QUOTE(leiliuke @ 2012 10 28, 18:08)
visokiu isbandzius. Patalynei naudoju miltelius vokiskus, Kauno bazeje 14 sand pardavineja. Jie tiesiai is fabriko veza, toks nedidelis skyriukas. O drabuzius skalbiu su skystu skalbikliu Tandil, nu nerealus, ir kaina juokinga
Kur jūs randate pirkti Tandil skysto skalbiklio? Aš niekur nerandu, jei Kaune būnu tai netgi specialiai nuvažiuoju į Thomas Phillips, esančią Savanorių pr., jų pasidairyti ir vis nebūna ir nebūna...
Iš miltelių, tai aš mėgstu neagresyvius, neįkyraus kvapo arba išvis bekvapius.
Ilgą laiką pirkdavau tik Persil, net buvau jiems ištikimybė prisiekus Bet kai sutikau draugą, kuris važiuodavo tarpais į Vokietiją su darbo reikalais, man nupirko vokiškų skalbimo miltelių 10 kg dėžę ir skysto skalbiklio, tai taip ir užsikabinau ant vokiškų priemonių - nes nu super! Ir taupūs ir puikiai skalbia! Taip užsikabinau ant tų vokiškų priemonių, kad net verkti norisi, kai tenka jų ieškoti, nes draugo reisas pasikeitė link Švedijos pusės.
Turiu dabar jau besibaigiančius vokiškus UNA miltelius, labai mažai jų reikia, skalsūs, ir tikrai puikiai skalbia, turėjau tuo pačiu pavadinimu UNA skystą skalbiklį, , manasis buvo oranžinis tas, tai irgi Net gaila buvo, kai baiginėjosi, bet irgi taupiai naudojosi.
Dabar kai vėl neturiu, kas važiuotų tiesiogiai Vokietijon, tenka tenkintis tuo,ką randu paprasčiau ir arčiau čia. Mūsų parduotuvėse neblogi Frosch skalbikliai ir minkštikliai, man jie irgi faini. Taip pat spalvotiems perkamas mano mylimas vokiškasis Dalli - Maximoje jį perku.
O baltiems skalbiniams ir šiaip toks kaip universalūs milteliai pas mane naudojami Faberlic'o firmos koncentruoti milteliai, pagaminti Vokietijoje. Pradėjau pati platinti Faberlic, daugiau kaip sau, tai ir atradau juos, išbandžiau mini pakuotę, kurios yra 120 gr iš viso, ir nustebau kad man jos užteko 4iems kartams skalbti pakrovus pilną skalbimo mašiną skalbinių, baltus netgi atbalino dar Taigi tas pastaruoju metu naudojamas pakaitomis, ypač baltiems skalbiniams mano atradimas šis