Ir man buvo toks dalykas nutikęs. Penktadienį dukrą išleidau į diskoteką, vyras išvažiavęs su reikalais į Kauną, o sūnus savo kambaryje prie kompiuterio. Sėdėjau ramiai, žiūrėjau televizorių. Suskamba telefonas pakeliu ir man toks vyras sako:
-Ar žinote, kad jūsu dukra dabar policijoje?
Aš iškart pasimečiau. Išsigandau. Galvojų gal nuskriaudė kas. Paklausiu kas atsitiko jis man sako:
-Jūsu dukra pateko į nemalonų incidentą. Jei norit kad paleistų ją iš nuovados, atneškit 400 LT.
Mes gyvenam netoli komisarijato. Jau galvoju tikrai kas toj diskotekoj atsitiko. Bet prisiminiau, kad apie tokius sukčius vyras yra pasakojas. Paprašiau, kad paaiškintų kas per incidentas, tas vyras kažką sumalė, kad mano dukra bandė man prisiskambinti iš kito vaiko telefono ir jį speceliai sudaužė. Praiau, kad leistų pasikalbėt su dukra, jis man atkirto, kad ji dabar apklausiama, ir aš turiu atnešti tuos pinigus. Pasakiau, kad perskambinsiu. Greitai skambinu dukrai, o ji man tik iš trečio karto pakėlė. Iškart klausiu kur esi, kas atsitiko? O ji man sako:
-Aš diskotekoj. Viskas gerai.
Tada dar vyrui paskambinau, pakalbėjom. Ir kitą dieną nusipirkau naują kortelę, kad ramiau būtų.
Liūdna kokių žmonių yra. Kad tik pinigus iš pasimetusio žmogaus išplėšt.