Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio!Paauglių tėvams.

[quote=...Šlapia Jorkė...,2009 01 19, 18:43]
Man irgi kelis kartus buvo parašę į nr. "Mama, gelbėk patekau į avariją paskambink šituo nr. ******" , o mamo dukra dar rasyti nemokejo rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Esambo @ 2006 04 28, 14:43)
Į namus paskambino iš nepinamečių reikalų inspektorius ,kad mano sūnus po pamokų gįždamas į namus sumušė vaiką ir sudaužė jo mobilų telefoną.Norint , kad nekeltų baudžiamosios bylos reikia atlyginti 350 lt nuostuolius skubiai.Žinojo mano sūnaus vardą ir pavardę , bet deja tuo laiku sūnus sėdėjo pamokose ir mokytoja sakė ,kad niekur nebuvo išėjęs, nes mokosi antroje pamainoje. Mane ištiko šokas , labai pasimečiau , bet susiekiau su policija ir pasakė , tai paprasčiausi  telefoniniai sukčiai, tik iškur turėjo informaciją apie mano vaiką ir namų telefoną?Atsipirkau išgąsčiu, tad perspėju mamas.
Būkit budrios!!!!

Labas as esu girdejusi apie avariju sukcius, bet apie tokius pirma kart, aciu uz info
Atsakyti
nu dar neteko susidurti, bet neisivaizduoju kaip elgciausi
Atsakyti
Iš tikro, jei pavardę ir vardą pasako, gali pasimesti unsure.gif ...todėl aš saviškiams draudžiu registruotis visokiose neaiškiuose forumuose ar svetainėse savo pavarde...jei labai reikia, gali išgalvoti ne tik nicką...
Man yra parašęs žinutę toks "mano vaikas" kai visi sėdėjome automobilyje pakeliui į sodybą biggrin.gif , bet juokas pro ašaras...
Atsakyti
QUOTE(Zima7 @ 2009 01 29, 18:57)
Iš tikro, jei pavardę ir vardą pasako, gali pasimesti unsure.gif ...todėl aš saviškiams draudžiu registruotis visokiose neaiškiuose forumuose ar svetainėse savo pavarde...jei labai reikia, gali išgalvoti ne tik nicką...
Man yra parašęs žinutę toks "mano vaikas" kai visi sėdėjome automobilyje pakeliui į sodybą biggrin.gif , bet juokas pro ašaras...

na jo aš ir esu gavus...tik mano vaikai dar permaži kad sudaužytų mašinas ax.gif
Atsakyti
Aš irgi esu gavusi, labai daug kam siuntinėja. Jei vaikas vyresnis, būtų gerai ne nurodytu telefonu, o vaikui skambinti. smile.gif
Atsakyti
[FONT=][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=blue]
O as irgi paaugle.Man kazkada paskambino i namus kaskokie vyrai ir iskart paklause ar yra mano tevai.Tuo metu ju nebuvo tai ir pasakiau ,, kad nera.Tada paklause ar man tiek ir tiek metu.Patvirtinau.paklause ar as vardas,pavarde ar gyvenu ten ir ten.Jie viska zinojo.Kai viska patvirtinau jie pasake kad yra is "policijos" ir pasake,kad mano tetis sumuse kita zmogu ir reikia atlyginti nuostolius.Sake kad jis dabar sedi policijos komisariate ir galiu jam neskambinti,nes jo telefonas isjungtas.As taip issigandau,kad numeciau rageli ir puoliau i panika.Buvau issigandus. doh.gif unsure.gif unsure.gif Nu ka po kokiu 5 minuciu vel jie skambina.Kadangi pas mane telefonas rodo,koks numeris skambina,uzsirasiau ta telefona ant lapuko.Pakeliau rageli.Nu ka,vel jie.Klausia,ar zinau,kur mano teveliai laiko pinigus.Man kilo sioks toks itarimas,nes policija to tikrai neklaustu.Paskiau,kad nezinau nors istikro zinojau.Vel padejau rageli.Jau tada,prisiminus,kaip mokytoja mums aiskino apie telefoninius ssukcius,man kilo mintis,kad tai ie.bet turejau daug abejoniu.Galu gale visa verkianti pakambinau teciui.Rysys buvo.Jis pakele rageli ir isgirdo mano graudu balsa.Klausiau kur jis yra...Jis iskart sake man nusiraminti ir pasake kad kaime masina tvarko.As papasakojau kas nutiko ir jis sake jais netiketi ir viska paaiskino.Tada liepe man nueiti prie skaitliuku ir kad daugiau neskambintu atjungti elektra.Tuo metu kadangi as to dar nemokejau,passakiau kad tikrai nesugebesiu.Tada jis man pasake isjungti visus elektros prietaisus ir nekelti daugiau ragelio.O pats tuo metu paskambino mamai ir ispejo,kad atvaziuotu manes paimti is namu ir viska jai papasakojo.Tada kai nustojau kalbeti su teciu isjungiau kompa,TV ir ziuriu sau pro langa.Laukiau mamos.Nu ka vel skambina...O as nu kaip kokia ziople,nors tetis sake nekelt vistiek pakeliau.o tie nieko nezinojo apie tai,kad mano tevai viska apie juos zino,nes jiems buvo paskambinta.Sukciau prase manes dar paieskoti pinigu ir kitu kokiu dar nors vertingu daiktu.Padejau rageli.Jie poto dar skambino kokius 5 kartus,bet nebekeliau.poto girdziu skambuti i namus.As jau persigandus net prie duru neinu.nu tai skambino kokias 5 minutes.Po kurio laiko,kai jau nustojo skambeti skambutis atvaziavo mama.pamaciau,kai ji dar i kiema su masina atsuko.Ji mane paeme is namu ir nusiveze i darba.O kai atvaziavom , papasakojau mamai kaip kas buvo.Ji vos neverkdama pasake,kad gerai jog viskas baigesi laimingai mat del manes labai jaudinosi.Tai ka ta numery parodziau mamai,bet ji ta lapuka ismete.Policiaji neskambinom tai daugiau jokie sukciai nebeskambino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilia @ 2009 02 09, 23:00)
[FONT=][FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=blue]
O as irgi paaugle.Man kazkada paskambino i namus kaskokie vyrai ir  iskart paklause ar yra mano tevai.Tuo metu ju nebuvo tai ir pasakiau ,, kad nera.Tada paklause ar man  tiek ir tiek metu.Patvirtinau.paklause ar as vardas,pavarde ar gyvenu ten ir ten.Jie viska zinojo.Kai  viska patvirtinau jie pasake kad yra is "policijos" ir pasake,kad mano tetis sumuse kita zmogu ir reikia atlyginti nuostolius.Sake kad jis dabar sedi policijos komisariate ir galiu jam neskambinti,nes jo telefonas isjungtas.As taip issigandau,kad numeciau rageli ir puoliau i panika.Buvau issigandus. doh.gif  unsure.gif  unsure.gif Nu ka po kokiu 5 minuciu vel jie skambina.Kadangi pas mane telefonas rodo,koks numeris skambina,uzsirasiau ta telefona ant lapuko.Pakeliau rageli.Nu ka,vel jie.Klausia,ar zinau,kur mano teveliai laiko pinigus.Man kilo sioks toks itarimas,nes policija to tikrai neklaustu.Paskiau,kad nezinau nors istikro zinojau.Vel padejau rageli.Jau tada,prisiminus,kaip mokytoja mums aiskino apie telefoninius ssukcius,man kilo mintis,kad tai ie.bet turejau daug abejoniu.Galu gale visa verkianti pakambinau teciui.Rysys buvo.Jis pakele rageli ir isgirdo mano graudu balsa.Klausiau kur jis yra...Jis iskart sake man nusiraminti ir pasake kad kaime masina tvarko.As papasakojau kas nutiko ir jis sake jais netiketi ir viska paaiskino.Tada liepe man nueiti prie skaitliuku ir kad daugiau neskambintu atjungti elektra.Tuo metu kadangi as to dar nemokejau,passakiau kad tikrai nesugebesiu.Tada jis man pasake isjungti visus elektros prietaisus ir nekelti daugiau ragelio.O pats tuo metu paskambino mamai ir ispejo,kad atvaziuotu manes paimti is namu ir viska jai papasakojo.Tada kai nustojau kalbeti su teciu isjungiau kompa,TV ir ziuriu sau pro langa.Laukiau mamos.Nu ka vel skambina...O as nu kaip kokia ziople,nors tetis sake nekelt vistiek pakeliau.o tie  nieko nezinojo apie tai,kad mano tevai viska apie juos zino,nes jiems buvo paskambinta.Sukciau prase manes dar paieskoti pinigu ir kitu kokiu dar nors vertingu daiktu.Padejau rageli.Jie poto dar skambino kokius 5 kartus,bet nebekeliau.poto girdziu skambuti i namus.As jau persigandus net prie duru neinu.nu tai skambino kokias 5 minutes.Po kurio laiko,kai jau nustojo skambeti skambutis atvaziavo mama.pamaciau,kai ji  dar i kiema su masina atsuko.Ji mane paeme is namu ir nusiveze i darba.O kai atvaziavom , papasakojau mamai kaip kas buvo.Ji vos neverkdama pasake,kad gerai jog viskas baigesi laimingai mat del manes labai jaudinosi.Tai ka ta numery parodziau mamai,bet ji ta lapuka ismete.Policiaji neskambinom tai daugiau jokie sukciai nebeskambino. smile.gif

jezau gerai kad nesi naivi ,o maniske tai pastoviai viena namie ,nezinau kas butu jei ja taip isgasdintu ,jau nepasiliktu niekada viena namie doh.gif
Atsakyti
esu gavusi ir aš ir tokių realių sms, kurios galėtų sukelti įtarimą, bet mano vaikai per maži kažką padaryti, tai iš karto supratau, kas per sms.
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2009 02 12, 15:10)
jezau gerai kad nesi naivi ,o maniske tai pastoviai viena namie ,nezinau kas butu jei ja taip isgasdintu ,jau nepasiliktu niekada viena namie doh.gif

Nu ir as labai daznai viena namie bunu... ax.gif
Atsakyti
Oi, buvo ir dukra gavus zinute, kad as masina zmogu numusiau, ir as gavau sms, kad dukra mokini nuo laiptu numete, bet kazkaip viskas laiku issispresdavo, gerai baigesi tie musu nuotykiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu tris vaikus dėkui, kad perspejote, nes ne karto dar nebuvau gavusi jokios žinutės ir niekas neskambino. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti