Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai krikštynoms - 2

QUOTE(Amie @ 2013 04 08, 10:45)
Mes krikštynom

pakvietimus užsakinėjom pas tokią mergaičiukę. Ji sukūrusi savo piešimo techniką ir padarė nuostabius pakvietimus. Jos darbelius galit pamatyti čia. Gyvai atrodo žymiai gražiau. Tikrai rekomenduoju.

o kokios pas ja kaineles?
Atsakyti
Sveikos. Kitame supermamu forume viena mamyte http://www.part.lt/p...9cac52b7443.jpg dare stai tokius kvietimus Gal ir jus kuri nors darete,kokio jie dydzio gaunasi? Nes man nepavyko atspausdinti ant vieno lapo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Rose @ 2013 05 05, 17:39)
Sveikos. Kitame supermamu forume viena mhttp://www.part.lt/perziura/48e3ca9f3046b04ac31146039cac52b7443.jpgamyte dare stai tokius kvietimus Gal ir jus kuri nors darete,kokio jie dydzio gaunasi? Nes man nepavyko atspausdinti ant vieno lapo..  blush2.gif

Tokie gaunasi nemaži,normalaus dydžio,apie 16-20 cm galima padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 05 05, 21:50)
Tokie gaunasi nemaži,normalaus dydžio,apie 16-20 cm galima padaryt  mirksiukas.gif

o tai kaip tada atspausdinti? ant dvieju lapu,atskirtom dalim? bet jie atrodo lankstosi,kaip juos po to sujungti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Rose @ 2013 05 06, 20:29)
o tai kaip tada atspausdinti? ant dvieju lapu,atskirtom dalim? bet jie atrodo lankstosi,kaip juos po to sujungti?  blush2.gif

Buvo,man atrodo, viena tema anksčiau tos suknytės.Jos gali būti viengubos perlenkiamos, arba dvigubos,pabandykit per google paieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 06 gegužės 2013 - 23:58
QUOTE(*Star* @ 2013 05 07, 01:52)
Buvo,man atrodo, viena tema anksčiau tos suknytės.Jos gali būti viengubos perlenkiamos, arba dvigubos,pabandykit per google paieškot  mirksiukas.gif

man kelnyciu reikia smile.gif googlinu jau kelinta naktis is eiles,ale kazkaip nieko neatrandu.. Tie sablonai kaip standartas visur blush2.gif Arba as tokia visai ziopla ir nieko nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Rose @ 2013 05 07, 09:48)
man kelnyciu reikia smile.gif googlinu jau kelinta naktis is eiles,ale kazkaip nieko neatrandu.. Tie sablonai kaip standartas visur blush2.gif  Arba as tokia visai ziopla ir nieko nesuprantu verysad.gif

Tai šablonas ir yra šablonas mirksiukas.gif O jei norit savo- imate , nusipiešiate trafaretą ir pasidarote formą ir dydį kokio reikia smile.gif

Matau, kad iš praeitos temos kas darėsi šituos kvietimukus- taip pat pagal šabloną smile.gif Aš tokių nesu dariusi, tai komentuoti negaliu. Man tokios kelnytės ir suknytės nelabai patinka,o rasti šablonų tikrai galima, reikia paieškoti smile.gif

http://s019.radikal....351f370b77b.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 07 gegužės 2013 - 14:16
QUOTE(*Star* @ 2013 05 07, 16:14)
Tai šablonas ir yra šablonas  mirksiukas.gif O jei norit savo- imate , nusipiešiate trafaretą ir pasidarote formą ir dydį kokio reikia  smile.gif

Matau, kad iš praeitos temos kas darėsi šituos kvietimukus- taip pat pagal šabloną smile.gif Aš tokių nesu dariusi, tai komentuoti negaliu. Man tokios kelnytės ir suknytės nelabai patinka,o rasti šablonų tikrai galima, reikia paieškoti smile.gif

http://s019.radikal....351f370b77b.jpg

taip ir padariau,kaip pamynejot smile.gif neiskenciau knaisiotis po interneta smile.gif Visai gerai gavosi,20*20.. Tik dabar klausimas ar pritaikysiu tokio dydzio vokus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Rose @ 2013 05 07, 12:53)
taip ir padariau,kaip pamynejot smile.gif neiskenciau knaisiotis po interneta smile.gif Visai gerai gavosi,20*20.. Tik dabar klausimas ar pritaikysiu tokio dydzio vokus biggrin.gif  doh.gif

Teks ar ir vokus išsilankstyt biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 05 07, 23:28)
Teks ar ir vokus išsilankstyt  biggrin.gif  thumbup.gif

Jus ir vel teisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu klasimeli. Truputi juokinga, ale galvos skausmas man smile.gif Su kokiais klijais klijuoti atspausdinta teksta? Nusipirkau grazaus pergamentinio popieriaus, uztepiau kliju, o popierius kad susiraite.... Tada emiau paprasta balta lapa. Tas nesusiriete, bet vis tiek pasitempe ir klijuojant bangeles pasidare. Ir pats kvietimo popierius (300g vatmanas) truputi issilenke blink.gif Gerai, kad pirmaji sesei dariau, tai sakau isimesk tarp knygos lapu biggrin.gif Naudojau piestukinius ir skystus permatomus klijus. Lipalo nebandziau. Busiu dekinga uz minciu pasidalijima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vrum-vrum @ 2013 05 19, 07:55)
Turiu klasimeli.

Patarčiau dvipusę lipnią juostą naudoti 4u.gif
Atsakyti