Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio!Paauglių tėvams.

QUOTE(kvepalumaniake:D @ 2010 05 03, 07:27)
noriu prisijungti prie jusu as irgi turejau toki atveji kaip mano 10metu
mergaitei kai ji buvo mokykloje paskambino vienas vyriskis ir sako atneskite pinigus prie maximos nes antraip  tavo mama mirs ligonineje jei reikia uz skubia pagalba sumoketi pinigus doh.gif  gerai kad mergaitei buvo paskutine pamoka parleke namo ir uz pinigu o kaip tik as parejau jei ne kelios minutes ji butu isnesus visus pinigus  doh.gif
Papildyta:
Seip tai tikrai turetume paskatinti vaikus kad neklausytu tokiu dedziu ar tetu  thumbup.gif nes jie taip sugalvoja kad neatskirsi nei pac  g.gif

As manau , kad su vaikais nuolat reikia kalbeti, kad netiketu ir nepasitiketu jokiomis pasaliniu zmoniu zinutemis ar skambuciais. g.gif
Atsakyti
Mano močiutei irgi buvo panašių žinučių. o vieną kartą jai paskambina ir sako:
- Ar žinot kur jūsų sūnus? (O jis miręs)
Močiutė.
-Taip.
Jie pradėjo kažką sukti, kad policijoj ir panašiai. Kad skambina kažkoks ten vardą ir pavardę pasakė. Močiutė sako:
-ai jūs. Tai pakvieskit savo vyriausiąjį inspektorių Vytautą Buroką. Jie pasimetę kažką sako kad tokio nežino. Močiutė sako:
-kaip tai nežinot? Juk jis vyriausiasis iš jūsų komisariato. Vėliau jie neiškentę močiutę š*kt pasiuntė. lotuliukas.gif

O kažkada močiutei irgi parašė: "Mama esu sulaikytas, paskambink". Bet ji skambino mano mamai iškarto.
Nuvažiavau pas ją užsirašiau numerį. Mama paskambino, sako:
- Tai sakykit vardą pavardę. Nieko nepasakė. Tai pagrasino policija, ir sukčiai ragelį numetė.

O aš pati kažkada gavau žinutę lenkišką. Močiutei daviau paskaityt tai susitikt prie bažnyčios siūlė. Ir prie tos kur gyvenu aš. Aišku nei aš ėjau , nei ką. Močiutė skambino jiem bet nepakėlė. Ir šiaip esu gavus, kad vaikui mano nelaimė. Neesmė kad aš vaikų neturiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ai va dar paskambina man. Aš pakeliu ragelį. Jie pradėjo kažką sakyt, išgirdo kad vaikiškas balsas ir pasiuntė ir numetė ragelį. ;DD
Man tai juoką tokie kelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taškė.: 22 gegužės 2010 - 20:54
turėjau ir aš karčią patirtį.......iš sūnaus apgaulės būdų buvo išvilioti pinigai ir jau perduoti .....gerai,kad gryžau namo,tai dar spėjom surasti apgavikus ir atsiimti pinigėlius doh.gif
visas mano santaupas buvo išnešęs,virš 10000
Atsakyti
oho.... blink.gif

Papildyta:
Mano mamai buvo taip nutike,net supykau tada ant jos-galvoju-vista bliambacki doh.gif Na,aisku,mano broliukas toks amzinai "prisidirbantis "paauglysteje buvo...bet vistiek,dabar tai jau suauges,dirbo uzsienyje.Zodziu skambina jai irgi,kad atseit jusu VAIKAS ten kazka sumuse,sudauze...(paskui ji man sako,bet jie viska zinojo,kur jis,ka daro,koks jo vardas...As jai,sakau:-100% pati viska pasakei-)Tai greiciausiai taip ir buvo,nes ta iskarto zliumbti pradejo ir skaiciuoti kiek ji turi santaupu(toli grazu iki tos sumos,kokios prase-visa laime doh.gif )Dar be to,ji buvo visai kitam Lietuvos gale,pas sunena sveciuose,tai pradejo tartis del mazesnes sumos(nes ji neturi tiek,o tikrai duotu..)ir klausia ju ka jai daryti,ji ne namie...nu zodziu...visa laime,pusbrolis pamate ja raudancia,ateme telefona ir padejo juos i vieta(o jis kriminalistas-zodziu kisenej neieskojo)
Atsakyti
kaip bijau sito blink.gif nors vaikams aiskinom ir mokykloje ispasakota yra...na niekas nezino kaip ten bus)))
Atsakyti
Aina sau,mano dukra labai patikli doh.gif niekaip neikalam i galva kad nebendrautu su nepazistamais doh.gif
Atsakyti
Man irgi vieną kartą buvo atsiuntę tokią žinutę: ,,Mama, pakliuvau į bėdą, paskambink šiuo nr." unsure.gif Bet kadangi tuo metu buvau su vaikais tai niekur ir neskambinau.
O kartą dukrai kažkas parašė, kad tėveliai pakliuvo į avariją ir ji turi atnešti visus namie turimus pinigus, kad jiems būtų galima padėti. Buvau su dukra apie tai kalbėjus, todėl ji nepatikėjo, paskambino ir papasakojo man. g.gif
Su tariamais telefonų laimėjimai teko susidurti daug kartų...

O pavyzdžiui mano brolio žmonos motinai kartą kažkas paskambino ir pasakė, kad jos dukra sužeidė mergaitę, todėl ji turinti ateiti į sutartą vietą ir atnešti didelę pinigų sumą, kad dukra būtų paleista iš areštinės unsure.gif Vargšė moteris patikėjo, labai išsigando, skambina dukrai - neatsiliepia (ji tuo metu buvo palikus namie telefoną ir išvažiavus), tai dar labiau nusigando, o dar turi problemų su širdimi, tai vos infarkto negavo doh.gif wacko.gif Bet paskui paskambino mano broliui, jis pasakė, kad viskas gerai, kad tai telefoninių sukčių darbas. verysad.gif

Liūdna, kad vyksta tokie dalykai, senesniam žmogui išsigandus širdis gali ir neatlaikyti verysad.gif
Atsakyti
Dabar jau ir darbo ieškančius bando apgauti unsure.gif Paskambino skelbimą padavusiai moteriai, pasiūlė valytojos darbą. Dirbti reikės tik šeštadieniais, sekmadieniais, mokės normalią algą, susitinkam prie "Akropolio", reiks atsidaryti naują sąskaitą banke. Bandė pripudrint, kad į turimą sąskaitą negalės algos pervesti, reikia būtinai naujos. doh.gif Tai gerai, kad moteriškė pasiskambino draugei, ta proto įkrėtė, kad aferistai. Jaučiu būtų visus banko duotus dokumentus paėmę, asmens duomenis turėtų, tai tiek gražių dalykėlių galėtų jos vardu pridaryt... doh.gif
Atsakyti
Mano dukrai skambino mobiliuoju telefonu. Prisistatė iš Justės redakcijos. Kvietė fotografuotis viršeliui. Sakė, kad rado užpildytą dukros anketą, kad nieko nekainuos ir netgi pasiims iš namų. Dukra atsisakė, nes anketos jokios nepildė. Taip ir atsisveikino. Bandžiau paskambinti tuo tel - užimtas.
Išsiaiškinom, kad tuo numeriu tuoj pat skambino dukros draugei. Tik jau prisistatė iš "Lukos" redakcijos.
KAS ČIA VYKSTA? g.gif
Atsakyti
Man irgi buvo taip nutikę.. Buvo berods antra ar trečia diena po Manto gimimo.Žiūriu: ateina vyrui žinutė (jis buvo palikęs tel. palatoj) pasižiūriu o ten maždaug taip-Laba diena.Norime jus informuoti apie nemalonų incidentą, kuris nutiko šįryt.Jūsų sūnus važiavo dideliu greičiu ir sukėlė avariją.Nuostoliai apie 200000lt. Prašome skubiai atvykti į Vilniaus Katedros aikštę atlyginti nuostolių.Pagarbiai, Vilniaus policijos komisariatas.Juoko buvo pilnos kelnės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai be policiju su tokia padugne susitvarkiau. Paskambino sunui ir pasake, kad reikia pinigu, atseit, tevas suzalotas. Saunuolis sunus, kad nepasimete ir sako: gerai, atvaziuok, duosiu. Bet iskart paskambino man, as kadangi buvau visiskai netoli namu, tai akimirksniu ir vietoj buvau..Pasikvieciau kaimyna, kad pasaugotu zemesni auksta po musu.. Sedziu, laukiu to veikejo... Skambina i duris, nuejau jau as atidaryt, nes maza ka sunui galejo padaryt, pries tai dar kaimyna perspejau, kad jau iseitu.. Zodziu, pakliuvo pacukas kokiu 22metu is spastus kaip reikia, o toliau jau nepasakosim, kas buvo jam..
Atsakyti
Esu skaičiusi istorija, kaip berniukui esant vienam namie i duris paskambino žmogus gaisrininko uniforma ir liepė labai greit sudėti brangiausius namie esančius daiktus į maišelį atseit gaisras. Vaikas aišku sudėjo kas brangiausia - kompiuterinius žaidimus ir katiną lotuliukas.gif Katinas vakare grįžo namo, o sukčių pagavo sudraskytu veidu lotuliukas.gif
Atsakyti