Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 3

SM paieska nerado, arba blogai ieskojau blush2.gif gal kuri naudojot Lander, maciau ir assorti ir solo prekiauja, kazin kaip jie skalbia ?
.
Atsakyti
Mergaites, gal kauri naudojat perwol juodiems? Noriu atnaujinti juoda pablukusi drabuzi tik neesu tikra ar tai veiksminga. g.gif
Atsakyti
Nemanau kad sulauksite stebuklo, kazin ar isblukusia spalva atgaivins vien tik skalbiklis, as esu naudojusi perwol bet kazkokio stebuklo nepamaciau, galbut jei naudojant ji nuo pirmu skalbimu gal ir pasimatytu sioks toks efektas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2013 04 02, 13:11)
Nemanau kad sulauksite stebuklo, kazin ar isblukusia  spalva atgaivins vien tik skalbiklis, as esu naudojusi perwol bet kazkokio stebuklo nepamaciau, galbut jei naudojant ji nuo pirmu skalbimu gal ir pasimatytu sioks toks efektas  g.gif

Visiškai pritariu. Aš irgi turėjau marškinius, mylimi ir nešiojami buvo, spalvai pablukus perwol bandžiau. Bet taip ir teko atsisveikint su tais marškiniais, nepadėjo angel_sadangel.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, taip ir maniau, kad tai negelbes. Teks nurasyti sijona.
Atsakyti
Bandžiau vokiškus ,,Persil" labai patiko, tik kaina didoka, tai susigundžiau pigesniais ,,Lel" iš turgaus ir apsirikau verysad.gif Nesmagu, kai išplovus lieka daug dėmių. Kažin kaip ,,Tide" iš maximos išskalbia dėmes, nes jų kvapas seniau man visai nieko ir skalbdavo gerai, o kaip dabar? Gal kas naudojat?
Atsakyti
http://grynas.delfi....i.d?id=61134001
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 15, 20:39)
Apie Amway turiu savo nuomone, kadangi broliene buvo pasinesus i ju "versla", tai vis man kisdavo pameginti ju produkcija, vienintelis dalykas, kuris netai, kad patiko, bet bent jau blogas nepasirode, tai ju dantu pasta. Indu ploviklis kazkokia tragedija, kai atskiedi tokiu santykiu, kuris nurodytas, isvis nieko neplauna, tas pats kaip ipilt i pasibaigusio ploviklio buteliuka vandens ir su tom nuoplovom plaunant sakyti, koks cia stebuklas  lotuliukas.gif  Meginau ir milteliu, buvo isiulius mano mamai pirkti, tai ta atidave man po keleto skalbimo, as niekaip nesupratau, kad ten per stebuklas... Nesakau, kad neplauna, bet kad tooookius pinigus moketi, tai tikrai neverta. Bent butu ekologiski, nekenkiantys gamtai ir zmogui, o cia... Atvirai pasaku, kad nesuprantu zmoniu, kurie juos perka, per Velykas lupdama silke apsitaskiau prijuoste, tai kokia ikisau skalbt, tokia istraukiau, net kvapo nenueme. I tema- skalbiu labai pigiais milteliais, 9kg kainuoja 20lt akciju metu, ne akciju 25, su minkstikliu, be fosfatu, patys tokio svelnaus alijosiu kvapo, bet isskalbus to kvapo praktiskai nelieka. Jei yra demiu, ipilu truputi wanisho arba kito valiklio, ar tulzies muiliuku patrinu. Pirkdavau kazkada ir ariel ir persil ir daugeli kitu, kurie parduodami parduotuveje, bet sitie kur naudoju dabar niekuo nesiskiria, tiek, kad ner to milteliu kvapo isskalbus.

amway tai kažkoks nesusipratimas man atrodo doh.gif kaip kokia sekta. mano vyras buvo platintojas tai turėjom: kūdikių rūbams skirtus skalbimo miltelius, dantų pastą, dantų šepetėlius, orkaičių valiklį ir kažkokį universalų valiklį. kakokia tragedija su jais doh.gif universalus tai išvis nė 1lt nevertas doh.gif orkaičių valiklis irgi nieko gero. įdėjus i orkaitę vandens, pakaitinus ir tada su indu plovikliu geriau išsivalo. skalbimo milteliai neskalbia doh.gif kas man patiko tai tik dantų šepetėlis. mat labai minkštas. bet kainos doh.gif
o mes skalbiam tik skystais jau kokie metai. dažniausia perku ariel. nežinau kodėl... jau senai mama sakydavo, kad patys geriausi lotuliukas.gif gal reiks pabandyti kokių kitų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulis1028 @ 2013 04 02, 12:25)
Mergaites, gal kauri naudojat perwol juodiems? Noriu atnaujinti juoda pablukusi drabuzi tik neesu tikra ar tai veiksminga. g.gif

Gal Jūs ir velykų bobute tikite lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2013 04 18, 18:04)
Bandžiau vokiškus ,,Persil" labai patiko....Kažin kaip ,,Tide" iš maximos ....

Gerai čia: nuo ... iki ...
Pažiūrėkite Thomas Philips'e kokius nors. Svarbu kad jokia rytų Europos kalba nebūtų nei žodžio. Tada skalbs. Išbandžiau asmeniškai su Vizir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 20, 14:02)
amway tai kažkoks nesusipratimas man atrodo doh.gif kaip kokia sekta. mano vyras buvo platintojas tai turėjom: kūdikių rūbams skirtus skalbimo miltelius, dantų pastą, dantų šepetėlius, orkaičių valiklį ir kažkokį universalų valiklį. kakokia tragedija su jais doh.gif universalus tai išvis nė 1lt nevertas doh.gif  orkaičių valiklis irgi nieko gero. įdėjus i orkaitę vandens, pakaitinus ir tada su indu plovikliu geriau išsivalo. skalbimo milteliai neskalbia doh.gif  kas man patiko tai tik dantų šepetėlis. mat labai minkštas. bet kainos doh.gif
o mes skalbiam tik skystais jau kokie metai. dažniausia perku ariel. nežinau kodėl... jau senai mama sakydavo, kad patys geriausi lotuliukas.gif  gal reiks pabandyti kokių kitų unsure.gif

pas mus namie irgi krūva amway valiklių. Ką galiu pasakyti, universalaus valiklio pliusas, kad nesmirda. Metalo valiklis - kažkokia nesąmonė, nei valo, nei blizgina. Tualeto valiklis (tas, kur po kraštais reikia papilti) sėkmingai smirda kaip ir visi kiti iš prekybcentrių (iš to sprendžiu, kad ir sudėtis nesiskiria). Dar yra kažkoks kalkių nuosėdų nuėmiklis - kartą panaudotas ir padėtas. Man sėkmingai nusivalo ir su kempinėle bei buku peiliu. Va, dantų pasta - nieko, visai patiko.
Atsakyti
Mamytes, patarkit nebezinau kuo isvalyti bolonine (plonyte pavasarine striukyte) vyras issiveze dukra i plovykla ir parsiveze striuke didelem demem, galvojom kad slapia bet isdziuvus lieka demes. bandziau su ukisku muilu, amway loco valikiu ir niekaip neissiema sad.gif atrodo tarsi kokie reibalai ar kas, visumoj paemus striuke atrodo slapiom demem, bet ji sausa. Help
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 02, 15:53)
Mamytes, patarkit nebezinau kuo isvalyti bolonine (plonyte pavasarine striukyte) vyras issiveze dukra i plovykla ir parsiveze striuke didelem demem, galvojom kad slapia bet isdziuvus lieka demes. bandziau su ukisku muilu, amway loco valikiu ir niekaip neissiema sad.gif atrodo tarsi kokie reibalai ar kas, visumoj paemus striuke atrodo slapiom demem, bet ji sausa. Help

Sveika, jei riebalinės dėmės, tai LOC universalus tikrai turi išimti. Pabandykite užtepti, palaikyti, išplauti ir procedūrą pakartoti. Man tai išima unsure.gif
Atsakyti