Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 3

QUOTE(Monalli @ 2014 01 24, 12:03)
o jei kokia dėmelė yra išskalbia normaliai?

Man balance priemones be papildo apdorojimo demiu neisplauna. Dar visada deme su ju kazkokia priemone dabar pavadinimo neatsimenu patrinu, nes kitaip tai kaip pries plovima atrodo g.gif
Atsakyti
Man labai patiko naujieji persil su levandomis. Visai gerai skalbia ir skaniai kvepia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas esate pirkusios Persil arba Fairy kapsulių per skelbimus? Kažin ar skiriasi kokybė tarp "atvežtinių" ir mūsų PC parduodamų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 19 vasario 2014 - 00:32
Skaitančioms rusiškai, patarimai kaip patikrinti skalbimo miltelių kokybę: http://www.liveinter.../post320477141/
Atsakyti
Perskaičiau šią temą, bet neradau, kad kuri naudotų Ringuvos skystą skalbiklį su tulžimi.Esu girdėjusi, kad gerai skalbia. Gal kuri esate išbandžiusi?
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2014 06 13, 21:22)
Perskaičiau šią temą, bet neradau, kad kuri naudotų Ringuvos skystą skalbiklį su tulžimi.Esu girdėjusi, kad gerai skalbia. Gal kuri esate išbandžiusi?

mes naudojam, ir baltiems ir spalvotiems skalbiniams, taip pat naudoju konc, dėmių išėmėją ir dėmių valiklį su tulžimi. visos priemonės tinka ir patinka. dėmių išėmėjams nėra lygių - ypač tas kur buteliuke su "spygliukais" kur išspaudi priemonės ir įtrini su tuo pačių buteliuku - yra spygliukai tokie po dangteliu - su juo išimiau labai daug dėmių - net is šviesių kelnių tepalo dėmę išvalė be didelio mirkymo, o dėmei buvo jau kokie 2mėn, kai išsipurvino nebuvo galimybės pavalyti, o po to jau negalvojau kad išsivalys, bet pabandžiau ir išsivalė.
Atsakyti
Mergaitės, gavau Vilniuje į pašto dėžutę pasiūlymą pirkti iš privačių asmenų miltelių tiesiai iš Vokietijos: gera kokybė ir pigiau
Ar esat kada bandžiusios? Ar nebus ten kokie garaže sufasuoti neaiškios kilmės miltukai? gal kas perka nuolat ir išbandyta kokybė, pasitikit?
Atsakyti
Man i darba daznai atnesa pasiulyti skysto "Persil" plastmasiniuose "kanistriukuose", bet nepirkau niekada, nes nepasitikiu- jokios etiketes, nieko- tik zalias skystis viduj, is kur man zinoti, kas ten supilta.. Visada perku skalbimo priemones Thomas Philips, ten net pigiausi skalbimo milteliai man isplauna geriau uz parduodamus parduotuvese Tide, Rex ir pan. Aplamai neteikiu skalbimo priemonems daug reiksmes, pagriebiu tai, kas tuo metu T. PH. po ranka pakliuva ir kol kas nenusivyliau 4u.gif
Atsakyti
Va ir aš kažkaip nedrįstu pirkti nežinia iš ko nežinai ką, bet kad tei parduotuviniai vis prasčiau skalbia - pabandysiu ir aš iš Thomas Philips - ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Gal bandėte Profline priemones?
http://www.profline.lt/apie
Atrodo pigu,paieškojus google radau,kad daugelyje miestų yra atstovų...
Panašu,kad lietuvių pilstymas g.gif Nes nurodomas vokiečių gamintojas yra tuo pačiu adresu,kuriuo registruotas lietuvių įmonė ir vokiečių autoservisas:
https://www.facebook...amp;sk=page_map
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 24 birželio 2014 - 00:24
QUOTE(Faustinata @ 2014 06 13, 20:22)

ringuvos superinis yra šis Koncentruotas valiklis. su juo reikia patepti dėmes prieš skalbiant, palaikyti keliolika minučių ir kišt į skalbiankę. išbandyta ir puikiai pašalino: kraujo, riebalų, uogienės dėmes, mano baltų marškinukų apykaklė ir rankogaliai taip pat kuo puikiausiai atsiskalbė, MB raudonas džemperis buvo mašinos tepalais aptaškytas - taip pat puikiai išskalbė, jokių spalvos pakitimų nepastebėjau thumbup.gif

dar geras yra muilas su tulžimi. jei reikia ką nors greitai rankomis išskalbti, gerai patrynus irgi neblogai jama dėmes mirksiukas.gif

kitos Ringuvos priemonės mano akimis niekuom neypatingos.

QUOTE(xde @ 2014 06 24, 00:10)
Gal bandėte Profline priemones?
http://www.profline.lt/apie
Atrodo pigu,paieškojus google radau,kad daugelyje miestų yra atstovų...

man irgi įdomu, nes netyčia užmačiau reklamą internete smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Maximoje per akcija Ariel miltelius. Šiaip Ariel retai kada perku, bet tai ka nusipirkau visiškas ŠŠŠ. Milteliai kažkokie pageltę kvapas išvis baisus,ka jie ten pardavineja toj maximoje neisivaizduoju, nusipirkau tai tik pakuote su Ariel pavadinimu bet tikrai ne pacius ariel miltelius doh.gif tikrai daugiau is maximos milteliu jokiu nepirksiu.
Atsakyti