Taip pat teko laimėti ir gelbėti... Nebekreipiu dėmesio į tai, neverta.. :]
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 16, 01:36)
Taip pat teko laimėti ir gelbėti... Nebekreipiu dėmesio į tai, neverta.. :]
Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 05, 12:08)
Ir aš buvau gavusi žinutę - "mama, gelbėk, pakliuvbau į bėdą, sūnus". cha, mano sunui tik 2 metukai tebuvo....
manau, kad apie tai reika daug kalbėtis su savo vaikais.
manau, kad apie tai reika daug kalbėtis su savo vaikais.
neuztaike vadinas, o buna kad uztaiko ir pasimeta zmones
Mano 17-mečiui sūnui neseniai būvo atėjusi sms į tele2: 'tėti, greičiau paskambink šiuo numeriu, patekau į bėdą" kiek girdėjau, dažniau rašo sms "mamom" ir išvis, dažniausiai patys skambina, o čia jau kitoks variantas. Sūnus aišku niekur neskambino, sakė, tik atrašė sms 'vaikeli mano, tu bent kokios lytes?"
Mums buvo paskambine i namu telefona, nakti. Kaiptik mano mama pakele rageli, o ten "mama padek man, as pakliuvau i beda", mama jam aiskina, kad ne ten paskambino ir padejo rageli, bet vistiek patikrino ar brolis tikrai miega Tie sukciai ko tik neprisigalvoja, kad isvilioti pinigus
O mano sūnui skambino, kad man kazkas atsitiko. Jisai tuoj man paskambino ir pasiklause. Buvau, atrodo, darbe. Mano sunui 14 metu. ir mano tevui skambino, kad irgi kazkas pateko i beda. Mano tevui 72 metai. Įdomu, ar jie zino, kam skambina ar skambina atsitiktinai susigalvotais numeriais?
Mano aukletinei buvo kazkas panasaus. Jos mamai rase, kad jos dukra uzmus tad ir neleido i mokykla savo dukros. Koks ziaurus pasaulis
O dabar cia neseniai per zinias rode, kad bus nuo 2008 metu, sekami visi skambuciai ir sms ( zinutes )
O dabar cia neseniai per zinias rode, kad bus nuo 2008 metu, sekami visi skambuciai ir sms ( zinutes )
Apgaut norejo ir mus..
karta gavau sms zinute kad laimejau 1000 lt is parduotuves "Elektro Markt" tureju tiesiog skambinti numeriu ir reigstruotis.. Bet aisku nieko nedariau..
antras kartas buvo kiek nemalonesnis.
Reikejo vienos istaigos adreso taigi paskambinau dukrai kad internete ji surastu. Na ka stoviu gatvej ir laukiu. masinos uzia, kaukia.. toks sajudis kad sunku susigaudyt... Skambina dukra kad niekaip neranda. liepiauu toliau ieskot, patikslinau pavadinima. Po keliu minuciu gaunu pranesima Mama. Siaubas! Kokia nelaime. Skambink siuo numeriu. As aisjku susinervinau bet paskambinau dukrai. Ir ten isgirdau pikta jos: nu mama nerandu as taip greit! Palaima.
karta gavau sms zinute kad laimejau 1000 lt is parduotuves "Elektro Markt" tureju tiesiog skambinti numeriu ir reigstruotis.. Bet aisku nieko nedariau..
antras kartas buvo kiek nemalonesnis.
Reikejo vienos istaigos adreso taigi paskambinau dukrai kad internete ji surastu. Na ka stoviu gatvej ir laukiu. masinos uzia, kaukia.. toks sajudis kad sunku susigaudyt... Skambina dukra kad niekaip neranda. liepiauu toliau ieskot, patikslinau pavadinima. Po keliu minuciu gaunu pranesima Mama. Siaubas! Kokia nelaime. Skambink siuo numeriu. As aisjku susinervinau bet paskambinau dukrai. Ir ten isgirdau pikta jos: nu mama nerandu as taip greit! Palaima.
QUOTE(Neringucia @ 2006 10 17, 16:09)
Noriu dar informuoti apie tokį atvejį, kai 9 metų mergaitei paskambino kažkokie sukčiai ir pasakė kad tavo mamai labai blogai ir pan. surink visus vertingus daiktus atnešk ten ir ten... Žodžiu kas svarbiausia neleidžia ragelio padėt, sako mamai bus dar blogiau, čia matyt kad nepaskambintų kam nors Tai vaikas ir išnešė viską Žodžiu įspėkit savo vaikus, kad niekuo netikėtų
Va cia tai baisiausia..
Man net pabodo gauti tas žinutes,galų gale perdaviau tuos numerius policijai.Nuo tos dienos daugiau jų negaunu.
QUOTE(susidomejus @ 2007 11 01, 15:09)
O mano sūnui skambino, kad man kazkas atsitiko. Jisai tuoj man paskambino ir pasiklause. Buvau, atrodo, darbe. Mano sunui 14 metu. ir mano tevui skambino, kad irgi kazkas pateko i beda. Mano tevui 72 metai. Įdomu, ar jie zino, kam skambina ar skambina atsitiktinai susigalvotais numeriais?
Aha. Aš ir kažką nugirdau,bet ne tiksliai.