Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

Liomi,jau tu tai sugalvosi kaip nešioti!Ir atlenktus ir pakeitus ir apskustus:)
Atsakyti
Gladiole biggrin.gif ko tai jauciu jie nepalenke jusu sirdies ,merginos
Atsakyti
Batai liuksiski, bet tas kailio nevienodumas nepatinka. Cia tokia mintis ar brokas g.gif
Atsakyti
jauciu brokas ,na t.y kadangi avikailis naturalus ,tai skirtumas butu,bet cia turbut pamirso ta juoda avi nukirpti biggrin.gif tiksliau - vienas batas atrodo kaip avis,o kitas kaip suo ,kuris ja gano lotuliukas.gif visai nieko kompanija thumbup.gif bet va nukirpt galima g.gif ei, o jei pakirpciau,nes skutimo masineles neturime,o nepavykus grazinciau,jos nei nesuprastu ,kad kirpau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 14 rugsėjo 2012 - 21:13
Aš su jais, tai ne kaip atrodyčiau, nes mano kojos nėra labai ilgos ir liaunos, bet Liomi, manau, tamsta, su skiny džinsais, tai tikrai gražu bus 4u.gif
Aš pasilikčiau, tavo vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
jei turi geras zirkles pakirpk biggrin.gif su prastom net nebandyk, nes iskandziosi tik lotuliukas.gif nebus taip easy lygiai nukirpti. arba eik i bootsa masinkos pirkti biggrin.gif
Atsakyti
as pasilikciau ir nesiociau atlenktus smile.gif labai gerai atlenkti atrodo
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 09 14, 23:07)
as pasilikciau ir nesiociau atlenktus smile.gif labai gerai atlenkti atrodo

drinks_cheers.gif man irgi atlenkti jie nerealiai gerai atrodo. Tikrai pasilikčiau bigsmile.gif
Atsakyti
ai,merginos verysad.gif puse istorijos nezinot verysad.gif

buvo taip.oi negaliu asaros per juoka .pamaciau tuos batus - 69£ .MB pasake - jokiu batu daugiau biggrin.gif ir paciai kazkaip ateina suvokimas ,kad batu turiu uztektinai,bet...sauna man mintis ! - pirkti ir parduoti ebay ir tokiu budu savo pora gauti free thumbup.gif buvo trys poros,susirinkau ir einu prie kasos.atrodziau kaip isprotejusi .skambinu MB - darau bizni,atvaziuok pasiimti ,as su ...3 poromis batu laugh.gif beje,pirma karta kazka pirkau ,kad parduoti ebay.MB negalejo atvaziuot ,as sakau no prob- su autu grisiu.griztu,laiminga su kalnu batu,delioju poromis ir ...batai tai tik 5!! apalpo! pameciau bata ! vadinasi jau iskart 70£ minusas,tai mano batai kainuoja nebe 69 ,o 138 £ norejau biznio,jomajo.pykina is nervu.jie is juodos kates siuti-100% .taiva...tikslas- 1. rasti bata, autobusu stoties daiktu laikymo sandeliuke 2.visus juos nest atgal i parduotuve 3. bandyti pasilikti mano dydi .vistiek . lotuliukas.gif

P.S. cia renkasi isprotejusios del AS ,taip? tai nors cia pataikiau ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 15, 07:56)
liomi, jei padarysi, ka planavai, paskusiu tave gyvunu globos tarnybai! nono.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu,mergyt ,prisijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 09 15, 11:41)
P.S. cia renkasi isprotejusios del AS ,taip? tai nors cia pataikiau ... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi LIomi, kažkaip nelabai tikiu, kad tu tą pamestą batą atrasi, nu bet gal g.gif
Oi aš irgi panašiai laugh.gif bandžiau įvieną paltą braškintis, akivaizdu, kad per mažas ties pečiais. Bet aš buvau optimistiškai nusiteikus, kad gal sukūsiu, tai pečia pamažės lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne siaip man 10 dyid tinka, bet AS, tai mažas būna, ypač paltų. Paskui sakiau, aš gi galiu neužsegtą nešiot lotuliukas.gif Vyras griuvo lotuliukas.gif Beje, jis pats ne mažiau išprotėjęs. Eina ka savaitę spec į TKmaxx ir tikrina ar yra kažko All saints, o vyriškų, tai nemažai būna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 15 rugsėjo 2012 - 10:48
oj negaliu biggrin.gif liomi, rasyk knyga biggrin.gif arba bent jau bloga... zodziu, neslepk tokio talento pasakoti biggrin.gif

Sugalvok, ka nors ( Tu gali), bet pasilik tuos batus smile.gif nerealus jie wub.gif
Atsakyti
Jezus kokiu cia auksiniu pirkiniu prigaudet laugh.gif liomi o pilva kaip skauda is juoko ir zinau, kad juoktis cia visai negrazu ir tvardaus gi nelaime zmogui laugh.gif bet jau batai wub.gif del tokiu ziema siela atiduociau biggrin.gif kokie ten dydziai like mergyt? kodel tokiu lobiu nemeta i online archyve :-( sumeta nepraktiskiausius biggrin.gif

as vakar irgi bizniuka susukau, greit pardaviau savo paltuka, kuris man neprilipo ir perpirkau kita, tai be nuostolio apsipirkau laugh.gif http://www.allsaints...mp;category=667
Atsakyti