QUOTE(Nenorte @ 2015 06 22, 14:30)
Sveikos merginos, ar esate bandžiusios Dalli skalbimo priemones? tiek skalbimo miltelius, tiek skystus skalbiklius?
Aš naudojau skalbimo miltelius. Man visai neblogi, gaivus kvapas. Tik juos buvau pirkusi ,,Maximoj', gal pirkti Vokietijoje jie yra geresnės kokybės.
Alio alio Vilniuje, Laisvės turgaus pastate šiandien užmačiau skalbimo ir valymo priemonių parduotuvėlę, pasiėmiau lankstinuką ir pradėjau domėtis.
Lyg ir lietuviška prekė, bet lyg ir Vokietijoj gaminama, o parduotuvės konsultantė sakė, kad Lietuvoj.
Taigi, kas bandėte PROFLINE priemones? atrodo, duoda mėginukų, sakiau važiuosiu paimt ir pabandyt. Gal kas nori taip pat kritiškai įvertinti šias priemones ir pasidalint patirtimi?
Jų puslapis
Lyg ir lietuviška prekė, bet lyg ir Vokietijoj gaminama, o parduotuvės konsultantė sakė, kad Lietuvoj.
Taigi, kas bandėte PROFLINE priemones? atrodo, duoda mėginukų, sakiau važiuosiu paimt ir pabandyt. Gal kas nori taip pat kritiškai įvertinti šias priemones ir pasidalint patirtimi?
Jų puslapis
Esu pirkusi, pirkau ir baltiems ir spalvotiems skalbiniams. Tai mūsų šeimai beveik metams užteko tų dviejų didelių bakelių. Buvau patenkinta rezultatutu
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 08 13, 06:56)
Esu pirkusi, pirkau ir baltiems ir spalvotiems skalbiniams. Tai mūsų šeimai beveik metams užteko tų dviejų didelių bakelių. Buvau patenkinta rezultatutu
o po kiek reikia deti i skalb. masina priemones? Ar gerai skalbia tas kur jautriai odai?
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2014 07 27, 15:11)
Nusipirkau ,,persil'' kapsules kur kartu su dėmiu išėmėju, tai ir kvapas gaivus ir išskalbia geriau, negu kitos mano naudotos skalbimo priemonės. Aišku, jų kaina didesnė, pirkau prekybos centre.
as kapsuliu super poveikio nepastebejau, naudoju dabar pilstoma Persil kur turguje buna, tai sviezias demes gerai skalbia, o senesniu "nepaima".
QUOTE(saulyte525 @ 2015 08 13, 08:50)
o po kiek reikia deti i skalb. masina priemones? Ar gerai skalbia tas kur jautriai odai?
Pirkau skystą, reikia labai ne daug pilti.
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 08 13, 07:56)
Ar aštraus kvapo šios skalbimo priemonės neturi? O kaip išskalbia dėmes?
QUOTE(staselė @ 2015 08 15, 15:13)
Ar aštraus kvapo šios skalbimo priemonės neturi? O kaip išskalbia dėmes?
Man ne aštraus Dėmes dar visada įtrinu ūkišku muilu
O kaip Jums "LOC" - visas dėmes išskalbia?