Nu ir liuks, tada as rami turiu viena allsaints deze! ...kol kas
QUOTE(marsele @ 2012 08 24, 20:50)
Nu ir liuks, tada as rami turiu viena allsaints deze! ...kol kas
svarbu ne paskutine
Aš va tokius vaškuotus turiu: http://www.allsaints...mp;category=667 Pirkau per išpardavimą, mokėjau daug brangiau, o neseniai į archyvą buvo įmetę visokių dydžių. Nervina kartais, negali žinoti, ar dar atsiras ta prekė, ar skubėti ją pirkti, nes kitų kartais ir nelieka, iššluoja...
Kartais jie taip pagrybauja, kad nesuprasi. Turiu nusižiūrėjusi Verne Ashby džinsus ir jų sudėtis USA ir UK online shopuose skiriasi.
USA
UK
Kartais jie taip pagrybauja, kad nesuprasi. Turiu nusižiūrėjusi Verne Ashby džinsus ir jų sudėtis USA ir UK online shopuose skiriasi.
USA
UK
Micefee - o kokia tavo klubu apimtis ir koks dydis AllSaints tinka (26 lyg - ar ne tu cia rasei... Nebeatgaminu.. : )...?
Del Verne - netikiu kad extremely skinny gali but 100% cotton
Norejau ir as juodu vaskuotu - bet pirmus paciupau coral spalvos, uj laukiu..
Del Verne - netikiu kad extremely skinny gali but 100% cotton
Norejau ir as juodu vaskuotu - bet pirmus paciupau coral spalvos, uj laukiu..
Taip, 26 nešioju. Klubai 90cm.
QUOTE(micefee @ 2012 08 25, 14:20)
Taip, 26 nešioju. Klubai 90cm.
Sakes tada... neitilpsiu su 98cm i 29... Nu kaip as visad kai reik nutart tarp 2 dydziu pasirenku neteisingai kita kart tiesiog imsiu ta, kuris mano manymu netiks - gal tada pataikysiu.. Ech ir buvo gi 30 dabar dar neramiau lauksiu..
QUOTE(marsele @ 2012 08 25, 15:27)
Sakes tada... neitilpsiu su 98cm i 29... Nu kaip as visad kai reik nutart tarp 2 dydziu pasirenku neteisingai kita kart tiesiog imsiu ta, kuris mano manymu netiks - gal tada pataikysiu.. Ech ir buvo gi 30 dabar dar neramiau lauksiu..
Man tai atrodo kad tilpsi,aš su 94cm planavau 27 imti.
Nerealus batai!!! Sveikinu, liuks pirkinys - o ir visas outfitas graziai skamba
Manau bus grazu su apsmukusiom kojinem ir prie sortu, arba ir su kojinem iki keliu ir su tom trumputem kojinytem prie skinniuku - kad atrodytu kad basa koja jie avimi - geeeris
...as jau kita savaite turiu sulaukt coral spalvos petrel brody dzinsiuku - i kuriuos panasu neilysiu, o belaukdama dar batus uzsisakiau is archyvo UK - kai gausiu, pazadu foto ir issamius ispudzius
Manau bus grazu su apsmukusiom kojinem ir prie sortu, arba ir su kojinem iki keliu ir su tom trumputem kojinytem prie skinniuku - kad atrodytu kad basa koja jie avimi - geeeris
...as jau kita savaite turiu sulaukt coral spalvos petrel brody dzinsiuku - i kuriuos panasu neilysiu, o belaukdama dar batus uzsisakiau is archyvo UK - kai gausiu, pazadu foto ir issamius ispudzius
Ziuriu i tuos batus ir suku galva
siaip nerealus jie. kulnas biski pakaustytas ale metalu, sukaltos vinukes, padas patrintas, oda labai kokybiska. tikrai verti demesio.
matavausi tas pukines pustas striukes. grazios jos labai, man tiko, na bet jau labai trumpos
dar buvo paltukas pilkas, militaristinio stiliaus, apacioj kliosas, su dirzu . idomiai ziurejosi, man siaurokas biski, nes ten UK6.
siaip nerealus jie. kulnas biski pakaustytas ale metalu, sukaltos vinukes, padas patrintas, oda labai kokybiska. tikrai verti demesio.
matavausi tas pukines pustas striukes. grazios jos labai, man tiko, na bet jau labai trumpos
dar buvo paltukas pilkas, militaristinio stiliaus, apacioj kliosas, su dirzu . idomiai ziurejosi, man siaurokas biski, nes ten UK6.
Toshiba - kokiu ugiu tau jos trumpos..? : galvoju su savo 179 isvis i jokias AS pukines, paltus, ir net odines sunkiai pretenduociau - rankoves tikrai butu trumpos
O koooks man nerealus tas Breznevo paltas is AS titulino aaaaa...
O koooks man nerealus tas Breznevo paltas is AS titulino aaaaa...