Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 3

QUOTE(leiliuke @ 2012 10 28, 18:08)
visokiu isbandzius. Patalynei naudoju miltelius vokiskus, Kauno bazeje 14  sand pardavineja. Jie tiesiai is fabriko veza, toks nedidelis skyriukas. O drabuzius skalbiu su skystu skalbikliu Tandil, nu nerealus, ir kaina juokinga

Kur jūs randate pirkti Tandil skysto skalbiklio? blush2.gif Aš niekur nerandu, jei Kaune būnu tai netgi specialiai nuvažiuoju į Thomas Phillips, esančią Savanorių pr., jų pasidairyti ir vis nebūna ir nebūna... verysad.gif

Iš miltelių, tai aš mėgstu neagresyvius, neįkyraus kvapo arba išvis bekvapius.
Ilgą laiką pirkdavau tik Persil, net buvau jiems ištikimybė prisiekus lotuliukas.gif Bet kai sutikau draugą, kuris važiuodavo tarpais į Vokietiją su darbo reikalais, man nupirko vokiškų skalbimo miltelių 10 kg dėžę ir skysto skalbiklio, tai taip ir užsikabinau ant vokiškų priemonių - nes nu super! thumbup.gif Ir taupūs ir puikiai skalbia! Taip užsikabinau ant tų vokiškų priemonių, kad net verkti norisi, kai tenka jų ieškoti, nes draugo reisas pasikeitė link Švedijos pusės. doh.gif
Turiu dabar jau besibaigiančius vokiškus UNA miltelius, labai mažai jų reikia, skalsūs, ir tikrai puikiai skalbia, turėjau tuo pačiu pavadinimu UNA skystą skalbiklį, user posted image, manasis buvo oranžinis tas, tai irgi thumbup.gif Net gaila buvo, kai baiginėjosi, bet irgi taupiai naudojosi. wub.gif

Dabar kai vėl neturiu, kas važiuotų tiesiogiai Vokietijon, tenka tenkintis tuo,ką randu paprasčiau ir arčiau čia. Mūsų parduotuvėse neblogi Frosch skalbikliai ir minkštikliai, man jie irgi faini. Taip pat spalvotiems perkamas mano mylimas vokiškasis Dalli - Maximoje jį perku.
O baltiems skalbiniams ir šiaip toks kaip universalūs milteliai pas mane naudojami Faberlic'o firmos koncentruoti milteliai, pagaminti Vokietijoje. Pradėjau pati platinti Faberlic, daugiau kaip sau, tai ir atradau juos, išbandžiau mini pakuotę, kurios yra 120 gr iš viso, ir nustebau kad man jos užteko 4iems kartams skalbti pakrovus pilną skalbimo mašiną skalbinių, baltus netgi atbalino dar bigsmile.gif Taigi tas pastaruoju metu naudojamas pakaitomis, ypač baltiems skalbiniams mano atradimas šis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheetah: 01 birželio 2013 - 12:22
QUOTE(speedy @ 2013 04 21, 17:21)
Gal Jūs ir velykų bobute tikite  lotuliukas.gif
Papildyta:

Gerai čia: nuo ... iki ...
Pažiūrėkite Thomas Philips'e kokius nors. Svarbu kad jokia rytų Europos kalba nebūtų nei žodžio. Tada skalbs. Išbandžiau asmeniškai su Vizir  thumbup.gif

Ačiū smile.gif O Vizir neturi aštraus kvapo?
Atsakyti
Jau desimt metu skalbiam skystais skalbikliais. Tiesa buvo trumpas periodas, kai gime pirmoji dukryte ir turejau amway milteliu kudikiams, bet man jie nepatiko, tai vel grizau prie skystu skalbikliu. Kazkada seniai skalbdavom REX jei neklystu, tai skalbe neblogai, bet ir nelabai turejom ka isskirtinios skalbt. vaiku nebuvo, tai ir su demem nesusidurdavom is esmes. Veliau plovem amway skystu skalbikliu. Kai kas skaiciau ji peikia, bet man jis visai patiko. Skalbe neblogai. Ir galiausiai pries kelis metus perejom prie ekologiskos produkcijos... Nebepamenu kokius esu isbandzius, bet kuris laikas buvau apsistojus ties marselio muilu, bet siuo momentu man jis baisiai nebepatinka, nes guli kruva drabuzeliu su neisimtom demem sad.gif Taip jis tikrai nealergizuoja, jokio stipraus kvapo ir pan. Puikiai tika vyro marskiniam, bet vaiku drabuziam reikia kazko kito... Gal skalbiancios ekologiskais skalbikliais galit isduoti paslapti kuo skalbiate? Galvoju gal uztektu bent demetus praskalbt kazkuo stipresniu, kad demes isimtu (tulzies muilai ir tie deguones demiu isemejai loc ir pan kazkodel nepadeda. demes daugiausiai nuo akvareles, vaisiu ar darzoviu, purvo ir kai kur riebalines). Nesu turejus vanish-ar jis isties stebuklus daro? Ar vel ismesciau pinigus ir tureciau ntaji buteliuka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2013 06 19, 20:02)
Gal skalbiancios ekologiskais skalbikliais galit isduoti paslapti kuo skalbiate? Galvoju gal uztektu bent demetus praskalbt kazkuo stipresniu, kad demes isimtu (tulzies muilai ir tie deguones demiu isemejai loc ir pan kazkodel nepadeda. demes daugiausiai nuo akvareles, vaisiu ar darzoviu, purvo ir kai kur riebalines). Nesu turejus vanish-ar jis isties stebuklus daro? Ar vel ismesciau pinigus ir tureciau ntaji buteliuka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Labas vakaras, pabandykite išimti dėmes su universaliu valikliu Super10.
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2013 06 19, 22:08)
Labas vakaras, pabandykite išimti dėmes su universaliu valikliu Super10.

aciu.
o kur jo buna pirkti? ir kaip naudoti? blush2.gif ar jis neisima drabuzio spalvos kartu su deme?
Atsakyti
Jeila, man geriausiai dėmes išima paprastas ūkinis muilas, įtrinu vaikų puskojines, dėmes. Ir tada į skalbimo mašiną dedu 4u.gif Dabar skalbiu su Ringuvos skystais skalbikliais, iš saugesnių gamtai patiko šitas
user posted image
Atsakyti
,,Tide'' neblogai skalbia, turėjau skalbimo miltelius ,,Una'' , tai jie irgi patiko, tik sunaudojau ir nebegavau daugiau jų pirkti, prieš tai buvau turguje pirkusi.
Atsakyti
o mano favoritas siuo metu tai Ringuvos skysti skalbikliai. Kol kas kitu nesiruosiu bandyti smile.gif
Atsakyti
Jau kuris laikas naudoju Persil skalbimo priemones,bet perku jas vokiskas ax.gif ir miltelius ir skysta skalbikli naudoju man jie thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka skystos skalbimo priemonės-bandžiau labai daug (Woolite, Persil ir kt..) bet apsistojau ties lietuviškom natūralios kilmės Balance ir Ringuva. Ir skalbia gerai, ir skalsiai naudojasi, ir kaina padori. Minkštikliai tai atradimas buvo Frosch-labai neįkyrūs kvapai, ilgai išliekantys..
Tik man klausimas-ar pas jus nuo skystų skalbimo priemonių skalbimo mašinoje nesikaupia apnašos gleivėtos (pradedant stalčium kur pilamos priemonės ir jį ištraukus matyt kad visur kur nubėgimas yra)? Mašina sena, nuomojamam bute, bet gerai veikianti, galvoju ar gali būti dėl priemonių?
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2013 06 19, 21:02)
JNesu turejus vanish-ar jis isties stebuklus daro? Ar vel ismesciau pinigus ir tureciau ntaji buteliuka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jau nuo kokiu morku tryniu tai net Ace nepadeda doh.gif o vat su Vanisu tai siulau atsargiau, jis labai rubus gadina, pvz. demem paskui viskas nueina o ir stebuklu jis nedaro, nei kraujo, nei rebalu, nei zoles nenuema, ismesti pinigai. Man geriau valo ir negadina spalvu Ariel demiu isemejas, bet retai kada naudoju, kazkaip atsiplauna su paprastu skystu skalbikliu.
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2013 07 17, 13:53)
o mano favoritas siuo metu tai Ringuvos skysti skalbikliai. Kol kas kitu nesiruosiu bandyti smile.gif

O man jau nebepatinka schmoll.gif Įtariu, kad pradėjo 'taupyti" gamindami šias priemones. Paskutinius porą metų skalbiau tik jais, todėl galiu palyginti kas pasikeitė. Paskutiniai du pirkimai - išvis nesamonė. Iš pradžių maniau, kad nevykus partija pakliuvo. Kai baigėsi butelys, pirkau naują, bet vis tiek tas pats. Kalbu apie Balance skalbiklį. Vaikiškos patalynės neišskalbė, taip ir liko papilkėjusios dėmės gulėjimo vietose tiek ant paklodžių, tiek ant pagalvių užvalkalų. Rūbų spalvą nuskalbė, tik išėmus iš skalbyklės atrodė kaip saulės pablukinti ..... Kurį laiką susilaikysiu nuo Ringuvos produkcijos pirkimo.
QUOTE(Vaidilu @ 2013 07 24, 17:20)
Jau kuris laikas naudoju Persil skalbimo priemones,bet perku jas vokiskas  ax.gif ir miltelius ir skysta skalbikli naudoju man jie  thumbup.gif

Geri šitie. Bet man vokiškų skysto skalbiklio Ariel kvapas labiau patiko, ir geriau išsiskalaudavo nei Persil.

QUOTE(Renata_Bo @ 2013 07 31, 00:45)
Jau nuo kokiu morku tryniu tai net Ace nepadeda  doh.gif  o vat su Vanisu tai siulau atsargiau, jis labai rubus gadina, pvz. demem paskui viskas nueina o ir stebuklu jis nedaro, nei kraujo, nei rebalu, nei zoles nenuema, ismesti pinigai. Man geriau valo ir negadina spalvu Ariel demiu isemejas, bet retai kada naudoju, kazkaip atsiplauna su paprastu skystu skalbikliu.

Vanish man ne dėmių išėmėjas, o rūbų blukintojas. Dėmės nuo riebalų ir kraujo lieka, o spalva rūbo velniop eina.... lotuliukas.gif
Atsakyti