Įkraunama...
Įkraunama...

AllSaints

Nu ir liuks, tada as rami smile.gif turiu viena allsaints deze! ...kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 08 24, 20:50)
Nu ir liuks, tada as rami smile.gif turiu viena allsaints deze! ...kol kas biggrin.gif

svarbu ne paskutine laugh.gif
Atsakyti
Aš va tokius vaškuotus turiu: http://www.allsaints...mp;category=667 Pirkau per išpardavimą, mokėjau daug brangiau, o neseniai į archyvą buvo įmetę visokių dydžių. doh.gif Nervina kartais, negali žinoti, ar dar atsiras ta prekė, ar skubėti ją pirkti, nes kitų kartais ir nelieka, iššluoja...

Kartais jie taip pagrybauja, kad nesuprasi. doh.gif Turiu nusižiūrėjusi Verne Ashby džinsus ir jų sudėtis USA ir UK online shopuose skiriasi. doh.gif

USA
UK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 25 rugpjūčio 2012 - 14:14
Micefee - o kokia tavo klubu apimtis ir koks dydis AllSaints tinka (26 lyg - ar ne tu cia rasei... Nebeatgaminu.. doh.gif: )...?

Del Verne - netikiu kad extremely skinny gali but 100% cotton g.gif
Norejau ir as juodu vaskuotu - bet pirmus paciupau coral spalvos, uj laukiu.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 25 rugpjūčio 2012 - 14:22
Taip, 26 nešioju. Klubai 90cm.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 08 25, 14:20)
Taip, 26 nešioju. Klubai 90cm.

Sakes tada... unsure.gif neitilpsiu su 98cm i 29... Nu kaip as visad kai reik nutart tarp 2 dydziu pasirenku neteisingai doh.gif kita kart tiesiog imsiu ta, kuris mano manymu netiks - gal tada pataikysiu.. Ech ir buvo gi 30 doh.gif dabar dar neramiau lauksiu..
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 08 25, 15:27)
Sakes tada... unsure.gif neitilpsiu su 98cm i 29... Nu kaip as visad kai reik nutart tarp 2 dydziu pasirenku neteisingai doh.gif kita kart tiesiog imsiu ta, kuris mano manymu netiks - gal tada pataikysiu.. Ech ir buvo gi 30 doh.gif dabar dar neramiau lauksiu..

Man tai atrodo kad tilpsi,aš su 94cm planavau 27 imti. smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau AS batus rolleyes.gif

user posted image

Drauge ispisdavojo doh.gif
O as uzsidejau juos su skinny AS juodais dzinsais, juoda bliuske, AS odineuke, AS juoda salika ir jauciuosi visai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 09 01, 19:19)
Nusipirkau AS batus  rolleyes.gif

user posted image
Drauge ispisdavojo  doh.gif
O as uzsidejau juos su skinny AS juodais dzinsais, juoda bliuske, AS odineuke, AS juoda salika ir jauciuosi visai gerai  bigsmile.gif

Tai ir neskolinkit tai draugei biggrin.gif
Gražūs bačiokai 4u.gif
Atsakyti
Nerealus batai!!! Sveikinu, liuks pirkinys - o ir visas outfitas graziai skamba bigsmile.gif
Manau bus grazu su apsmukusiom kojinem ir prie sortu, arba ir su kojinem iki keliu ax.gif ir su tom trumputem kojinytem prie skinniuku - kad atrodytu kad basa koja jie avimi - geeeris bigsmile.gif

...as jau kita savaite turiu sulaukt coral spalvos petrel brody dzinsiuku - i kuriuos panasu neilysiu, o belaukdama dar batus uzsisakiau is archyvo UK - kai gausiu, pazadu foto ir issamius ispudzius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 01 rugsėjo 2012 - 21:03
Ziuriu i tuos batus ir suku galva biggrin.gif
siaip nerealus jie. kulnas biski pakaustytas ale metalu, sukaltos vinukes, padas patrintas, oda labai kokybiska. tikrai verti demesio.

matavausi tas pukines pustas striukes. grazios jos labai, man tiko, na bet jau labai trumpos doh.gif
dar buvo paltukas pilkas, militaristinio stiliaus, apacioj kliosas, su dirzu . idomiai ziurejosi, man siaurokas biski, nes ten UK6.
Atsakyti
Toshiba - kokiu ugiu tau jos trumpos..? g.gif: galvoju su savo 179 isvis i jokias AS pukines, paltus, ir net odines sunkiai pretenduociau - rankoves tikrai butu trumpos doh.gif

O koooks man nerealus tas Breznevo paltas is AS titulino aaaaa... doh.gif
Atsakyti