O vat man dukra pasakojo toki atsitikima:
Jos geriausiai draugei-klasiokei suskaudo galwa,nuejo pas sesele nturejo temperatuos ir ja isleeido namo..Tuo metu dukros drauges mamai zinute siucia ,, mama,as policjoj, man reikia pinigu ir t.t. ,, ta Mama paskambina mano dukrai,kadangi geriausios drauges mano dukra pasako kad jai pakilo temperaura ir isejo namo, tada mama jau tikiu wos ne soke.. is darbo begte bega namo, [ is strioko nespaskambino i nbamu paprasta] gryzusi pamatto kad jos dukra guli lovoj ir geria kakava TAD BUKIT BUDRIOS,PERSPEKIT VAIKUS
Hmm gerai , kad perpejote butinai atsiminsiu jusu pranesimus nes dar esu nepilnamete, o mano drauges sesuo jau ikliuvo itokjius spastus jai paskambino is *policijos* ir pasake kad jos mama ir tetis pateko i avarija ji is karto skambino savo sesei gerai kad buvo mano drauge jau salia namu ir grizusi paskambino tevams bet svarbiausisa gerai kad pagavo tuos sukcius nes jie skambino i mobilu ir ten liko tas numeris
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 05, 21:58)
ir man taip buvo,tik mano vaikui 2m.ir jis tuo tarpu pietu miega miegojo salia
ir sms labai daznai gaunu kad laimejau 1000lt.trinu iskart,nesileidziu i kalbas kai skambina (man skambino ir siule paneles zurnalo prenumerata)nesuprantu kam skambint,noreciau buciau pastu uzsiprenumeravusi.zodziu viskas kas vyksta telefonu su neaiskiais asmenimis yra apgavyste.bet va paaugliai su mob telefonais ,tai gali ir uzkibt ant tokiu kabliuku
ir sms labai daznai gaunu kad laimejau 1000lt.trinu iskart,nesileidziu i kalbas kai skambina (man skambino ir siule paneles zurnalo prenumerata)nesuprantu kam skambint,noreciau buciau pastu uzsiprenumeravusi.zodziu viskas kas vyksta telefonu su neaiskiais asmenimis yra apgavyste.bet va paaugliai su mob telefonais ,tai gali ir uzkibt ant tokiu kabliuku
Kai man paskambino ir pasake kad mano sunus zmogu suvazinejo,sulauzita koja idar kazkas,supratau kad tai sukcius . mano sunus tada buvo sestokas. Bet jau kaip po to sirdis dauzesi dar iki siol atsimenu.Sakytum kas rimto butu nutike.
QUOTE(allegro @ 2006 12 28, 13:00)
Buvau ir aš gavus žinutę,kad vaikas prisidirbo ir yra policijoj,bet mano mergaitės mažametės ir tuo metu buvo šalia.Tad ir taip aišku,kas čia ką išdūrinėja
Va va ir maniškis gavo taip pat žinutę, kai buvo su manimi, tai aš jau pasistengiau į ją gražiai atsakyti...
AS jau savo bandziau aiskinti visokius tokius, bet kita karta pats nezinai kaip elgsiesi tokioje situacijoje...
as taip pat gavau zinute "mama,paskambink,patekau i nelaime" ar kazkaip panasiai
QUOTE(Karolina~ @ 2007 02 17, 21:26)
as taip pat gavau zinute "mama,paskambink,patekau i nelaime" ar kazkaip panasiai
Na dar tokių apie "nelaimę "dar nėra tekę gauti. Įsivaizduoju,kad iš to streso galima viskuo patikėti ! Bet mano vaikiukas kelis kart nušvito iš laimės ,gavęs žinutes ,kad TOPO centre laimėjo 1000 lt. Tai buvo ne vieną kartą.Dievulėliau, koks jis buvo laimingas ! Bet paaiškinau,kad taip nebūna, jei nieko nesi pirkęs ,nesi pildęs anketos ,o be to nepilnamečiai negali dalyvauti tokiose loterijose.
Sveikos, mamos.
Šiandien štai kokio turinio el.laišką gavau. Gerai, kad plaukai trumpi, sėdėčiau visa pasišiaušusi, nes labai panašu į tiesą:
Zmones susilaukia skambucio (fiksuota linija), kurio tekstas
yra:
> Sveikinimai jums! Skambiname jums, noredami pranesti, kad jus
laimejote
> keliones i... islaidu apmokejima. Spauskite '9', kad
suzinotumete
> detaliau".
> Jei nuspaudziate '9', jus sujungiamas itin brangia linija (apie
20
> GBP=110
> LTL per minute). Po sujungimo, net jei is karto padedate
rageli, pokalbis
> bus automatiskai sujungtas maziausiai 5 minutems, ko pasekoje
pokalbio
> kaina sieks 100 GBP (570 LTL). Jeigu liekate prisijunges, po
11 minuciu
> irasytas balsas paprasto ivesti savo pasto koda ir namo
numeri. Dar po 2
> minuciu pasigirsta pranesimas: "Atsiprasome, bet jus
nesate vienas is
> laiminguju", po kurio pokalbis isjungiamas. Pasekmes:
tokiu skambuciu
> kaina siekia po 260 GBP (1,500 LTL). Kam panaudojami pasto
indekso ir
> namo
> numerio duomenys lieka neaisku. British Telecom (Lietuvos
Telekomo
> analogo
> Anglijoje) teigimu, sie skambuciai ateina is uz Didziosios
Britanijos
> ribu,
> ir British Telecom yra nepajegus ju sustabdyti. Vienintelis
sprendimas
> yra padeti rageli pries surenkant '9'. Jei jus pasieks
panasaus turinio
> skambutis, nedvejodami padekite rageli ir jokiais budais
nespauskite
> '9'!
Šiandien štai kokio turinio el.laišką gavau. Gerai, kad plaukai trumpi, sėdėčiau visa pasišiaušusi, nes labai panašu į tiesą:
Zmones susilaukia skambucio (fiksuota linija), kurio tekstas
yra:
> Sveikinimai jums! Skambiname jums, noredami pranesti, kad jus
laimejote
> keliones i... islaidu apmokejima. Spauskite '9', kad
suzinotumete
> detaliau".
> Jei nuspaudziate '9', jus sujungiamas itin brangia linija (apie
20
> GBP=110
> LTL per minute). Po sujungimo, net jei is karto padedate
rageli, pokalbis
> bus automatiskai sujungtas maziausiai 5 minutems, ko pasekoje
pokalbio
> kaina sieks 100 GBP (570 LTL). Jeigu liekate prisijunges, po
11 minuciu
> irasytas balsas paprasto ivesti savo pasto koda ir namo
numeri. Dar po 2
> minuciu pasigirsta pranesimas: "Atsiprasome, bet jus
nesate vienas is
> laiminguju", po kurio pokalbis isjungiamas. Pasekmes:
tokiu skambuciu
> kaina siekia po 260 GBP (1,500 LTL). Kam panaudojami pasto
indekso ir
> namo
> numerio duomenys lieka neaisku. British Telecom (Lietuvos
Telekomo
> analogo
> Anglijoje) teigimu, sie skambuciai ateina is uz Didziosios
Britanijos
> ribu,
> ir British Telecom yra nepajegus ju sustabdyti. Vienintelis
sprendimas
> yra padeti rageli pries surenkant '9'. Jei jus pasieks
panasaus turinio
> skambutis, nedvejodami padekite rageli ir jokiais budais
nespauskite
> '9'!
QUOTE(una-art @ 2007 02 22, 00:21)
Mano vaikiukas kelis kart nušvito iš laimės ,gavęs žinutes ,kad TOPO centre laimėjo 1000 lt. Tai buvo ne vieną kartą.Dievulėliau, koks jis buvo laimingas ! Bet paaiškinau,kad taip nebūna, jei nieko nesi pirkęs ,nesi pildęs anketos ,o be to nepilnamečiai negali dalyvauti tokiose loterijose.
Mano mergaitė irgi buvo gavus tokių žinučių, ir ne vieną Bet gerai, kad ji apie tokius telefoninius sukčius žino ir nepatikėjo jų šitais "laimėjimais"
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 03 14, 17:19)
Ka tik gavau zinute: Mama kuo skubiau paskambink siuo numeriu 860618246. Papuoliau i beda.
Tik vaiku deja neturiu
Tik vaiku deja neturiu
esu gavus maziausiai 5 tokias ir panasias sms,vaiku irgi neturiu siaip tai bjauru aisku,visokiu issigimeliu pasitaiko
Mano mama irgi neperseniausiai gavo tai is kart man paskambino ar viskas gerai pasiklaust, o vyrui tai si savaitgali atejo, tai tas is kart policijei pranese, ir jie tada blokuoja ta nr, tai manu daugiau galetų kas skambint ir pranesinet, tai gal mažiau vaikų ir bobučių užkibtų ant šio kabliuko