i maiseli skambiniams ir i skalbianke ir "prosku" baltiems skalbiniams skalbti . Ir tiesa, negalima skalbti aukstoj temperaturoj, nes tada greiciausiai ir praranda baltuma. As skalbiu 30 laipsniu.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 03, 22:05)
i maiseli skambiniams ir i skalbianke ir "prosku" baltiems skalbiniams skalbti . Ir tiesa, negalima skalbti aukstoj temperaturoj, nes tada greiciausiai ir praranda baltuma. As skalbiu 30 laipsniu.
dar klausimas - ar balikliai kur be chloro nekenkia?
man dabar labai patinka Ariel kapsulės
QUOTE(bite8 @ 2014 01 14, 17:18)
Kvailas klausimas, bet.... kur reikia pilti skysta skalbikli? As kazkaip negalvodama pyliau i stalciuka, bet kazkaip tada nesuprantu kam ant to skalbiklio dangtelio dar uzmautas toks bumbulas su matavimo skale, gal ji tiesiai i bugna reikia deti? Ant pakuotes nieko neparasyta....
Galit skalbikli pilti i bumbula ir ideti i skalbykle kartu su skalbiniais.
Papildyta:
QUOTE(Ellein @ 2013 11 06, 11:45)
Noriu pasiteirauti kur Jūs perkatės ar užsisakinėjate vokiškus skalbimo miltelius???? Labai labai prašau rekomendacijų, kokios kainos? Ar būna miltelių skirtų skalbti rankomis?
Vilniuje yra nemazai vokisku skalbimo priemoniu Tomo philips parduotuveje
http://www.thomasphi...mo-priemones/67
QUOTE(bite8 @ 2014 01 14, 16:18)
Kvailas klausimas, bet.... kur reikia pilti skysta skalbikli? As kazkaip negalvodama pyliau i stalciuka, bet kazkaip tada nesuprantu kam ant to skalbiklio dangtelio dar uzmautas toks bumbulas su matavimo skale, gal ji tiesiai i bugna reikia deti? Ant pakuotes nieko neparasyta....
As tiesiai ant skalbiniu i bugna pilu
QUOTE(bite8 @ 2014 01 14, 15:18)
aš tai visada tiek miltelius, tiek skystus pilu į tą bumbulą ar kitą induką ir viską į mašinos vidų.
taip patarė, kad ir su milteliniais geriau, visų pirma jau iš kart vietoj, ir neužkemša ten bebėgdami milteliai, nes kai senoj mašinoj pamačiau tie kanaliukai buvo labai užsikišę.
na dabar nudoju tik skystus, dar vis pribaiginėju senus miltelius, kai plaunu kilimėlius ar šlepetes kokias, bet šiaip į būgną geriausiai.
Mes su mazuoju tikrus kosmarus praejom kol radom gera skalbikli. :verysad: Nuo gimimo gana jautria oda turim ir is pradziu nesuprasdavom nuo ko beria, stipriai raudonuoja, lyg alergija buvo kol supratom kad skalbikliai "jautriai odai" cia daro savo. Atradom tik neseniai Surcare skalbiklius, tai cia vieninteliai nuo kuriu nebeberia ir man paciai odos nebeniezti tai norejau pasidalinti. :super Raso kad be jokiu dazu, kvapu ir kitos nereikalingos chemijos + isskalbia tikrai geriau nei tie kur pries tai naudojom.
O man visai patiko lietuviskas "Balance" skystas skalbiklis, be kvapikliu be dazikliu.
QUOTE(jurgonse @ 2014 01 21, 16:32)
O man visai patiko lietuviskas "Balance" skystas skalbiklis, be kvapikliu be dazikliu.
o jei kokia dėmelė yra išskalbia normaliai?
siaip demems as visuomet papildomai naudoju demiu valikli, kalbant apie pati skalbikli as ji naudoju spalvotiems, tamsiems skalbiniams, o baltiems as papildomai pilu rusiska priemone -balikli milteliu pavidalu "BOS PLIUS", svaros prekese perku.
Jau kokie penki metai, kaip neperku skalbimo miltelių Lietuvoje, kadangi tėtis dirba Anglijoje ir priperka Persil, Ariel, Fairy esu bandžiusi. Buvo parvežęs ir želinių kapsulių, kol dar čia nebūdavo. Na ir esu labai patenkinta. Stipriai skiriasi net Fairy indams plauti. Angliško ilgiau užtenka. Jis toks tirštesnis, labiau putoja