Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 3

QUOTE(S&S @ 2012 10 12, 08:46)
drinks_cheers.gif  visiskai pritariu.Esu ir Ariel kapsules isbandziusi,bet Persil labiau patiko,apie miltelius baigiu uzmirsti  biggrin.gif

Man Persil kapsules irgi labai patiko, o va Ariel zymiai prasciau isima demes ir kvapas labai aitrus ax.gif
Atsakyti
Ariel kapsulės, man asmeniškai, siaubingo kvapo, neįmanoma išskalbtų rūbų vilkėti - tvyro skalbiklio debesis aplinkui biggrin.gif ...
Mačiau, kad yra Persil, bandžiau uostinėti pakuotę, bet nelabai ką suuodžiau, kaip suprantu - tikrai ne tokie aitrūs, kaip Ariel ir dar net geriau skalbia g.gif ... Reiks pabandyti g.gif ...
Atsakyti
Sveikos, ir sveiki,
Įsigijau naują skalbimo mašiną ir kilo mintis skalbti tik skystais skalbikliais, nes girdėjau, kad tai neva mašinai geriau nei milteliai. Gal ir rūbams geriau? Gal pasidalintumėte patirtimi įgyta naudojant skystus skalbiklius. smile.gif
Kokius skalbiklius naudojate, kiek jų pilate, kur perkate, kiek kainuoja?
Ar juos reikia pilti tiesiai į būgną? O kaip su naukalkinimo priemonėmis tada? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 03, 19:21)
Sveikos, ir sveiki,
Įsigijau  naują skalbimo mašiną ir kilo mintis skalbti tik skystais skalbikliais, nes girdėjau, kad tai neva mašinai geriau nei milteliai. Gal ir rūbams geriau? Gal pasidalintumėte patirtimi įgyta naudojant skystus skalbiklius.  smile.gif
Ar juos reikia pilti tiesiai į būgną? O kaip su naukalkinimo priemonėmis tada?  unsure.gif

Aš skystus skalbiklius pilu tiesiai į būgną. Perku prekybos centruose.
Atsakyti
Na aš tai pilu vistiek per tą stalčiuką, perku įvairias, tik nepatinka pastaruoju metu Perwol, labai jo intensyvus kvapas, lieka netgi po plovimo, bet baltų, skalbimui, balinimui tai man nepakeičiamas yra Ariel baltiems milteliai, o spalvotus visą laiką skalbiu tik skystomis priemonemis pvz. dreft. Minkštiklių nenaudoju, gana ir taip tos chemijos.
Atsakyti
Keliu temutę į viršų 4u.gif
Gal kas pirko ir naudojo:
http://www.rulita.lt...teliai-zimbiose

tipo net praustis su jais galima g.gif , kaina didoka man jų, nebent spalvas gerai išlaiko.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 03, 18:21)
Sveikos, ir sveiki,
Įsigijau  naują skalbimo mašiną ir kilo mintis skalbti tik skystais skalbikliais, nes girdėjau, kad tai neva mašinai geriau nei milteliai. Gal ir rūbams geriau? Gal pasidalintumėte patirtimi įgyta naudojant skystus skalbiklius.  smile.gif
Ar juos reikia pilti tiesiai į būgną? O kaip su naukalkinimo priemonėmis tada?  unsure.gif

Jau porą metų tik skystus naudoju - ir skalbiklį ir jei reikia baliklius. Perku tik Thomas Philips parduoduvėse. Jei būnu užsienyje, ten prigriebiu atsargai. ax.gif
Pilu į stalčiukus. Pilu trečdaliu mažiau nei nurodyta būna, vis tiek gerai išskalbia. Pilu mažiau, nes nemėgstu tų kvapų kurie lieka.
Dėl šios priežasties ir minkštiklio įpilu vos vos - gal pusę valgomojo šaukšto. Na, ne šaukštais aišku matuoju, čia tik kad įsivaizduotumėt kiek. Tuomet skalbiniai būna minkšti, o ne kvepiantys po 7 dienų, kaip toje reklamoje. hihihi.gif Ir kvėpintiis galima savo mėgstamais kvepalais be baimės, kad kvepėsi dar ir kokiom levandoms. swoon.gif
Mano skalbyklė 7 kg, ir dažniausiai pilną ir prikraunu. ax.gif

Nukalkintojo nenaudoju. Kartą į 1-2 mėn. įberiu citrinos rūgšties ir paleidžiu ant max temperatūros max programos.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 02 16, 22:48)
Jau porą metų tik skystus naudoju - ir skalbiklį ir jei reikia baliklius.

o kodel tik skystus naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 02 17, 22:51)
o kodel tik skystus naudojat? g.gif

Skalbia ne prasčiau nei milteliai. mirksiukas.gif
Be to, galiu skalbti drabužius žemesnėje temperatūroje. Su milteliais kartais tokie skalbimai pasibaigdavo tuo, kad ant išdžiūvusių drabužių būdavo miltelių tokie ruožai - likučiai. doh.gif Tekdavo dar kart perskalauti ir t.t. O tam sunaudojama papildoma energija. Su skystais taip nebūna. cool.gif
Ar tik man atrodo, ar išlaidos skalbimo priemonėms pamažėjo. Na gal ne pamažėjo, nes kaip žinia viskas brangsta, bet kad rečiau tenka pirkti tai tikrai. ax.gif
Kiek miltelių pakeičiau, bet nuo megztinių, maikučių, o dažniausiai ir nuo patalynės man niežėdavo kūną. doh.gif Galvojau, kad čia mano tokia jautri oda, bet kartais ir MB tą patį sakydavo. Dėl to pradėjau tokius drabužius skalbti skystais.
Kvapas. Po skalbimo milteliais likdavo tas reklaminis neapsakomas gaivos kvapas. Kurio nekenčiu. swoon.gif Man švarus drabužis turi niekuo nekvepėti. unsure.gif
Na ir paskutinis - buteliai spintelėje užima mažiau vietos, man pakanka vos trijų rušių butelių. Miltelių reikėdavo daugiau, o ir tas dėžes/maišus miltelių pirkdavau didesnius. smile.gif

Čia tik mano pastebėjimai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2012 11 17, 20:41)
Ariel kapsulės, man asmeniškai, siaubingo kvapo, neįmanoma išskalbtų rūbų vilkėti - tvyro skalbiklio debesis aplinkui biggrin.gif ...
Mačiau, kad yra Persil, bandžiau uostinėti pakuotę, bet nelabai ką suuodžiau, kaip suprantu - tikrai ne tokie aitrūs, kaip Ariel ir dar net geriau skalbia g.gif ... Reiks pabandyti g.gif ...

Ir Ariel, ir Persil abu vienodai šlykščiai įkyraus kvapo.... doh.gif Visi namai savaite dvokia chemija...ir kam taip gamina...Seniai nebenaudoju prikvepintu priemoniu - tai tik alerenu saltinis turint vaikus.Perėjau prie neutralių priemoniu tiek skalbimui, tiek šveitimui, tiek prausimui.Niekuo ne prasčiau skalbia Balance ar Neutral.
Atsakyti
Man ''ariel'' skysti geriausiai viską išskalbia.
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2012 10 10, 15:48)
man tai nerealus atradimas Persil tos kapsulės 4u.gif įmeti sau į skalbenkę, nei uostyti nereikia, nei kvapas jaučiasi, nei garuoja ir pan, liux man labai  thumbup.gif

Tikrai, tos kapselės labai geros, bet kai reikia skalbti ant aukštos temperatūros. O ką naudojat, kai reikia skalbti ant 40 laipsnių?
Atsakyti