Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio!Paauglių tėvams.

QUOTE(Caculė @ 2006 11 02, 19:57)
Va va...naujų variantų sužinojau.Kadangi dabar vos ne kiekvienas turi mobilų,tai užtaikė mano bobulei tokis skambutis.Skambino tris kartus ir 2-u iš jų tylėjo.Kai skambino trečią kartą,tai tokiu plonu ir cypiančiu balsu vis klausė "mama,mama...ar čia tu?Mama...oi,mama,nežinai kas nutiko...vajei vajei"...(Vis bandė ar užkibs ant kabliuko.)
Tai mano bobulė žinodama šiuos bajerius ir atsakė..."žinai,vaikeli,aš tai gal ir mama,bet tikrai ne Tavo"... hihihi.gif ir padėjo ragelį,tai po to daugiau nebeskambino.
O aš buvau gavusi sms,kad laimėjau 1000LT ir mobilųjį,bet atsidariau internete svetainę(dabar nepamenu kokios pard.),bet žinau,kad ten buvo parašytas perspėjimas apie tai.
Beje,merginos,ar kartais nežinote...buvo toks dalykas,jog man iš Omnitel skambindavo.Kartą paskambino,prisistatė,kad tipo "čia skambina omnitel atstovas.Ar galite kalbėti?".Kadangi aš tuo momentu negalėjau,tai atrėžiau "ne" ir numečiau ragelį.Nepatingėjo ir skambino kitą dieną,ir dar kitą,bet kadangi žinojau,jog kažką reklamins,tai nekeldavau arba vis sutapdavo,kad negalėdavau pakelt.Pati esu tele2 ir bitės gsm vartotoja.Tai vat klausimas iškilo ar man vienai taip skambino,nes ko tik nepaklausiu,tai visi neigia ,kad tokių skambučių būtų sulaukę. unsure.gif  g.gif

man 15 ir is omnitel daznai labai sulaukiu skambuciu
Atsakyti
[FONT=Geneva] nu siajp as nepilnamete 13 metu svao telefonu gavau zinute mam padek mane apiplese esu policijoj sus sugipsuota koja paskambink isuo numeriu pas mano drauge paprasik kad ateitu lotuliukas.gif nus iajp as dar vaiku neturiu ir nezadu tureti blush2.gif nestuke.gif g.gif nu atskambinau tuo paciu numeriu niekas nieko netsiliepe po to vel gavau zinute mam nzn kur esu mane kazkas pagrobe kazkur tamsoj guliu nzn ka darayti jie man dave numeri ten tram pam pam tas numeris parasytas ir paskambin juo jie tau pasakis ka darit tai paskambinau ir padejau tada jie man perskambino ir sako uz jusu dukra ispirka 20000 nu as raitaws ant zems nzn nei ka sakit ant tiek juokinga kad nera galo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tai va mamaos neapsigaukite
Atsakyti
[COLOR=red]
Neringucia
Butinai savo vaikus perspesiu apie tokius skambucius.
Atsakyti
O informaciją sukčiai manau labai lengavi gauna iš one.lt
Ten gi sėdi daaaug vaikų. Labai daaaug iš jų užsirašo ir savo vardus, ir numerius, ir pavardes netgi. O tada belieka sukčiams tik paskambint ir pasakyt- (vaiko vardas) mama pateko į avariją. Ir jau suglumsti, iš kur gi vardą gali žinot? Ir abejojio... o gal tikrai papuolė... Arba per skype gan lengva gauti ne tik vaikų bet ir suaugusiųjų numerius.
Atsakyti
Mano tai jau dickiai paugliukai ax.gif
Atsakyti
smile.gif mano sunelis jau ditckis17 metu tai jau ,nekreipia demesio ,kai i telefona atsiuncia koki nors tipo rimto ,nes as jam esu isaiskinusi ,jei kas negerai tik pokalbiu isiaiskinam jei kas negerai o ne zinutem
Atsakyti

4u.gif Sveikutes mielosiso mamytes.. As cia naujoke. Man patinka si mamyciu svetaine,tan nutariau ir as prisijungti..Ejo kalba apie tai ,kaip terorizuoja teveliuas vaiku vardu..
Taip,isties yra nemazai atveju,vienas is ju tas ,kad mergyte ir atrode klaseje pasiturinciai,zinojo ,kad teveliai isties geras pareigas uzima ir sumasciusi grupele vaikinuku,nutare paterorizuoti tos mergaites tevelius..paskambine ,kad jus dukra yra sunkiai suzalota ir be samones,kad norint atsiimti ja reikioa atvaziuoti ten ir ten ir tik tada gales kja pasiimti ,nes tipo jie nezino kur ji gyvena yra be samones aceit. Tai tevai juk nuvyke butu ,jei nebutupuskelyje susitike dukros. Dukrai 16m. ji buvo palikusi telefona namie ir negalejo issiaiskinti kur ji.. Laimei ,kad sutiko dukra griztancia is drauges.Tai tada ji ten issiunte policija ir buvo vaikinukai supakuoti... thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif siaubas
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 05 13, 19:37)
O informaciją sukčiai manau labai lengavi gauna iš one.lt
Ten gi sėdi daaaug vaikų. Labai daaaug iš jų užsirašo ir savo vardus, ir numerius, ir pavardes netgi. O tada belieka sukčiams tik paskambint ir pasakyt- (vaiko vardas) mama pateko į avariją. Ir jau suglumsti, iš kur gi vardą gali žinot? Ir abejojio... o gal tikrai papuolė... Arba per skype gan lengva gauti ne tik vaikų bet ir suaugusiųjų numerius.

Dėl to One.lt ir yra blogis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu geras ! O mums tai gerai ten buvo lotuliukas.gif
Žodžiu ,atostogavom užsienyje , ir vyrui tokia ateina žinutė "Mama ,aš policijoje. Paskambink man šiuo numeriu"
Tai mes aišku netikėjom... Nes:
1. Mūsų vaikai su mumis...
2. Žinutė atėjo mano VYRUI .. 4u.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2006 05 02, 12:03)
Vyro vardu registruoti keturi mūsų telefonai (taip pat ir sūnaus). Gal prieš dvi savaites sūnus parodo man žinutę, atsiųstą į jo telefoną: "Mama, aš pakliuvau į bėdą, paskambink šiuo telefono Nr.". Mes niekam neskambinom, tačiau buvo labai keista.

mum ir taip buvo biggrin.gif net juokas suime vaikui sako mama biggrin.gif
QUOTE(mergina @ 2006 09 03, 23:17)
Ar skaitėte spaudoj, kad jau dabar vaikams į namus skambina ir sako , kd tėvai pateko į bėdą ir liepia visus pinigus iš namų surinkt ir ,,policininkui,, atiduoti, kad išgelbėt juos būtų galima.Perspėkit vaikus blink.gif

skaiciau ... ziauru

aciu mergaites ir mamytes kad perspejat 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrai i telefona buvo parase "mama gelbek pakliuvau i beda"
Atsakyti