Va va...naujų variantų sužinojau.Kadangi dabar vos ne kiekvienas turi mobilų,tai užtaikė mano bobulei tokis skambutis.Skambino tris kartus ir 2-u iš jų tylėjo.Kai skambino trečią kartą,tai tokiu plonu ir cypiančiu balsu vis klausė "mama,mama...ar čia tu?Mama...oi,mama,nežinai kas nutiko...vajei vajei"...(Vis bandė ar užkibs ant kabliuko.)
Tai mano bobulė žinodama šiuos bajerius ir atsakė..."žinai,vaikeli,aš tai gal ir mama,bet tikrai ne Tavo"...
ir padėjo ragelį,tai po to daugiau nebeskambino.
O aš buvau gavusi sms,kad laimėjau 1000LT ir mobilųjį,bet atsidariau internete svetainę(dabar nepamenu kokios pard.),bet žinau,kad ten buvo parašytas perspėjimas apie tai.
Beje,merginos,ar kartais nežinote...buvo toks dalykas,jog man iš Omnitel skambindavo.Kartą paskambino,prisistatė,kad tipo "čia skambina omnitel atstovas.Ar galite kalbėti?".Kadangi aš tuo momentu negalėjau,tai atrėžiau "ne" ir numečiau ragelį.Nepatingėjo ir skambino kitą dieną,ir dar kitą,bet kadangi žinojau,jog kažką reklamins,tai nekeldavau arba vis sutapdavo,kad negalėdavau pakelt.Pati esu tele2 ir bitės gsm vartotoja.Tai vat klausimas iškilo ar man vienai taip skambino,nes ko tik nepaklausiu,tai visi neigia ,kad tokių skambučių būtų sulaukę.