Gal kas gali parekomenduoti kokį gerą psichologą Panevėžyje? Ir kokios maždaug tokių paslaugų kainos?
QUOTE(Rasyte80 @ 2007 08 30, 15:10)
Gal kas gali parekomenduoti kokį gerą psichologą Panevėžyje? Ir kokios maždaug tokių paslaugų kainos?
Ir aš ieškau ar yra tokių panevėžyje?
QUOTE(Indre mama @ 2008 02 18, 14:54)
Ir aš ieškau ar yra tokių panevėžyje?
sveikutes,kaune lankiausi pas psihoanalotike Ruta,bet ji issikele i panevezi,tai jei reikia galiu duoti numeriuka (parasykit i az)nuostabi gyd.man padejo vaistu atsikratyti,ir siaip su ja malonu bendrauti,eidavau kaip i svente pas ja
QUOTE(MariusK @ 2012 08 01, 20:09)
Sveikos ir sveiki. Kuris psichiatras iš šių yra "normaliausias", lengvai ir maloniai bendraujantis ir šiaip koks neužsispyręs? V. Šimanauskaitė, G. Puodžiūnienė, Z. Janevičiūtė ir G. Rudzevičius.
Ačiū.
Ačiū.
Šiuo metu tikrai geri psichiatrai dirba Panevėžio rajono poliklinikoje. Visi priima su siuntimais, jauni, protingi, atidūs. Kiek teko susidurti, tai fantastiški. Galiu paminėti Repovą, Vaičiulytę, Pažėrą, Trumpaitę. Jūsų išvardinti yra senesnės kartos, tad rekomenduoju šiuos.
QUOTE(MariusK @ 2012 08 01, 21:09)
Sveikos ir sveiki. Kuris psichiatras iš šių yra "normaliausias", lengvai ir maloniai bendraujantis ir šiaip koks neužsispyręs? V. Šimanauskaitė, G. Puodžiūnienė, Z. Janevičiūtė ir G. Rudzevičius.
Ačiū.
Ačiū.
Lankiausi pas Šimanauskaite. tuo metu neturejau PSD tai mokejau uz vizitus. Nepatiko ji man. Sedi, klauso, suskamba kabineto telefonas- iskart atsiliepia, suskamba mobilus- irgi. Teko vaziuoti i Kauna.
O kaip Nemuno poliklinikos psichologes?
QUOTE(muter @ 2008 03 28, 12:04)
sveikutes,kaune lankiausi pas psihoanalotike Ruta,bet ji issikele i panevezi,tai jei reikia galiu duoti numeriuka (parasykit i az)nuostabi gyd.man padejo vaistu atsikratyti,ir siaip su ja malonu bendrauti,eidavau kaip i svente pas ja
Sveiki,gal duotumete Rutos kontaktus.Labai aciu!