QUOTE(Vitulka @ 2014 04 03, 18:09)
norit dėmesio

na, jei man jie būtų gražūs ir kažkas pakomentuotų, kad jam nepatiko, man būtų visiškai nesvarbu, nes svarbiausia, kad MAN jie gražūs ir jokia kritika MAN jų grožio nesumenkintų.
Jei tai jūsų daryt pakvietimai ir juos kažkas turi, tai nekelkit ir viešai nerodykit, jei manot, kad užsakovus kitų nuomonė įžeis
Na, kam ši tema, puikiai visos žinom ir nereik apsimėtinėt
Bobturgis

apie nieką, išskyrus "kritiką", kuri jokia kritika, o tik asmeninės, subjektyvios nuomonės drėbtelėjimas

Kas yra kritika tik nepradėkite, prašau man paskaitos čia pravedinėti, nes turbūt nugriūčiau iš juoko

Labai matosi tamsta mėgstate susireikšminti, bet čia jau ne mano rūpestis, man tas pats.
Nereikia čia pasakoti KAM šita tema reikalinga. Visos dažniausiai čia besilankančios vaikų turim ir krikštynoms ruošiamės. Gal jums ir nuostaba, bet netgi savo vaiko krikštynas irgi buvau čia įkėlusi
Čia nuotraukas kelia ir mamytės, kurios savo rankomis pasidaro kvietimukus, ir dalinasi patirtimi dėl priemonių. O kelia todėl, kad džiaugiasi, nori parodyti, nematau tame nieko bloga, bet kažkodėl laaabai reta kuri drėbteli savo asmeninę nuomonę apie grožio supratimą.
Tarp kitko, netgi KAM šita tem, tai TOS daugiausiai ir pataria techniniais klausimais, jeigu ką.
O kad ramiau miegotumėte, galiu pasakyti, jog tikrai esu patarusi asmeniškai mamytėms, kurios klausė ir apie techninius dalykus, tad nereikia čia visokių lialia
Coraxas- manau tikrai padėtų besiruošiančios krikštynoms mamytės

Paieškokit temutės, ten tikrai rasite ko ieškote

Krikštynų belaukiant, kažkaip panašiai vadinasi tema, nebepamenu