O mano tetciui buwo parase "Labas sunau, cia tavo mama, as policijoje, atnesk 500lt" tetis paskambino specialiai ir paklause kas nutiko, jam atsake kad susimuse su kaimyne del telefono. tetis pradejo juoktis ir padejo rageli. juk mociutei 60m. nejau ji musis del telefono o diedukas isvis geros nuomones, sako reikejo pasakyt kad tegu ir sedi kalejime pinigu nemokesim
mano klasiokei pavzdziui paskambino vyras ir liepe isnest pinigus nes jos tevai avarijoj.mergaite nega,ejo ju atiduoti nes visos brangenybes gulejo seife.tai tas ''policininkas'' liepe pasiimti kastuva ir trankyti seifa kol jis atsidarys.seifas po kiek laiko atsidare ir ji isnese pinigus tam "geradariui".
arba mano seneliui buvo parasyta tokia sms zinute:"mama pakliuvau i avarija.pinigus atnesk prie ligonines kad manes nesodintu i kalejima"
tad informuokit savo vaikus apie tokius sukcius kad jums irgi taip nenutiktu
arba mano seneliui buvo parasyta tokia sms zinute:"mama pakliuvau i avarija.pinigus atnesk prie ligonines kad manes nesodintu i kalejima"
tad informuokit savo vaikus apie tokius sukcius kad jums irgi taip nenutiktu
Mano mamai skambino i stacionarų telefoną, kad vyras padarė avariją ir kad sumokėtų pinigų jei nori, kad nesikreiptų į policiją, bet tuo metu tėtis buvo namuose, tai mama suprato, kad tai sukčiai.
O man prieš gerą pusmetį buvo atsiuntę sms, kad mama padarė avariją, bet pas mane ji nevairuoja, tai nepatikėjau.
Vienu žodžiu reikia saugotis, o ypač bandyti išaiškinti vaikams, kad nepatikėtų. apgavikais.
O man prieš gerą pusmetį buvo atsiuntę sms, kad mama padarė avariją, bet pas mane ji nevairuoja, tai nepatikėjau.
Vienu žodžiu reikia saugotis, o ypač bandyti išaiškinti vaikams, kad nepatikėtų. apgavikais.
Buvau ir as gavusi tokiu sms ne viena karta pvz "jusu sunus pateko i avarija",o mano suneliuj tik 2 metukai ir tuo metu namie abu buvom man taip juokinga pasidare ,paemiau ir atrasiau " nesantuokiniams vaikams nepadedu "
Jetau, bet ko tik neprisneka tie apgavikai. nors saviske esam perspeje ne karta, bet dabar dar karta pasakiau kad neisigastu, jei kas paskambintu
mano tevams irgi buvo paskambine gal kokius 2 kartus bet mano tevai neima i galva zino koks as mamytes irgi turi zinot ka jos vaika daro ka ne ir nedtiket tokiom nesamonem
Man taip pat seniau rašė kelias žinutės pvz.: "Jūsų sūnus šiuo metu yra policijoje. Jis buvo sulaikytas už narkotikų platinimą." Ir buvo parašyta kokiu adresu atnešti pinigus, bet kad aš sūnaus neturiu... . Būna kartais ir dabar gaunu tokių žinučių, labai nervina... Buvo paraše, kad mano mama papuolė į avariją ir guli ligoninėje. Prašė atnešti pinigus... tai išsigandau ir pradėjau skambinti mamai (ji tuo metu buvo išvažiavus), o ji neatsiliepė, tai ne juokais išsigandau . Bet po kelių min. ir mama grižo, tai ir nurimau... [B]
Kadangi as zinuciu nerasau ir skaitau jas labai pavelavusi, tai tokios zinutes pas mane ateina labai paveluotai- net po savaites, tai visi buname sveiki ir rupesciu nebuna. O seima labai gerai zino, kad reikia skambinti jei kas atsitinka
QUOTE(Lile123 @ 2010 04 27, 20:55)
Ką man daryti jai amano dukra pasimylejo 14 metu??
noriu prisijungti prie jusu as irgi turejau toki atveji kaip mano 10metu
mergaitei kai ji buvo mokykloje paskambino vienas vyriskis ir sako atneskite pinigus prie maximos nes antraip tavo mama mirs ligonineje jei reikia uz skubia pagalba sumoketi pinigus gerai kad mergaitei buvo paskutine pamoka parleke namo ir uz pinigu o kaip tik as parejau jei ne kelios minutes ji butu isnesus visus pinigus
Papildyta:
Seip tai tikrai turetume paskatinti vaikus kad neklausytu tokiu dedziu ar tetu nes jie taip sugalvoja kad neatskirsi nei pac
mergaitei kai ji buvo mokykloje paskambino vienas vyriskis ir sako atneskite pinigus prie maximos nes antraip tavo mama mirs ligonineje jei reikia uz skubia pagalba sumoketi pinigus gerai kad mergaitei buvo paskutine pamoka parleke namo ir uz pinigu o kaip tik as parejau jei ne kelios minutes ji butu isnesus visus pinigus
Papildyta:
Seip tai tikrai turetume paskatinti vaikus kad neklausytu tokiu dedziu ar tetu nes jie taip sugalvoja kad neatskirsi nei pac