Mano baltų lininių kelnių labai smarkiai buvo nutrypti galai,ten buvo visko ir purvo ir žolės dėmių,tai sušlapinau,apibėriau tas vietas lietuviškais milteliais Ūla ,jų dar pripyliau į skalbyklę ir išskalbiau.Jokios dėmės neliko,kelnės baltos baltos.Įsitikinau,kad ne visada pigi prekė yra bloga.
QUOTE(Jol @ 2013 08 09, 11:12)
Visada naudodavau tik skalbimo miltelius, bet neseniai susigundžiau ir nusipirkau Persil skalbimo kapsulių. Girdėjau daug gerų atsiliepimų, tai dabar išbandysiu pati
Gal ir nieko tos kapsules,tik po paskutinio plovimo pastebejau ant drabuziu tokias kaip linijas,lyg neissiskalavo ta kapsule man
QUOTE(Mulana @ 2013 08 11, 12:53)
Gal ir nieko tos kapsules,tik po paskutinio plovimo pastebejau ant drabuziu tokias kaip linijas,lyg neissiskalavo ta kapsule man
Tas Persil kapsules iš prekybos centrų pirkot? O drabužiai išskalbti neturi aštraus kvapo?
[U]
As ne Lietuvoje,bet cia ju visur pilna,o kvapas tai toks pats,kaip ir su persil geliu(mano nuomone,tiek gelis,tiek kapsules turi toki intensyvesni kvapa nei milteliai).
QUOTE(staselė @ 2013 08 11, 18:40)
Tas Persil kapsules iš prekybos centrų pirkot? O drabužiai išskalbti neturi aštraus kvapo?
As ne Lietuvoje,bet cia ju visur pilna,o kvapas tai toks pats,kaip ir su persil geliu(mano nuomone,tiek gelis,tiek kapsules turi toki intensyvesni kvapa nei milteliai).
QUOTE(Zometa @ 2013 07 17, 13:53)
o mano favoritas siuo metu tai Ringuvos skysti skalbikliai. Kol kas kitu nesiruosiu bandyti
Bandžiau ir juos, bet nepatiko, visai nepatiko ir daugiau nepirksiu.
Beja turiu aš bėdą, vis daugiau įpilu skalbiklio, su magaryčio, kartais vos ne dvigubai, nei rekomenduoja. Vis tikiuosi, jog didesnis kiekis miltelių geriau išskalbs
Noriu pasiteirauti kur Jūs perkatės ar užsisakinėjate vokiškus skalbimo miltelius???? Labai labai prašau rekomendacijų, kokios kainos? Ar būna miltelių skirtų skalbti rankomis?
QUOTE(Ellein @ 2013 11 06, 11:45)
Noriu pasiteirauti kur Jūs perkatės ar užsisakinėjate vokiškus skalbimo miltelius???? Labai labai prašau rekomendacijų, kokios kainos? Ar būna miltelių skirtų skalbti rankomis?
Man tap pat labai įdomu,kur kauniečiai perka vokiškas skalbimo priemones. Teko Aleksoto turgui matyt įvairių fasavimų, net be jokių užrašų kanistriukus pardavinėja, atseit vokiškus
QUOTE(Ellein @ 2013 11 06, 11:45)
Thomas philips prekiauja vokiska buitine chemija Kaune O turguose as nepasitikiu, ten i ta buteli gali bet ko pripilti ir sakyti, kad is Vokietijos..
Laba diena
Isbandziau labai daug milteliu ir jau 5 metai skalbiu skystais skalbikliais. Paskutiniu metu pirkdavau Amway skysta skalbikli, nes su sunum esam alergiski ir nors matydavau, kad rubus istraukiu tokius kokius idejau, tik ismirkytus vandenyje, bijojau keisti, kad neisbertu. Atsibodo taip zaistis, pabandziau Persil pagalveles, rezultatas iskart matosi, labai patiko Bandziau ir vokiskas ir is musu prekybcentriu, bet didelio skirtumo nepastebejau ir dziaugiuosi, kad musu su sunum neberia.
Isbandziau labai daug milteliu ir jau 5 metai skalbiu skystais skalbikliais. Paskutiniu metu pirkdavau Amway skysta skalbikli, nes su sunum esam alergiski ir nors matydavau, kad rubus istraukiu tokius kokius idejau, tik ismirkytus vandenyje, bijojau keisti, kad neisbertu. Atsibodo taip zaistis, pabandziau Persil pagalveles, rezultatas iskart matosi, labai patiko Bandziau ir vokiskas ir is musu prekybcentriu, bet didelio skirtumo nepastebejau ir dziaugiuosi, kad musu su sunum neberia.
Sveikos, pasidalinkite patarimais kaip ir su kuo skalbti apatinį baltą trikotažą? Nes mano baltos liemenėlės labai greitai nupilkėja. Nei nešiot ir išmesti gaila.