Man tai viena karta skambino ir sakė,kad jūsų sunus pateko i avarija,bla bla bla..o as dar pati nepilnamete ir vaiku savaime aisku neturiu
Na pas mus dar neteko tokių girdėti, gal tai vyksta dideliuose miestuose.
Man ir skambino,tipo jusu sunus mokykloj po pamoku susimuse su klasioku,sudauze kazka.As tuo metu buvau akropoly,o mano dukra 3 metu buvo salia . Sunaus juk neturiu . Dabar mano pana jau pirmoke tai mokau ir mokau,duru neatidaryk,jei kas skambintu ir sakytu,kad tevai papuole i avarija,ar mociutei kas atsitiko kad nekalbetu su tuo zmogum,padetu rageli ir iskart skambintu mums. O mano uosviene vos neatidave pinigu,kai pasake,kad mano vyras,jos sunus,avarija padare.Visa laime,kad jis pats lyg nujausdamas uzejo pas ja .
Ir man buvo toks dalykas nutikęs. Penktadienį dukrą išleidau į diskoteką, vyras išvažiavęs su reikalais į Kauną, o sūnus savo kambaryje prie kompiuterio. Sėdėjau ramiai, žiūrėjau televizorių. Suskamba telefonas pakeliu ir man toks vyras sako:
-Ar žinote, kad jūsu dukra dabar policijoje?
Aš iškart pasimečiau. Išsigandau. Galvojų gal nuskriaudė kas. Paklausiu kas atsitiko jis man sako:
-Jūsu dukra pateko į nemalonų incidentą. Jei norit kad paleistų ją iš nuovados, atneškit 400 LT.
Mes gyvenam netoli komisarijato. Jau galvoju tikrai kas toj diskotekoj atsitiko. Bet prisiminiau, kad apie tokius sukčius vyras yra pasakojas. Paprašiau, kad paaiškintų kas per incidentas, tas vyras kažką sumalė, kad mano dukra bandė man prisiskambinti iš kito vaiko telefono ir jį speceliai sudaužė. Praiau, kad leistų pasikalbėt su dukra, jis man atkirto, kad ji dabar apklausiama, ir aš turiu atnešti tuos pinigus. Pasakiau, kad perskambinsiu. Greitai skambinu dukrai, o ji man tik iš trečio karto pakėlė. Iškart klausiu kur esi, kas atsitiko? O ji man sako:
-Aš diskotekoj. Viskas gerai.
Tada dar vyrui paskambinau, pakalbėjom. Ir kitą dieną nusipirkau naują kortelę, kad ramiau būtų.
Liūdna kokių žmonių yra. Kad tik pinigus iš pasimetusio žmogaus išplėšt.
-Ar žinote, kad jūsu dukra dabar policijoje?
Aš iškart pasimečiau. Išsigandau. Galvojų gal nuskriaudė kas. Paklausiu kas atsitiko jis man sako:
-Jūsu dukra pateko į nemalonų incidentą. Jei norit kad paleistų ją iš nuovados, atneškit 400 LT.
Mes gyvenam netoli komisarijato. Jau galvoju tikrai kas toj diskotekoj atsitiko. Bet prisiminiau, kad apie tokius sukčius vyras yra pasakojas. Paprašiau, kad paaiškintų kas per incidentas, tas vyras kažką sumalė, kad mano dukra bandė man prisiskambinti iš kito vaiko telefono ir jį speceliai sudaužė. Praiau, kad leistų pasikalbėt su dukra, jis man atkirto, kad ji dabar apklausiama, ir aš turiu atnešti tuos pinigus. Pasakiau, kad perskambinsiu. Greitai skambinu dukrai, o ji man tik iš trečio karto pakėlė. Iškart klausiu kur esi, kas atsitiko? O ji man sako:
-Aš diskotekoj. Viskas gerai.
Tada dar vyrui paskambinau, pakalbėjom. Ir kitą dieną nusipirkau naują kortelę, kad ramiau būtų.
Liūdna kokių žmonių yra. Kad tik pinigus iš pasimetusio žmogaus išplėšt.
siaubas, kad taip žmonės elgiasi. svarbiausia, žinoti, kad tokių dalykų pasitaiko ir nesileisti apgaunamiems. nes daug žmonių taip ir apsigauna.
QUOTE(Moksliukė @ 2009 09 11, 13:37)
Na pas mus dar neteko tokių girdėti, gal tai vyksta dideliuose miestuose.
na nemanau. man buvo skambine, o as is didelio misto nesu..
Mano tėčiui buvo parašę ..jūsų sūnus policijoj" kai tuo tarpu mano brolis žaide kompiuteriu ir kalbėjo telefonu. paskambino - neatsiliepė