pries keleta metu esu gaves tokio turinio zinute... tai atskyma parasiau toki; atsiprasu, jei kitame gyvenime busiu mama, tai tikrai paskambinsiu; taciau siuo metu esu tevas ir neskambinsiu. krapstykis kaip ismanai
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
Į namus paskambino iš nepinamečių reikalų inspektorius ,kad mano sūnus po pamokų gįždamas į namus sumušė vaiką ir sudaužė jo mobilų telefoną.Norint , kad nekeltų baudžiamosios bylos reikia atlyginti 350 lt nuostuolius skubiai.Žinojo mano sūnaus vardą ir pavardę , bet deja tuo laiku sūnus sėdėjo pamokose ir mokytoja sakė ,kad niekur nebuvo išėjęs, nes mokosi antroje pamainoje. Mane ištiko šokas , labai pasimečiau , bet susiekiau su policija ir pasakė , tai paprasčiausi telefoniniai sukčiai, tik iškur turėjo informaciją apie mano vaiką ir namų telefoną?Atsipirkau išgąsčiu, tad perspėju mamas.
Būkit budrios!!!!
Oho. Mano dukrytėms vienai 8 metai(Rusnei) kitai 6(Ugnė) tai būtinai perspėsiu. Nes dabar vaikai paklusti ne tik tam gali,bet ir savižudystei. Kaip mėlynasis banginis. Baisu. Paauglystė itin sunkus laikas tėvams ir jų vaikučiams.