QUOTE(tigrite @ 2012 09 27, 17:34)
O aš nusipirkau vokišku persil miltelių pagal selbimą, atvežė į namus. Maišas su vokiškais užrašais, aš vokiškai nesuprantu, paklausiau ar tikrai tai persil, bet užrašo tai nėra kad persil, na vyrukas sako tikrai, tipo su minkštikliu, calgonu ir t. t.... Pora kartu išploviau su jais, bet man taip jie smirdi, nelabai padeda ir minkštikliai. Ir skalbiniai vistiek kieti ir šiurkštus.
Taigi manau kad mane apgavo įkišo kokius pačius pigiausius gal ir vokiškus miltelius, tik tikrai ne persil. Nes net prekybos centruose pirkti persil milteliai skalbdavo visai gerai ir skalbiniai kvepėdavo ir minkšti būdavo
Taigi manau kad mane apgavo įkišo kokius pačius pigiausius gal ir vokiškus miltelius, tik tikrai ne persil. Nes net prekybos centruose pirkti persil milteliai skalbdavo visai gerai ir skalbiniai kvepėdavo ir minkšti būdavo
Vokiski Persil milteliai atrodo kaip daug daug mazu granuliuku,kaip rutuliukai. Seniau dar banziau Ariel, Lenor, Dash, bet vistiek griztu prie Persil zalio pakelio,man jie nepakeiciami,kvapas neikyrus,o ir skalbiai tikrai nepriekaistingai