.pukine,silta,zvilga ,graziai ziurisi

http://www.allsaints...s-roche-jacket/

idomi nuomone,nes mes kazkada kalbejom apie jas ,jog minusu turi  4u.gif

tu ja pirkai? 4u.gif

buvo tokiu ir ilgu, iki keliu, bet ziauriai sunkios.

o tos visos kitos ziauriai trumpos, butu tikrai grazios jei ne ilgis cool.gif
Atsakyti
pirkau.labai ziurisi ,su odimem kelnem, ypac.beto,tokia minkstute ,siltute .stai kaip atrodo.vaikai veidrodi numete ,tai pastaciau kampe.veidrodi ir vaikus laugh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 14 spalio 2012 - 20:14
na man norisi kazko po ja ilgesnio g.gif
Atsakyti
o man nieko nesinori,norisi eiti ir demonstruoti kojas ir pakali hihihi.gif
Atsakyti
ot! nespejau liomi pamatyt verysad.gif
Atsakyti
O!!! is kito kampo fotkinta thumbup.gif grazi ta striuke,butu ilgesne kiek,buciau ir as paemus ax.gif
a piena pardave? lotuliukas.gif
Atsakyti
dave ,graza taip letai i delna idejo laugh.gif laugh.gif man ilgio netruksta ,pats tas
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 10 14, 20:27)
dave ,graza taip letai i delna idejo laugh.gif laugh.gif  man ilgio netruksta ,pats tas

svarbiausia, kad tau patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 10 14, 12:36)
Karolinc ,o Tu zinai ka as padariau? diedui neatleisiu niekada-isnesiau cardigana atgal  doh.gif  ziauriai gailiuosi ,tas rastas,kaip mociutes megztas ..tie galai..tas minkstumas..tvisas ispudis ,neveltui 250£ buvo pradine kaina ..ziauriai gailiuosi.mb pasake - kazkoks ne koks,bet tu laikysi ,tau reikia nors nereikia ..as sakau-nori grazinsiu,netiki? ir grazinau  doh.gif  galejau gi tau perleist,bet siuntimas pastu butu 20 £ kokiu,nes sunkus..zodziu,niekas jo neturi dabar  verysad.gif

nors ebay buciau idejus..bet cia buvo principo reikalas,kad galiu paimti ir grazinti...ai...nors eit ir dauzt i galva jam dabar uz tai laugh.gif
Papildyta:
Karolinc,o kaip tau tas alibi paltas ? man ziaurus! matavausi ruda kazkada,bet didelis buvo,taciau atsiminiau,kad jis toks storokas,vaskuotas ,sunkokas ,bet l gerai atrodo.

Gitaa,jei ka,ant etikeciu,tu popieriniu yra pavadinimai drabuziu ,suvedus google ismeta  4u.gif

as vos nuo kedes nenukritau..
ka ka Tu padarei?
siaubas blink.gif blink.gif blink.gif

daugiau taip nedaryk, siusk man viska bigsmile.gif tiesa, as M nesioju... blush2.gif

ta Alibi man noretusi gyvai apziuret, turetu but geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 10 14, 21:27)
dave ,graza taip letai i delna idejo laugh.gif laugh.gif  man ilgio netruksta ,pats tas

liomi, tu čia ekspertas....maciau gyvai ir isimylejau http://www.allsaints...amp;category=25
ale kaina doh.gif idomu ar yra sansu gauti kur nors pigiau ax.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti