Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

Pagavau ebay tamsiai pilka maikute su pokyliu sale, pilna sokanciu lavonu ir vistik pasigriebiau planuojamuose rodytas aukstakulnes basutes. Busiu pirma merga savo kaime biggrin.gif
Atsakyti
Oi kokią temą radau bigsmile.gif esu mirtinai ištikima All Saints fanė.
Naujų stengiuosi nepirkt, bet parodysiu ką sužvejojau TKmaxx:

dėl palto tai numiriau vietoj- 80 pinigų, kainavęs virš 400

user posted image
realybėje atsegus kalnierių man jis daug gražiau atrodo. Minkštutis, plonutis wub.gif

Dar pirkau suknelę:
http://www.allsaints...eco-mini-dress/
39 pinigai.

Amt pakabos atrodė kaip grindų skuduras, kurį neina suprast kaip reikia užsidėt. Nu bet manęs taip lengvai neapgausi bigsmile.gif kai užsidėjau, tai pardavėjos suėjo žiūrėt, sakė gailisi, kad nesimatavo lotuliukas.gif

Natūroj irgi daug gražiau atrodo. Labai maloni bigsmile.gif

Dar savaigalį vyrui batus radom:
http://www.us.allsai...ts-holmes-boot/
irgi 39 pinigai.

Aš dar iš pavydo miriau, nes vyriškų daug lengviau rasti. Turi buožė net 2 švarkus
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2012 09 11, 08:16)
Pagavau ebay tamsiai pilka maikute su pokyliu sale, pilna sokanciu lavonu ir vistik pasigriebiau planuojamuose rodytas aukstakulnes basutes. Busiu pirma merga savo kaime biggrin.gif

Jau dabar pavydžiu laugh.gif
Atsakyti
Forget,kokie grobiai,nuostabus visi pirkiniai.
Atsakyti
As tai ebay nukoviau Petrel Brodie juodus dzinsus, tik idomu, ar i dydi isibraskinsiu ir ar patogus jie. Labai nemegstu kietu dzinsu, kurie man spaudzia.. Durna as, reikejo parduotuvej pasimatuot. Nu ziuresim, siaip labai grazus man jie wub.gif kazkas lyg koralinius cia pirko. Ar jau gavot?
Atsakyti
Terezza thumbup.gif dbar gali leistis i tura po kaimus ,ka ten kaimus po miestus! medziotoja nenugalima thumbup.gif

Forget -paltas grazuolis !

isivaizduojam mergaite Ryuk atsiunte dovanu wub.gif .Tilia suknele ,su celofanu dar net! biggrin.gif jezau gerumas mergaites - Aciu saulele!

http://www.allsaints...ts-tilia-dress/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 13 rugsėjo 2012 - 19:08
QUOTE(jearmaine @ 2012 09 12, 23:00)
As tai ebay nukoviau Petrel Brodie juodus dzinsus, tik idomu, ar i dydi isibraskinsiu ir ar patogus jie. Labai nemegstu kietu dzinsu, kurie man spaudzia.. Durna as, reikejo parduotuvej pasimatuot. Nu ziuresim, siaip labai grazus man jie  wub.gif  kazkas lyg koralinius cia pirko. Ar jau gavot?

Gavo marsele,trumpai pakomentavo kad tiko,patiko ir atsidžiaugti negali,daugiau komentaru kai grįš,kažkur išvykus,jei teisingai supratau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2012 09 13, 20:02)
Terezza  thumbup.gif  dbar gali leistis i tura po kaimus ,ka ten kaimus po miestus! medziotoja nenugalima  thumbup.gif

Forget -paltas grazuolis !

isivaizduojam mergaite Ryuk atsiunte dovanu  wub.gif  .Tilia suknele ,su celofanu dar net!  biggrin.gif  jezau gerumas mergaites - Aciu saulele!

http://www.allsaints...ts-tilia-dress/

Ryuk nepakartojama!
Atsakyti
siandieniniai.

g.gif

biggrin.gif

kai nusipirkau galvojau wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww negalejau net dirbti,bet...dabar nezinau.vieno bato kailis kudlotas kito pakirptas,tai ta kailio neligybe kazkaip g.gif bet..batai nerealus biker,tokie supertvirti,kulnas,oda ,kailis zvilgantis,kaip setono biggrin.gif nu superiniai,tik nebezinau...

busiu dekinga kas pasisakys .labai aciu :

http://www.allsaints...talus-low-boot/

user posted image
user posted image

nekreipkite demesio i dzinsus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 14 rugsėjo 2012 - 20:40
Liomi, manau,jei nešiotum kaip AS puslapy, tai likus bigsmile.gif tik nesakyk kad vėl TK Maxx doh.gif mačiau pas mane vietinėje yra jau čia diskutuotu striukiu ir dar trench coat buvo,ale ne mano dydžio cry.gif
Atsakyti
oh, koks grozis smile.gif

pakirpk su masinele ir kita kaili biggrin.gif
Atsakyti
Sypsena ,uzkelus i virsu? nusikalus kaip sune,is kurios batus pasiuvo laugh.gif tai tingiu perfotografuoti,gal su dzinsais nelabai,bet zinok jie taip atrodo,tas kailis zvilga ,tokie posh,nu tokie rock chick ..tai uzskaitai?

Karolinc ,aciu Jums ,kad parasete 4u.gif gal rimtai skust? o gal palikti-ivairove doh.gif pliam nezinau.uzskaitot?

jo TKmaxx uz 295 nete,o ten 69£ .taip man jie patiko,taip o dabar noriu isnest,bet bijau gailetis

ai ,ugg palyginus su jais atrodo kaip mociutes nudroztos slepetes laugh.gif

va namine foto

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 14 rugsėjo 2012 - 20:56
QUOTE(liomi @ 2012 09 14, 19:53)
Sypsena ,uzkelus i virsu? nusikalus kaip sune,is kurios batus pasiuvo laugh.gif tai tingiu perfotografuoti,gal su dzinsais nelabai,bet zinok jie taip atrodo,tas kailis zvilga ,tokie posh,nu tokie rock chick ..tai uzskaitai?

Karolinc ,aciu Jums ,kad parasete  4u.gif  gal rimtai skust? o gal palikti-ivairove  doh.gif  pliam nezinau.uzskaitot?

jo TKmaxx uz 295 nete,o ten 69£ .taip man jie patiko,taip o dabar noriu isnest,bet bijau gailetis
ai ,ugg palyginus su jais atrodo kaip mociutes nudroztos slepetes laugh.gif

va namine foto

user posted image

Taigi pereik per kelis TKmaxx ir rasi į ką pasikeisti 4u.gif Nes tas nevienodumas bent jau man labai akis badytų.
Atsakyti
o jei nebus kitur? biggrin.gif Tereza , o tu imtum tokius?
Atsakyti