sveikos
o asjums papasakosiu koks man striokas su tais aferistais buvo
tai ivyko birzeli.mes gyvenam Panevezyje,o dukra atostogom vasara i zirgyna trakuose isvaziuoja.tai va,guliu as (astuntam men nestumo) namie ziuriu telika ir gaunu sms:"mamyte butinai paskambink,atsitiko nemalonus dalykas".ziuriu ne dukros nr,bet vis vien skambinu.atsiliepia vyriskis ir sako man:
-ar jus zinote kur yra dabar jusu [COLOR=red]vaikas?
as:
taip ,zinau trakuose zirgyne(o sirdis jau kulnuose)
jis:
ne,jusu vaikas policijoj
as:kaip suprast?
jis:ivyko toks nemalonus incidentas.jusu vaikas prie parduotuves begdamas sudauze mergaites telefona,viska mate jos tevelis ir atveze dukra i policija,nes tlf brangus ir saskaitoj buvo gal 100lt,bet ji uzsiblokavo suduzus tf
isivaizduokit kaip as jauciausi,(visiskai nesuprantu kas vyksta ir mazyle pilve duodasi kaip isprotejus)sakau jam:
tai ka man dabar daryti?
![blink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blink.gif)
kodel man tas tevas nepaskambino?nebande be policijos susitarti?juk dukra mano nepilnamete(cia jau pradedu ciukintis)kokia teise jus turit be tevu ja apklausti?
jis:tokia teise turi kazkokia(pasake pavarde)inspektore
as pradejau abejot,gal ir turi.
jis;va,cia yra tevelis salia galit pasneketi su juo
tas tevelis man pasiule atpirkti tlf ir saskaita jame,viso apie 300lt.as negalvodama sutikau(kad tik netampytu mano vaiko)pasakiau,kad pasuksiu uz 10 min,nes skambinsiu vyrui,kuris kaip tik yra dabar vilniuje.
paskambinu vyrui,pasakoju visa istorija,liepiu vaziuoti i trakus,i ploicija ir tvarkyti viska,vel skambinu tam teveliui ir prasau palaukti kol atvaziuos mano vyras.uz keliu min skabina vyras ir sako man:tu,gal durna skambinau Deimantei,ji joja laukuose su trenere,bet as gi savo rekiu:vaikas policijoj.ir tik po to man daein paskambinti dukrai!
tai va merginos,is to strioko net nepaprasiau to "policininko",kad duotu su dukra pakalbeti ir ciut neisdure manes ant 300lt.tie aferistai naudojasi zmogaus pasimetimu ir taip islupa pinigus.nesupratau tik kaip jie mano nr atkase ir is kur zinojo,kad dukra ne namie.paskui pergalvojau viska,ka sake jie ir supratau,jog as pati jiems viska pasakiau.jie juk sake [COLOR=red]vaikas[COLOR=orange] ne dukra
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
,paklause kur?as vel pasakiau,o toliau viskas is eigos
sekmes!nepapulkit!