Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

QUOTE(jearmaine @ 2012 09 23, 18:30)
Klubai tai tie kaulai, ane?  g.gif  88 tada. Bet mano slaunys stambesnes, per jas ir nedatraukia klyno siek tiek. Uzsisegt tai uzsisega normaliai.

o koki dzinsu dydi iprastai nesiojate? Naturoje Petrel Brodie dzinsai taip stipriai, kaip lakuoti ir blizga? Ir kokia ju sudetis, nes UK ir US puslapiuose skirtinga nurodyta.
Uzpuoliau klausimais ax.gif Busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
klubai nera 'tie kaulai"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2012 09 23, 19:09)
o koki dzinsu dydi iprastai nesiojate? Naturoje Petrel Brodie dzinsai taip stipriai, kaip lakuoti ir blizga? Ir kokia ju sudetis, nes UK ir US puslapiuose skirtinga nurodyta.
Uzpuoliau klausimais ax.gif Busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif

Dažniausiai perku 27tą wink.gif Mano klubai, jeigu matuojant kaip Prietarai rodo, tai 91 cm tada. Sudėtis: 76 % medvilnės, 21 % poliesterio, 3 % elastano. O dėl to blizgumo, tai sunku paaiškinti. Jie mažiau blizgūs realybėj, nes visose nuotraukose blykstė apiblizgina juos. Bet aišku blizgūs. Čia gan realus vaizdas džinsų 4u.gif Tik mano ūgis 1,74, tai man jie tokio ilgio kaip manekenei čia, o ne kaip tai merginai.
Įlindau darkart į juos ir nusprendžiau parduot. Pati patogiai nesijaučiu, nes tikrai brašku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 23 rugsėjo 2012 - 21:44
As siadien matavausi si palta
user posted image
user posted image
Labai labai patiko, tik mastau ar vertas tiek pinigu g.gif susisega tik viena saga, atejus ziemai saltoka butu unsure.gif bet is kitos puses, jis atitika visus reikalavimus paltui, kurio ieskau jau ne viena sezona doh.gif na, isskyrus sagas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2012 09 23, 23:28)
Labai labai patiko, tik mastau ar vertas tiek pinigu  g.gif susisega tik viena saga, atejus ziemai saltoka butu  unsure.gif bet is kitos puses, jis atitika visus reikalavimus paltui, kurio ieskau jau ne viena sezona  doh.gif na, isskyrus sagas  unsure.gif

As turiu Topshop palta, kuris turi tokia iskirpte, tai keikiuos, nes tikrai salta, vejas pucia. Pastoviai ta apykakle bandau rankom laikyt susiautus. Grazu, bet nepraktiska... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 24 rugsėjo 2012 - 08:00
QUOTE(liomi @ 2012 09 23, 15:53)
as koduoju  bigsmile.gif  atiduok viska man,as tau koda pasakysiu ir vsio - laisva !

kokia apyranke  bigsmile.gif

Ajk tu, coliuke, paskęsi mano rūbuose lotuliukas.gif

Apyrankę įmečiau į naujausius pirkinius 4u.gif
Atsakyti
As su 97 klubais labai tinku Petrel Brody 29 dydziui biggrin.gif
Fits like a glove, but that's the whole point!
Tas polisteris mane nervina, kad ir kokia grazi ir ekskliuzyvi su jais jauciuos, dienos pabaigoj dekoju D kad galiu nusimaut - jauciuos kaip is ceratos/klejonkes spastu istrukus. Bet nesioju daug juos, cia kaip viena UK dainininke apie batus pasake "if the shoes don't hurt - they don't look good" biggrin.gif

Merginos kurios turi prabanga nulekt iki AS pardes kada tik nori - kaip tos visos silk biker tee maikytes? Fainos? Ilgos? Vertos? Gal kas ziurinejos Dita top ar Dita vest.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 24 rugsėjo 2012 - 20:38
Gal kas turite Kick džinsiukus? Kaip ten su dydžiu jų? Atitinka? smile.gif Užsisakiau ir dabar galvoju g.gif Ir prie to pačio aš ir didelė All saints gerbėja.. Tik bent jau man ankščiau kiek labiau patiko jų stiliukas, įdomesni modeliai būdavo 4u.gif
Atsakyti
Apie kick nepasakysiu nieko.. Tik kad jie be elastano, tai imciau dydziu didesnius, nei perku su elastanu jauciu.. Ir modelis toks, kad neturi but labai aptempta - cia tik svarstymai - labai labai prasau kai gausit - issamius ispudzius cia!!! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš nešioju 25,26 dydį tai pasiėmiau 26 Kikck'ų, tikiuosi tiks, nes šiaip ar taip tokio modelio džinsai jau ir taip būna padidinti, kad nebūtų aptempti g.gif Na bus atsiliepimai, kai gausiu smile.gif Beje vienas labiausiai vykusių mano All saints pirkinių yra Wilkin striukė, ji nereali! wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gerule! bigsmile.gif
As bijociau su 179 ugiu imti AS striukes ir paltus sad.gif
Rankoves aiskiai trumpos bus...
Atsakyti
Aš mažytė, tai tokios baimės, kaip trumpos rankovės ar kelnės, neturiu biggrin.gif
Atsakyti